E36.LV Sezonas noslēgums 2014!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 14
- chevron_right
Cerams, ka šis pasākums būs ar kvalitāti nevis ar kvantitāti attiecībā uz auto.
Kas vēl brauks no Riga Plazas ???Lācis rakstīja:Nu ja kāds vēlas varētu ar kadu bariņu no plazas 11;00 izbraukt
Moška es arī aizbraukšu. Reizi dzīvē vajadzētu aizbraukt uz kādu auto saietu.
Varbūt vēl kāds no Talsu puses domā braukt?
Varbūt vēl kāds no Talsu puses domā braukt?
Ja sanãks pa ceļam tad ar braukshu no Plazas.
ka tu to biji domajisGatisB. rakstīja:Cerams, ka šis pasākums būs ar kvalitāti nevis ar kvantitāti attiecībā uz auto.
Gan jau ka, lai nebūtu šī topika cienīgi auto viewtopic.php?f=20&t=141&start=1120
Kas nepatīk rūsainajos? Tad es nebraukšu
Tak ko jūs ka mazas meitas? Ai man tur mazā svika nebrauksu, ai man tur rusa starp sturi un kreslu. Galvenais ka tik e36 un viss! Nedzis jau prom,
domaju kad bušu - neskatoties uz mašinas kasjakiem , bet tagad noželoju ka pat lidz taj Plazai neesu aizbraucis kadu reizi , un nevienu nepazistu
Ļoti žēl, ka jūs netiksiet.
Pagaidaam zvaignes nostaajaas pret mani;(
Bet nu ciinos-vismaz uz paaris stundaam ir jaatiek
Bet nu ciinos-vismaz uz paaris stundaam ir jaatiek
BMW_The Ultimate Repair Bill
Ja mašina izies TA 10.09 un vaditajs (sieva) piekritis izbraukt,tad es ar lielako prieku no Plazas un talak...Bet uz Atklašanu nakamgad jau bušu pats pie ragiem :) un par ruslanu nerunajam...Ir viņš,nevisiem,bet ir...Un nebraukt deļ ta tas ir murgs...
no Liepājas puses nebrauks kāds bariņa? mēs pie Kalvenes varētu pievienoties - divas mašīnītes...
Tieši tā, neviens prom nedzīs, lai vai kāds tas e36 izskatās, jo ne visiem mērķis un finanses ļauj uzturēt mint condition tačku. BET, vismaz tik daudz cik nomazgāt autiņu un izsūkt salonu gan lūdzu pacenšamies. Tas faktiski nemaksā neko, bet parāda cilvēka nostāju pret savu auto un faktiski uzreiz rada priekšstatu par auto īpašnieku. Protams, ja uznāk pa ceļam lietus, nu neko darīt, bet nu pa taisno no kartupeļu lauka ar maisiem bagāžniekā tomēr nevajadzētu braukt. Būsim zolīdi!
Ja ir kads ari velas braukt, taču viņam savs e36 remontejas, iespējams varu 1 cilvēku paķert , varbut 2
būs jāmēģina tikt!
varbūt kāds no latgales puses brauks?
varbūt kāds no latgales puses brauks?
Hmm.. Organizatori ir informēti, ka tur būs kkāds kartinga sezonas noslēgums, respektīvi, vēl kkāds pasākums? Uz kuru ieejas maksa ir 2 eiras...
Afišu internetā ātrumā atrast nevaru, bet uz ziņojuma dēļa kojās gan ir!
Afišu internetā ātrumā atrast nevaru, bet uz ziņojuma dēļa kojās gan ir!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 14