Granīta e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 12
- chevron_right
Viena uzlīme tomēr palikusi
Labi izskataas, sediinaajums + melnaas naasis + rizhie pavaroti + luupa. Motors arii baigi labi sapuceets, man arii to vajadzeetu izdariit.
Ziema jau gandriz gala, bet braukt ar plikam riepam apnika. Iepirktas yokohama ice guard .
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Someone who knows fuck all about he's BMW.
Notonētas miglas(ar plēvi) un nolīmēts slieksnis(ar plēvi).
gribi pateikt,ka slieksnim pat krāsas toni trāpīji! Pa smuko!
Bet lai to visu izdarītu vajag celtniecības fēnu?
Bet lai to visu izdarītu vajag celtniecības fēnu?
coupe 2.8
Var piemeklēt kādu krāsas toni gribi. Es izmantoju sildītāju, tikai lai malas pielimetos.
Plēvei gaisma iet cauri bez problemām.
Plēvei gaisma iet cauri bez problemām.
Kur pirki plēvi? kas pa krāsu plēvei skaitās?
Kad biju kvillerā man teica ka melna plēve nav pieejama...
bij sev a doma miglas ar melno plēvi nolīmēt,tgd redzu dzīvē,ka var to darīt domājams manējam piestāvēs!
coupe 2.8
Var jau arī Deglava ielā VMT Baltic tajā kantori paskatities plēves!imis rakstīja:Kur pirki plēvi? kas pa krāsu plēvei skaitās?
Pēdējais labojis beeSharp - 22 Feb 2012, 18:43, kopā labots 1 reizi.
beeSharp rakstīja:Var jau arī Deglavas ielas galā tajā kantori paskatities plēves!imis rakstīja:Kur pirki plēvi? kas pa krāsu plēvei skaitās?
Nu varbūt bet kvillers atšuva mani
Pēdējais labojis imis - 22 Feb 2012, 18:45, kopā labots 1 reizi.
VMT Balticimis rakstīja:beeSharp rakstīja:Var jau arī Deglavas ielas galā tajā kantori paskatities plēves!imis rakstīja:Kur pirki plēvi? kas pa krāsu plēvei skaitās?
Kurā kantorī??
pašā deglavas ielas galā braucot uz dreiliņu apli labajā pusē ir statoil, un tam blakus ir wmt
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Par slieksni interesants risinājums! Cik izmaksāja abus sliekšņus tā nolīmēt?
Vienīgais kā ir ar praktisko pusi? Pirmkārt, nebūs tā, ka ar akmeņiem viņa tiks uzplēsta? Otrkārt, zem viņas gadījumā ruslanam neveidojas ļoti labvēlīga vide?
Vienīgais kā ir ar praktisko pusi? Pirmkārt, nebūs tā, ka ar akmeņiem viņa tiks uzplēsta? Otrkārt, zem viņas gadījumā ruslanam neveidojas ļoti labvēlīga vide?
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
ja taisa smoked optiku, tad labs risinājums!
Neieslēgtas miglas tumšas, bet ieslēdzot gana dabiski izskatās (nav tā, ka knapi spīd cauri)!
Slieksnis jāredz dzīvē!
Neieslēgtas miglas tumšas, bet ieslēdzot gana dabiski izskatās (nav tā, ka knapi spīd cauri)!
Slieksnis jāredz dzīvē!
Lukturiem plēvi pirku Kvillerā 100*40=1,27ls(pietiek daudz miglām ) , skaitās pelēka. Sliekšņiem plēve maksāja 5 ls, 246*80, pietiek abiem, līmēju no 2 daļām. Ir lētākas plēves, kuras neturās. šo plēvi var dedzināt un skrāpēt, viss ok. Rūsa neveidojās, ja pirms tam nav bijuši burbuļi. No praktiskās puses ir ok, ja pa ziemu nositās krāsa vai plēve, tad 10 min un slieksnis kā jauns.
Tev tac viena puse jau bija nolīmēta ar plēvi? Pārlīmēji vai otru nolīmēji?
Pārlīmēju arī otru pusi pie reizes, jo iepatikās process un gribēju abus sliekšņus svaigus .
a kas ta pa plēvi skaitās,ko lipināji uz miglām,tipa kkāda spešeli priekš tonēšanas?Bubulis rakstīja:Lukturiem plēvi pirku Kvillerā 100*40=1,27ls(pietiek daudz miglām ) , skaitās pelēka. Sliekšņiem plēve maksāja 5 ls, 246*80, pietiek abiem, līmēju no 2 daļām. Ir lētākas plēves, kuras neturās. šo plēvi var dedzināt un skrāpēt, viss ok. Rūsa neveidojās, ja pirms tam nav bijuši burbuļi. No praktiskās puses ir ok, ja pa ziemu nositās krāsa vai plēve, tad 10 min un slieksnis kā jauns.
coupe 2.8
plēvi var dabut ari bixenona
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7