Amish'a 330 affectus
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 19
- chevron_right
Galvenais virs 2000 rpm. Zemāk būs dzinējam grūti.
nu :hvz:
Man 523 tomātam kad kārba ir saslēgusies pa "cieto", uz 90km/h noteikti ir zem 2k, uz 100km/h ~2k
Itkā grūti nav, izbraucot no Cēsīm--->Rix--->Cēsis, patēriņš bc ~7l
Man 523 tomātam kad kārba ir saslēgusies pa "cieto", uz 90km/h noteikti ir zem 2k, uz 100km/h ~2k
Nebūs jau tik traki, ja būs 1900 rpm u.t.t., bet pārāk uz leju nav jēga laist.
Draugam ta pat , ar zhurku vispar nevajadzetu but problemam ar labu dzinejuSancix rakstīja:nu :hvz:
Update:
- dzinējs ir klāt un jau pie meistara/forumieša
- kārba būs klāt 2dien
- spararatu ar sajūgu utt atradu lietotu ideālā stāvoklī. Biju nobijies, ka nāksies pirkt visu jaunu pa 550 eiro
- supporti atdoti šodien uz smilti un krāsošanu
- atrasts lielais radiators no 328, Nissen
- dzinējs ir klāt un jau pie meistara/forumieša
- kārba būs klāt 2dien
- spararatu ar sajūgu utt atradu lietotu ideālā stāvoklī. Biju nobijies, ka nāksies pirkt visu jaunu pa 550 eiro
- supporti atdoti šodien uz smilti un krāsošanu
- atrasts lielais radiators no 328, Nissen
Labi darbi:) Kad būs ielās?
Nav ne mazākās sajēgas. Atkarīgs no meistara, cik ātri viņam ies, vai nebūs kādas aizķeršanās ar detaļu sagādi, cik ātri kardānu izgatavos utt. Tehnisko pusi saskrūvēs viens cilvēks, tad vedīs pie cita - elektriķa, kas vadus saliks. No manis maz kas atkarīgs, tikai jāsagādā viss, kas vajadzīgs swapam. Mašīnu dzīšu pie meistara nākošo 5dien laikam.
Tik manuprāt kurvi/disku gan vajadzēja jaunus likt.
Tiek pieļauta tāda iespēja, jo kārbu noņemt nav filtru nomainīt. Kad saņemšu, tad skatīšos kādā stāvoklī.
loti labi ka viss bidas uz prieksu!
zel ka pats nedari lietas, taadaa veidaa zaudee intresantu pieredzi
ko saki par kardaanu?! kapec jaizgatavo?
zel ka pats nedari lietas, taadaa veidaa zaudee intresantu pieredzi
ko saki par kardaanu?! kapec jaizgatavo?
...
Es jau labprāt, bet mūsu darbnīcā nav pacēlājs vai bedre - tas būtu baigais čakars. Otrkārt-nav tik daudz zināšanu. Treškārt, nav laika. Tapēc nākas uzticēties citiem.
Es daru visādus sīkumus, bet tik lielas lietas kā dzinēja maiņa - nav manos spēkos.
Tapēc, ka kārbas gals un reduktora gals būs dažādi +garums cits - būs no diviem jāuztaisa viens.
Es daru visādus sīkumus, bet tik lielas lietas kā dzinēja maiņa - nav manos spēkos.
Tapēc, ka kārbas gals un reduktora gals būs dažādi +garums cits - būs no diviem jāuztaisa viens.
loti labi
melnie griezti uzreis radiis citu sajutu braucot auto kuraa viss tumsh
preks kam tev 2.8 izpluudi?
melnie griezti uzreis radiis citu sajutu braucot auto kuraa viss tumsh
preks kam tev 2.8 izpluudi?
...
Minēšu, m54 izplūdes kolektors neder iekšā?
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Custom made ņerža maksā kosmosu. Pagaidām ar šitādu pabraukāšu.Armando rakstīja:preks kam tev 2.8 izpluudi?
Man nav M54 kolektori, tapēc būs no M52 izplūde visā garumā.Jānis.P rakstīja:Minēšu, m54 izplūdes kolektors neder iekšā?
ta m52 izplude nau nekads tads, ka visi to vien grib likt. es tavaa gadijumaa butu pamekleejis m54 ja jau reiz brauksi ar m54b30 dzineju. kapec lieki bremzet to?
...
328 izplūde ir lēti, viegli un nekas custom nav vajadzīgs, tik cik papildus 2 zondes jāieliek. M54 kolektori vien maksātu tik cik visu 328 izplūdi dabuju, jo viņos iekšā katalizatori.
vards leeti, atbildeeja uz visiem jautajumiem
par m54 katalizatoriem es zinu.
likt m52 izpludi uz m54 dzineju ir solis atpakal nevis uz prieksu. pasties kautvai bildes ar kolektoriem, gan jau sapratisi kapec.
bet nu katrs jau dara kaa grib, cits izdara visu kartigi, cits lai letak
par m54 katalizatoriem es zinu.
likt m52 izpludi uz m54 dzineju ir solis atpakal nevis uz prieksu. pasties kautvai bildes ar kolektoriem, gan jau sapratisi kapec.
bet nu katrs jau dara kaa grib, cits izdara visu kartigi, cits lai letak
...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7