Skrūvēšana
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 15
- chevron_right
manb kaadu laiku atpakal skiet mainiija pa 25 ls abus..
Gan jau 1h būs ko padarboties, tāpēc skaties cik servisā stundā ņem.
ja gan atspere, gan amortizators ir original, tad es divreiz padomātu pirms ķertos tam darbam klāt bez normāliem štrumiem. Original amortizators strādā abpusēji, tb štoks ar pamatīgu spēku tiecas uz vidus pozīciju un stock atsperi ar savilcēju vulgaris nav iespējams pietiekoši saspiest un jāpielieto radoši risinājumi atsperes saspiešanā. Ja amis kādreiz mainīts vai sēdinātās atsperes, tad easy.seeingman rakstīja:kāds nezin, cik man servisā var noplēst par priekšējā amortizatora atbalsta gultņa maiņu (1 gab tikai)?
Un varbūt kāds var aizdot man atsperu savilcēju Ogrē?
Darbs pēc autodatas 1.2 normstundas - 20 - 25ls atkarībā no normstundas izcenojuma.
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Amji - kyb, atsperes - m3.
Nomainīju pats, nekāda čakara, (oem atsperes gan ir veiglāk saspiest, nekā m3) tikai darbs aizņēma 2h, jo kad saliku visu atpakaļ, secināju, ka ir palikusi viena lieka šaiba un bija atkal viss jāņem nost.
servisu - PN!
Nomainīju pats, nekāda čakara, (oem atsperes gan ir veiglāk saspiest, nekā m3) tikai darbs aizņēma 2h, jo kad saliku visu atpakaļ, secināju, ka ir palikusi viena lieka šaiba un bija atkal viss jāņem nost.
servisu - PN!
Darbs apmēram 40 minūtēm, pēc manas puses izcenojumiem - apmēram Ls7 Nu, tīri par darbu runājot.seeingman rakstīja:kāds nezin, cik man servisā var noplēst par priekšējā amortizatora atbalsta gultņa maiņu (1 gab tikai)?
Un varbūt kāds var aizdot man atsperu savilcēju Ogrē?
Ar īsajām atsperēm - nekādu problēmu. Ar standartu - var gan māti, gan tēvu atcerēties...seeingman rakstīja:Amji - kyb, atsperes - m3.
servisu - PN!
mazliet offtopic:marux rakstīja: Darbs apmēram 40 minūtēm, pēc manas puses izcenojumiem - apmēram Ls7 Nu, tīri par darbu runājot.
strādājat pēc darba stundas vai normstundas ? Ja tas viss ir ar nodokļiem, tad nenormāli zemas cenas cik tad paliek strādniekam?
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Darba stundas ar ļooti elastīgiem stundas tarifiem Ja mazpilsētā sāksi strādāt pēc normstundām, servisu varēsi klapēt ciet pēc 2 mēnešiem. Un, cita starpā, ir neapmierinātie, kas bļauj, ka esam šausmīgi dārgs serviss... Par to, cik paliek strādniekam, atļaušos nestāstīt - esmu parakstījies par šādas info neizpaušanuhe9600 rakstīja: mazliet offtopic:
strādājat pēc darba stundas vai normstundas ? Ja tas viss ir ar nodokļiem, tad nenormāli zemas cenas cik tad paliek strādniekam?
klau kāds servismens varb pakonsūltēt,kā e36 aizmugurējām lazņeronam(plauktam) bukse mainās? tur vaajdzīgs spec tūlis lai viņu vietā ieliktu. Attiecīgi,kā var viņu bez spec tūla iemānīt Rīgā nav tāds štrumu klāst,lai varētu droši mainīt
Es viņas mainu bez specštrumiem. Viņas gana viegli var izsitst un iekšā smuki ar skrūvi ievelkas. Vajag tikai attiecīga izmēra aboimu sagādāt. Bez tās gan būs grūti un visticamāk process beigsies ar sabojātu buksi
ka ir ar salona filtru, ir taa taisniba ka tiem kam nav kondiconieris, tiem arii nav salona gaisa filtrs ?
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Visiem ir, tikai atšķirās ar un bez kondiškas.
paldies
Labas cenas.
Labas cenas.
nu tiem kam nau kondiska vins nak no arpuses pie pasas peckas motorinja, bet ta jau ari parasti ir, ka vinji tur vienkarsi nau, bet nu ir paredzetiKLAVINS rakstīja:ka ir ar salona filtru, ir taa taisniba ka tiem kam nav kondiconieris, tiem arii nav salona gaisa filtrs ?
...
aaa nu sk, jo ieprieksejais saimnieks t4ica ka nebija filtrs kad vins vinu mekleja, es kaut ka tam neticeju jo filtram itka vajadzeja but
Labas cenas.
Labas cenas.
Filtrs nāk,bet padārgs un Grosauto nemeklē,jo pasūtīs trīs mājas tālāk...
Parastai pečkai nāk 2 konusa tipa filtri. Maksāja ap 20Ls, kad Armandam pirku. Iespējams tagad lētāk.
meklēju savam mobīlim salona filtru pa veikaliem, lētāko atradu pa 25ls (man nav kondiška)
Caur mani var mēģināt lētāk dabūt. Pie Ruu arī labas cenas, painteresējies
Laikam izlēmu par labu reikas remkomplektam, un centīšos tās gumijas samainīt pats. Cik sarežģīti ir izjaukt reiku? Galvenais man ir nomainīt augšas blīvslēgus, bet nu pie reizes tad varētu samainīt visas blīvītes.. Ir kaut kas specifisks vai sarežģīts?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 15