E36-Susurs
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 9
- chevron_right
Malacis, apsveicu!
P.S. - Kur Tev tas angārs atrodas?
Var kādu mazu placi izīrēt krabim?
Būs tālu jābrauc, uz dpils pusi 220 km
O, ept!em.dzhii rakstīja:Būs tālu jābrauc, uz dpils pusi 220 km
paldies :) man tas plaukts nenormāli izvarots, bet nu stuurii mētājas divi labi plaukti, vēlāk pārlikšu :)kasiks rakstīja:apsveicu ar tisībam
skatos kads arī tev safisis aizmugures plauktu, jau bijusi 3 e36 visiem tur kkas ķīmiķojis kko laaikam baigie muzikanti
tur kur atrodas tie angāri, tās vietas pat kartē nav atzīmētasRiks* rakstīja:Malacis, apsveicu!
A kas numurzīmei par vainu bij? Tas,ka iedunkāta priekšā bišķ?
palociita un cip saskrāpēts atstarojošais elements
opā, kas tad tur sparnam ir? kkad piebrauksu ciemā
bij jau sasits kad nopirku, tad biju noruusinaajis un tagad uz skati atkal nopuutu ar flakonukasiks rakstīja:opā, kas tad tur sparnam ir? kkad piebrauksu ciemā
stūrī vāļājas labs spārns, jāsakrāso un jāuzliek, tik tagad nauda uz skati atkal aizies
Sūds, sapuvis, reika teik, viss kapi, saimnieks lohs
Lai veicas
Lai veicas
eu eu eu, mierīgāk
Darba Tev padaudz, bet nu.. Veiksmi.
laikam kautkas nedaudz jāieraksta kr4 skate vēl aiz vien nav izieta bet nu pa marta mēnesi centīšos to izdarīt, priekš skates jau esmu sācis taisīt, bet vislaik kautkādi traucēkļi rodas, slimošana, finanses, slinkums, utt laab, lai iet bildes..
pirmais ko izdarīju, pamainīju degvielas filtru, jo vecais tecēja sabortēju arī vasaras diskus , pagaidām bildes ar riepām nav, uzliku 205/45/16, ceru ka palīdīs zem arkām ja normāli nosēdināt no donora noņēmu reiku, pagaidām pārlicis vēl nēsmu, jo atkal saslimu :(
pirms: nedaudz uzfrišināju: kā arī dabūts m bamperis, ļoti sa***tā stāvoklī, bet nu gandrīz jau esmu pabeidzis viņu labot, pāris bildes kāds izskatījās kad nopirku: tas arī pagaidām viss...
pirmais ko izdarīju, pamainīju degvielas filtru, jo vecais tecēja sabortēju arī vasaras diskus , pagaidām bildes ar riepām nav, uzliku 205/45/16, ceru ka palīdīs zem arkām ja normāli nosēdināt no donora noņēmu reiku, pagaidām pārlicis vēl nēsmu, jo atkal saslimu :(
pirms: nedaudz uzfrišināju: kā arī dabūts m bamperis, ļoti sa***tā stāvoklī, bet nu gandrīz jau esmu pabeidzis viņu labot, pāris bildes kāds izskatījās kad nopirku: tas arī pagaidām viss...
Nu man liekas, ka varēji labāk ieķert kādu citu lietotu M bamperu tā vietā, bet nu labi, pieņemu, ka viņš jau ir sataisīts.
ātrāk bildi ar diskiem diskus krāsosi/pulēsi?
bamperi ieķēru par 5e, moldingus un vidus sietu dabūju par velti, nu labi, veel nedaubūju bet ceru ka naljanke neapbižos mani5STAR rakstīja:Nu man liekas, ka varēji labāk ieķert kādu citu lietotu M bamperu tā vietā, bet nu labi, pieņemu, ka viņš jau ir sataisīts.
bilde ar diskiem būs pēc skates, šosezon itkā nav domāts ar diskiem neko darīt, gribēju tur pāris izvirtības, piemēram kā nokrāsot baltus, bet dažs labs mani atrunāja, un labi ka tākasiks rakstīja:ātrāk bildi ar diskiem diskus krāsosi/pulēsi?
uun tākā bembis pagaidām izskatās pēc dirsas, ceru ka diski vismaz kautkā to kompencēs
Tu reiku notīrīji ar brake cleaneru un sakrāsoji?
nu reika jau izskatās ļooti labi. varbūt kādu bildīti ar vasaras diskiem uz mašīnas?
sākumā ar drāšu birsti, klīneri, un nopūtu ar flakonuRiks* rakstīja:Tu reiku notīrīji ar brake cleaneru un sakrāsoji?
kā jau teicu, diski uz mašīnas ies pēc tehniskās, nu bet kad izveseļošos, varbūt saņemšos un uzlikšu priekš bildesMirror45 rakstīja:nu reika jau izskatās ļooti labi. varbūt kādu bildīti ar vasaras diskiem uz mašīnas?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 9