E36-Maa
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 13
- chevron_right
Mans e36 nav gluži tuvu labam,bet nu,iespējams šis Tev noderes! http://www.tolmets.lv/pienemsanas-punkti.html
P.s Balvos arī ir tolmets,tas tā just sayin!
P.s Balvos arī ir tolmets,tas tā just sayin!
SULAS PAKU PAVELNIEKS
cilveks daras ka mak cenšas kko dara a visi viņu noliek kautvai mašina vel nav pabeigta. Nuja kamer nav bbs pa 1.5k tikmer nevienam šeit nav labi!
Nevērtēju auto pēc tā cenas, kaut šim būtu diski pa 2k tpt nekas labāks nebūtu, labāk būtu iekrājis naudiņu un aizdzinis pie kārtīga meistara.
Vakar balvos redzeju sito gandriz uz apmales uzbraucu skatoties
vo te vecā e36 tradīcija viens padirš kko un visi pakaļ...fu,fu,fu
labākais interneta warriors
sakāk ka taisi kopiju Hapo kupejai?
lieki laikam kautko te postot jo savu statusu tāpat esmu dabūjis
bet man dziļi
baumas ka kopēju HAPO ir apsurds.
es par HAPO uzzināju daudz vēlāk pēc tam kad izvēlējos ko darīt ar savu vāģi.
bet nu poh. 3 mēnešus pirms vajadzēja šodien dzinu skati. (da braukšu uz citu zemi)
par kautkādām muļķībām salika man 2.
2 par tuvo gaismu. /pats čakarējas gar kontaktiem apskatot lampas vot i lūdzu - 2
afigets 2 par šodien uzliktu jaunu izpūtēju. 4 DB par skaļu
2 par to ka man velkamais āķis virsū FCK
laigan man netececēja nekas no stūres pastiprinātāja tapat -2 /redzeja kautkadu 1 pili sacēla traci/
nu pārējais laikam paša neuzmanības dēļ
bet nu lūk hadene un bremzes viss čotka.
zbal apsaukāt auto.
Paldies
bet man dziļi
baumas ka kopēju HAPO ir apsurds.
es par HAPO uzzināju daudz vēlāk pēc tam kad izvēlējos ko darīt ar savu vāģi.
bet nu poh. 3 mēnešus pirms vajadzēja šodien dzinu skati. (da braukšu uz citu zemi)
par kautkādām muļķībām salika man 2.
2 par tuvo gaismu. /pats čakarējas gar kontaktiem apskatot lampas vot i lūdzu - 2
afigets 2 par šodien uzliktu jaunu izpūtēju. 4 DB par skaļu
2 par to ka man velkamais āķis virsū FCK
laigan man netececēja nekas no stūres pastiprinātāja tapat -2 /redzeja kautkadu 1 pili sacēla traci/
nu pārējais laikam paša neuzmanības dēļ
bet nu lūk hadene un bremzes viss čotka.
zbal apsaukāt auto.
Paldies
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
brum brum ...... FOTHERMUCKERS
Par eļļas noplūdēm patīk piepisties Neteica Vēl ka tas paliks uz tavu sirdsapziņu Joks bet man tā bija
a kur M bampers?
Njaa. Diezgan labs liimenis braukt uz TA ar engeliem un noliimeetiem lukturiem... žēl , ka neielika par spīti kādu grùtāku 2vnieku tak uz ta jābrauc ar attieksmi arī pret to darbinieku...
Normāls ziemas lauznis, ja vien tas tiktu paredzēts ziemai un laušanai.
Nerubiju, ko te visi cepas, Maa tak pats teica, ka plāns nav sakrāsot visu vienā krāsā, lai izpaužas, gan apniks!
Nerubiju, ko te visi cepas, Maa tak pats teica, ka plāns nav sakrāsot visu vienā krāsā, lai izpaužas, gan apniks!
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
ŠAUSMĪGI skaists!
Tas viss jau ir saprotams - visiem ir bijis tas vecums, tā spītība un vēlme būt atšķirīgam, mazliet izcelties uz pelēkās masas fona utt.. Man pašam 19gadu vecumā bija golfs, kuru tagad atceroties vemt gribas, bet tobrīd likās ''kruta'' un otra tik šausmīga eksemplāra rajonā nebija
Es tikai gribu pateikt, ka e36 ir kļuvis par klasisku vērtību un ir pelnījis zināmu cieņu. Jauniešu trakulīgajām izvirtībām vairāk būtu piemērots kāds budžeta klases japānis vai kāds cits auto bez potenciāla.
