E36-thekukanols
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- chevron_right
tā izskatās, bet reāli ar trešoLawwr rakstīja:T.A. arī ieta ar pirmo!
domāju ka tikšu sveikā nomazgājot motoru no eļļas, bet skuju, eļļas spiediena dačiks izrādās tā tecēja, ka nomazgāja ar svaigu eļļu visu apakšu
tagad esmu gatavs ziemai, šodien uzliku ziemas riepas
ceturtdien vakarā pēc neveiksmīgas sajūga atlaišanas atskanēja normāls klaudziens no aizmugures, pirmā doma krita uz pusasi, bet aizvelkot uz servisu sapratu ka reduktors izbeidzies, pa brīvajiem brīžiem kad servisā nav ko darīt dienas gaitā nomainīju reduktoru
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
nu gadās
ka var sita notikt?
meiginot uzkūpināt ratus
Nebij paplilus shaibas iespiestas?
tas bija parastais reduktors
es domāju ka tas viss notika dēļ tā, ka kāds gribējis agrāk pa lēto dabūt bloķēšanas efekto iegāžot reduktorā nevis 75w90, bet negrolu
es domāju ka tas viss notika dēļ tā, ka kāds gribējis agrāk pa lēto dabūt bloķēšanas efekto iegāžot reduktorā nevis 75w90, bet negrolu
nē, nebija šaibots
Mļe, šodien izlūza amītis [emoji1]
Sent from my GT-S7580 using Tapatalk
Sent from my GT-S7580 using Tapatalk
jām, bet tev jau tur vasarā bij bēdīgi, vismaz salabosi un kas tas par makroflexu?
Izskatās, ka glāze izlūza, nevis amīts
standarta problēma
cik paziņas zinu kuriem ir e36 visi ir saskārušies ar šo problēmu
Taapeec vajag plaaksniites liikt
glāze salūza nevis izlūza, izlūza amīša atbalsta buksebyrbyr rakstīja:Izskatās, ka glāze izlūza, nevis amīts
vasarā vēl nelikās ka kaut kas izlūzīs bet neko, sametinās, saliks pastiprinošās plāksnes, poli atbalstus utt.kasiks rakstīja:jām, bet tev jau tur vasarā bij bēdīgi, vismaz salabosi un kas tas par makroflexu?
Labi, nepiesienies vārdiem, domu sapratithekukanols rakstīja:glāze salūza nevis izlūza, izlūza amīša atbalsta buksebyrbyr rakstīja:Izskatās, ka glāze izlūza, nevis amīts
domu sapratu, tu arī saprati
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- chevron_right