E36-Elinaaa
gaidam labu bildi
Izskatās jau
bus ariKristapinnss rakstīja:Izskatās jau
saskruves, saliks visas detalas, uzliks manam sito tizlo bamperi lai varu iznicinat un bus labi!
Īsti nevaru saprast, kurā stūrī tas viss notiek...
Rokas nost, mana!marux rakstīja:Īsti nevaru saprast, kurā stūrī tas viss notiek...
Tisjača izveņeņij, načaļņika! Es gan tīri ziņkārības mākts pajautāju - Alūksnes tiesas mājas apkārtne it kā gana labi zināma, bet nevaru saprast, kurā stūrī tas īsti ir.Hazard rakstīja:Rokas nost, mana!marux rakstīja:Īsti nevaru saprast, kurā stūrī tas viss notiek...
Nu es tev to token neapteikšumarux rakstīja:Tisjača izveņeņij, načaļņika! Es gan tīri ziņkārības mākts pajautāju - Alūksnes tiesas mājas apkārtne it kā gana labi zināma, bet nevaru saprast, kurā stūrī tas īsti ir.Hazard rakstīja:Rokas nost, mana!marux rakstīja:Īsti nevaru saprast, kurā stūrī tas viss notiek...
Mļin, es tā cerēju...
Sēdi Rīgā, nav ko tev Aluksnē darīt! Atstai manmarux rakstīja:Mļin, es tā cerēju...
Un ko tev Alūksnē darīt? Sēdi pats tepat, kaimiņ! Ja kas, pēc 2 nedēļām tur braukšu, varu tevi bagūzī paķert
Atrāk otradies būs Eksprespasts sanāksmarux rakstīja:Un ko tev Alūksnē darīt? Sēdi pats tepat, kaimiņ! Ja kas, pēc 2 nedēļām tur braukšu, varu tevi bagūzī paķert
marux rakstīja:Tisjača izveņeņij, načaļņika! Es gan tīri ziņkārības mākts pajautāju - Alūksnes tiesas mājas apkārtne it kā gana labi zināma, bet nevaru saprast, kurā stūrī tas īsti ir.Hazard rakstīja:Rokas nost, mana!marux rakstīja:Īsti nevaru saprast, kurā stūrī tas viss notiek...
Manšķiet ka tas ir aiz Viršiem kad slidina pa tiem vārtiem iekšā vienu ēku pirms žīgura darbnīcas.
P.S. šonedēļ brīvdienās ceru noķert sniegu Alūksnē.
Manšķiet ka tas ir aiz Viršiem kad slidina pa tiem vārtiem iekšā vienu ēku pirms žīgura darbnīcas.
P.S. šonedēļ brīvdienās ceru noķert snieguAlūksnē.[/quote]
tak ko dirsat te visi
sormas garaza tgd tie skruvets!
P.S. šonedēļ brīvdienās ceru noķert snieguAlūksnē.[/quote]
tak ko dirsat te visi
sormas garaza tgd tie skruvets!
viss jau baigi forši, bet nu kādā pālī jābūt lai vārdu pretīgais uzrakstītu kā tu
Viss jau baigi forši, bet kāds Te sakars ar Elīnas auto??
ka kads sakars? ja pec bildem neredzi tas ir vinas auto! vnk palidzu mazliet atdzivinat autochickie rakstīja:Viss jau baigi forši, bet kāds Te sakars ar Elīnas auto??
Būs bildes ar pārkrāsotu auto? kāds gala izskats.