M50B25
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- chevron_right
Kas tiesi ar vadiem neder esmu dzirdejis ka pravotkas vienadas esot
Atpakalgaita japievelk, parejais viss pravodka jau vrodi der.
neder - ellas karteris, trubinja no ella sukna, kronsteini to vajag no zurkas
pravodka der bet - nav atpakalgaitas, lambda sensoru vajag no e34(ar garu vadu), karteri ar trubinu un kronsteinu, vajag vienu pinu atslegt (man liekas ka bija n7) un vienu plusa vadu japievelk pie starteri
nu un gaisa gofra ar kasti nav smuki bet uz kadu laiku var uzlikt
pravodka der bet - nav atpakalgaitas, lambda sensoru vajag no e34(ar garu vadu), karteri ar trubinu un kronsteinu, vajag vienu pinu atslegt (man liekas ka bija n7) un vienu plusa vadu japievelk pie starteri
nu un gaisa gofra ar kasti nav smuki bet uz kadu laiku var uzlikt
Auto rezerves dalu pardosana
Auto/moto krasosana
Automobilu remonts
PM
Auto/moto krasosana
Automobilu remonts
PM
Gribu m50unlikt sprauslas no m30b30 v8 vau tam ir jega
Nav jegas, pat no aftermarket 1000ccEUstudent rakstīja:Gribu m50unlikt sprauslas no m30b30 v8 vau tam ir jega
Skaidrs paldies par infoVladlen rakstīja:Nav jegas, pat no aftermarket 1000ccEUstudent rakstīja:Gribu m50unlikt sprauslas no m30b30 v8 vau tam ir jega
Skaidrs paldies par infoVladlen rakstīja:Nav jegas, pat no aftermarket 1000ccEUstudent rakstīja:Gribu m50unlikt sprauslas no m30b30 v8 vau tam ir jega
Nu uuber ražības sprauslām ir jēga tikai tad, kad gaisu spēj dot tik daudz lai normāli sadegtu.
Tā milzīgas ražības sprauslas tikai piečurās stobrus un viss slikti
Sent from my iPhone using Tapatalk
Un ja ari droseli uz flanca liek jo gribu bez turbinas un kautkadiem kosmiskiem gredzeniem un klaniem uzcelt jaudu lidz 250zs Pazina teica ka cips +zirneklis,razigakas sprauslas un drosele esot iespejamsVAZeliins rakstīja:Nu uuber ražības sprauslām ir jēga tikai tad, kad gaisu spēj dot tik daudz lai normāli sadegtu.
Pazińa ir gudrs
Statoila kungu 5dienas runasanas tunings-AF- rakstīja:Pazińa ir gudrs
Tā kā esmu sācis sist plaši savu M50B25,tad jau laicīgi sāku meklēt,kurš man varētu savest kārtībā galvu,saslīpēt visu,kas slīpējams,varbūt varat ieteikt kādu? Protams,ja galvā nebūs plaisas.
Pilnīgs haoss!
Vēl viens jautājums. Ir jēga mainīt gredzenus nehonējot bloku? Vienkārši tagad esmu izvēles priekšā.
Pilnīgs haoss!
honē parasti pēc bloka izslīpēšanas, lai cilindra virsma būtu ar maziņām švīciņām, kurās labāk "turētos" eļļaEdgarsFB rakstīja:Vēl viens jautājums. Ir jēga mainīt gredzenus nehonējot bloku? Vienkārši tagad esmu izvēles priekšā.
kāda jēga honēt, ja bloku neslīpē, nez...
Ar flex-hone birsti izbrauc un ir
Drizāk astarte racing pērlesVladlen rakstīja:Statoila kungu 5dienas runasanas tunings-AF- rakstīja:Pazińa ir gudrs
Honējums par ļaunu arī nenāktu nevienā brīdī. Gredzeni arī neko nemaksā. Kaut kādi 60E uz visiem podiem.kexxx rakstīja:honē parasti pēc bloka izslīpēšanas, lai cilindra virsma būtu ar maziņām švīciņām, kurās labāk "turētos" eļļaEdgarsFB rakstīja:Vēl viens jautājums. Ir jēga mainīt gredzenus nehonējot bloku? Vienkārši tagad esmu izvēles priekšā.
kāda jēga honēt, ja bloku neslīpē, nez...
Sliktākais ir tas, ka jāskatās, kā viss ir sadilis. Es jau, kad par savu domāju, kaut kā bail, ka būs jāliek remontizmēra virzulis. Virzuļiem tur citi cipari grozās. Viens virzulis ar pirkstu un gredzeniem ap 140E bija.
Jou meistari gribu uzjautat cik maksa parlasit sapucet motoru un + uzgriest druscin zirdzinus bez nekadiem zinatniskiem eksperimentiem?? Zinu ka m50b25 ir liels resurs tapec parcik masina top vairak ka brivdienu slipesanai tapec ta pa vienkarso
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- chevron_right