Šajā forumā vairums lietotāju ir tādi, kas prot novērtēt e36 klasisko vērtību. Vārdu sakot, ja gribi no foruma lietotājiem pozitīvas atsauksmes, nevis nopelšanu, tad attiecīgi rūpējies par savu auto, nevis to sacūko!
Tas viss jau ir saprotams - visiem ir bijis tas vecums, tā spītība un vēlme būt atšķirīgam, mazliet izcelties uz pelēkās masas fona utt.. Man pašam 19gadu vecumā bija golfs, kuru tagad atceroties vemt gribas, bet tobrīd likās ''kruta'' un otra tik šausmīga eksemplāra rajonā nebija
Es tikai gribu pateikt, ka e36 ir kļuvis par klasisku vērtību un ir pelnījis zināmu cieņu. Jauniešu trakulīgajām izvirtībām vairāk būtu piemērots kāds budžeta klases japānis vai kāds cits auto bez potenciāla.
Šajā forumā vairums lietotāju ir tādi, kas prot novērtēt e36 klasisko vērtību. Vārdu sakot, ja gribi no foruma lietotājiem pozitīvas atsauksmes, nevis nopelšanu, tad attiecīgi rūpējies par savu auto, nevis to sacūko!
Neteikšu ka bremzes būtu baigi labās
nu kā jau minēju.
to ka auto nopirku bez skates ar 14 divniekiem , sapuvušiem sliekšņiem, sapistu hadeni ,beigtu motoru ,nodrāztu salonu.
rižikiem.
un tagad motors nomainīts ,parkrasots,hadene pilniba visa nomainīta, salons sakopts /atskaitot benķus,jo nesmu atradis pa pratam/
tas jau viss pohuj TE. galvenais ir krāsa un diski pa 500e. DUDES haters gonna hate. neatkarigi no tā kā auto turpina dzīvot ,kautgan bija nolemts šrotam. es nekad, nekad naudu nēēsmu žēlojis. un nežēlošu. butu gribejis sen butu parkrasojis un tur haubi nomainijis ---- NEGRIBU ,NEVAJAG--- ka var nesaprast ?
es nerakstu jūsu topikos jautādams - eu,naher mašīna vienā krāsā un diski tādi kuri man nepatīk >? - jo katram savs.
sorī zēni ,bet nekas ,nekas ,nekas nemainīs to kā es redzu e36.
jēga dalīties ar jums te pieredzē vai jebko citu ,ka tieku apsmiets . ha ha . i dont give rats ass. |:D #swag #yolo #chill
nu un kas par to,ka uz skati braucu ar enģeļiem un aplīmētām lampām ? kas braukt bez ? dunno
tie kas miglinieku vietā ir izlocīti sieti lai nebūtu tukšums,un jā miglas varu atļauties ,bet nelieku, jo neuzskatu ka man viņas vajag.
m bamperis dosies restaurēties tāpēc iepirku stoku + golf3 lūpu lai ir ar ko maukt
da man vispār pajāt veči viss
to ka auto nopirku bez skates ar 14 divniekiem , sapuvušiem sliekšņiem, sapistu hadeni ,beigtu motoru ,nodrāztu salonu.
rižikiem.
un tagad motors nomainīts ,parkrasots,hadene pilniba visa nomainīta, salons sakopts /atskaitot benķus,jo nesmu atradis pa pratam/
tas jau viss pohuj TE. galvenais ir krāsa un diski pa 500e. DUDES haters gonna hate. neatkarigi no tā kā auto turpina dzīvot ,kautgan bija nolemts šrotam. es nekad, nekad naudu nēēsmu žēlojis. un nežēlošu. butu gribejis sen butu parkrasojis un tur haubi nomainijis ---- NEGRIBU ,NEVAJAG--- ka var nesaprast ?
es nerakstu jūsu topikos jautādams - eu,naher mašīna vienā krāsā un diski tādi kuri man nepatīk >? - jo katram savs.
sorī zēni ,bet nekas ,nekas ,nekas nemainīs to kā es redzu e36.
jēga dalīties ar jums te pieredzē vai jebko citu ,ka tieku apsmiets . ha ha . i dont give rats ass. |:D #swag #yolo #chill
nu un kas par to,ka uz skati braucu ar enģeļiem un aplīmētām lampām ? kas braukt bez ? dunno
tie kas miglinieku vietā ir izlocīti sieti lai nebūtu tukšums,un jā miglas varu atļauties ,bet nelieku, jo neuzskatu ka man viņas vajag.
m bamperis dosies restaurēties tāpēc iepirku stoku + golf3 lūpu lai ir ar ko maukt
da man vispār pajāt veči viss
brum brum ...... FOTHERMUCKERS
Kas tas par prikolu ar tiem lāčiem bamperā?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 13