E36-dexter1
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 9
- chevron_right
Man gan neesi zvanījisdexter1 rakstīja:Es protams savu lūzni mīlu, bet ne tik ļoti, lai pirktu jaunu kārbu. Šī ir lietota, bet pārlasīta, pasūtīts jauns 2 robs , tālāk- soda un grunts ar krāsu.cipruss18 rakstīja:To es saprotu.
Kārbu strukloji vai viņa ir brend new?
Par sodu esmu šokā, apzvaniju dažus kantorus- par kārbas strūklošanu grib +/- 250 e, pistole maksā 60 e + soda, nekas tur uz 250 mevelk.
Kur beigās tīrīji?
Smilšu un sodas strūkla, gruntēšana 26569795 Jelgava
Nav nekāds kantoris, paziņam ir viss nepieciešamais pie viņa arī to dariju. Cik pie tevis tāds prieks izmaksātu?
Kadi 60 eur, atkariba cik materials izlietojas.
ar smiltim arī tīru visādas lietas, ja kas
ar smiltim arī tīru visādas lietas, ja kas
Smilšu un sodas strūkla, gruntēšana 26569795 Jelgava
Šodien pabeidzu pārvilkt degvielas maģistrāles, saslēdzu visus lpievada mezglus un radiju custom glušaka kronšreinu, kurš reāli neko nedara. [emoji12]
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
super darbi sadariti.
prieks skatities uz svaigo karbu!!
par izputeja kronsteinu, jaa neko vins tur nedara, bet skatu dod labu.
padevi man labu ideju es saveo ari izgriezisu, bet saverpsu taa lai vins ari kauko dod
vvienmer pozitivi pastities so topiku
prieks skatities uz svaigo karbu!!
par izputeja kronsteinu, jaa neko vins tur nedara, bet skatu dod labu.
padevi man labu ideju es saveo ari izgriezisu, bet saverpsu taa lai vins ari kauko dod
vvienmer pozitivi pastities so topiku
...
nice
Cik esmu pamanijis, tāds kronšteins nāk OEM dažiem E36... Un domāju, ka kautko jau tomēr viņš tur.
Bet ļoti labi nostrādāts, prieks vērt topiku vaļā.
Bet ļoti labi nostrādāts, prieks vērt topiku vaļā.
jaa naak gan, tik vinji ir saverpti. no apaksas un augsas, taa teikt brilju formaa. tada gadijumaa vinji tur to izputeju, bet sijaa gadijumaa vienigais vinji tur lai nesatuvinas vai neattalinas trubas, kasreali tapat nemainaas. vienkarsi plaknse netures nekadu svaru, ja vinja piestiprinata tik vienaa galaa karoc nau svarigi, tapat izskatas super
...
nu tā lūk - viss ir sīkumos
Šodien saņēmu stūri no šuvēja.
izskataas mega, tik jautaajums cik?dexter1 rakstīja:Šodien saņēmu stūri no šuvēja.
Izskatās mākslīgi palielināts biezums. Bet izskatās labi!
tā tik bildē izskatās, nekas tur nav palielināts. tagad būs prieks un laime stūrēt.dogMa rakstīja:Izskatās mākslīgi palielināts biezums. Bet izskatās labi!
50Emrkashell rakstīja:izskataas mega, tik jautaajums cik?dexter1 rakstīja:Šodien saņēmu stūri no šuvēja.
Pag, pie powera šuvēja 50eur?
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
tu vinu speciali tadu pumpainu pasutiiji?
manēja bija standarta vientexturaina un maksaja 45 euro.
manēja bija standarta vientexturaina un maksaja 45 euro.
Jā, speciāli, augša un apakša parastā āda, sāni - perforētā. Kaut kur netā uzdūros uz tādu un uzreiz sapratu ka man tādu vajag. Pie tam - stūrē ir izgriezti kanāli tieši priekš šāda varianta, lai varētu šuves padziļināt.
izskatās
kā ir lietošanā?
kā ir lietošanā?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6