E36-Burbul1s
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 9
- chevron_right
Ar kompaktu (1.6, 102hp) ar oem style 13 rekords man personigi ir 5x priekulja aplji pa slapju, kmr sapisos un pa sausu ar lisakiem 2x apljimatissc rakstīja:es ar 318isu un 8j style5 r17 tikai pusi no priekulju aplja vareju izfrezet ar otro, nogura vislaik
ar r15 gan vareja visu
pa slapju neskaitas
Nu, tad 2x pilni apļi un kkāda puse pa sausu, bet c`mon you got to give me some credit.. tas bija 1.6matissc rakstīja:pa slapju neskaitas
Šodien ienāca e36.lv uzlīmes Un tūlīt iešu ņemt kārbu un gatavot štrumu kv izņemšanai :)
Vakar izcelts motors! :)
Vakar izcelts motors! :)
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
A nav vieglak nonjemt rediatoru un brilli un tad celt araa dzineeju?:D
ar kompatu pa brugji
Jā, par to es arī aizdomājos, par cik jau bampers un brille ir nost.
Kas tad tas par štrumu kloķvārpstas izņemšanai?
Kas tad tas par štrumu kloķvārpstas izņemšanai?
Tas ir kā? Cik es atceros, tad es smuki motoru uz galda apgāzu otrādāk un smuki izskrūvēju to kloķeni ārā.
Nu lai tur skriemelja pusē atskrūvētu kv.. a es nez, nēsmu vēl līdz kv arā ņemšanai ticisNixon rakstīja:Tas ir kā? Cik es atceros, tad es smuki motoru uz galda apgāzu otrādāk un smuki izskrūvēju to kloķeni ārā.
Var jau būt, ka tur vajag kādu spectūli, bet es kautkā iztiku bez.
Ja ir iespēja, safočē un parādi man, ko Tu tur darīsi ar to specatslēgu!
Ja ir iespēja, safočē un parādi man, ko Tu tur darīsi ar to specatslēgu!
Es ari kaamer nesaprotu man ari liekas ka neekadas specatslegas nav vajadziigas
tāds patīrs
+ kloķene un 2 sadalenes... Šo spectūli lieliski aizstāj pistole vai štopars spararatā Lētāk, ātrāk, vienkāršāk.Nixon rakstīja:Var jau būt, ka tur vajag kādu spectūli, bet es kautkā iztiku bez.
Tātad baigais klusums te pdēdējā laikā, viss apstājies pie naudas problēmām, bet nu pagaidām izskatās ka iespējams tuvākajā laikā viss turpināsies! :) pagaidām lēnām tiek kkas sakrāsots no motortelpas detaļām, un arējais visuālais arī tiek pa detaļām taisīts uz krāsošanu. Pašreizējais stāvoklis izskatās sūdīgāks nekā ir
Klusums 3 mēnešu garumā Pa lielam vakar ieķerts M50B20 šodien sāks tikt likt iekšā. Ja nu kādam interesē kkas no ISa tad droši PM. Nu visticamāk ka vakara pusē būs arī kāda bilža
Baigais svaps Notiek.
Tad jau Dzirdēju Priekuļos, ka tu tur apli Slīpēji .
BMW - Best Motorsport Weapon
Priekuļu aplis man vienmēŗ mīļš bijis kā ar e36 tā pat arī agrāk ar e34Reinis159 rakstīja:Baigais svaps Notiek.
Swaps notiek, pa lielam aizķeršanās aiz elektrības problēmām tgd, bet nu gan jau agrāk vai vēlāk izpīpes kas par vainām.
Labprāt iemestu kādu bildi, bet ar manu saskrāpēto tel, nekas kvalitatīvs un saredzams nesanāk
Motors dzīvs un rūcošs. Things to next:
1)Atdzīvināt sajūgu (no stāvēšanas sajūga centrālajā cil. nosprāgušas manžetes)
2)Sastutēt kopā power steering
3)Kmr vēl nav viss pabeigts likt, pāŗvilkt jaunas benzina trubas (tikai to daļu kas motortelpā )
4)Sadabūt dzesēšanas sistēmai to elektrovārstu kas iet uz pečku, lai var slaikt dzesēšanu līdz galam + salikt dzesēšanu
5)Pārvilkt zmukus vadu maģim
6)Zametināt taisno izplūdi
7)Nomatēt auto un sākt krāsošanas dabus
1)Atdzīvināt sajūgu (no stāvēšanas sajūga centrālajā cil. nosprāgušas manžetes)
2)Sastutēt kopā power steering
3)Kmr vēl nav viss pabeigts likt, pāŗvilkt jaunas benzina trubas (tikai to daļu kas motortelpā )
4)Sadabūt dzesēšanas sistēmai to elektrovārstu kas iet uz pečku, lai var slaikt dzesēšanu līdz galam + salikt dzesēšanu
5)Pārvilkt zmukus vadu maģim
6)Zametināt taisno izplūdi
7)Nomatēt auto un sākt krāsošanas dabus
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6