Zirdzins e36 Zeljonka;
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 32
- chevron_right
nav tik traki10jet20 ar 205 45 uz nevalcetas arkas ar min sedinajumu
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Luuk arii vaininieks... prieksaa muguraa 10j et15 dare.. beidzot arii LV mashiinas saak atgadinat german style, lai gan prieksaa tomeer 10j ir par daudz, jo disks pilniba nepaiet zem arkas
Pēdējais labojis Zirdzins - 21 Mar 2015, 14:07, kopā labots 1 reizi.
Tas tagad ir "skaisti"?
P.S. Vecie diski bija sekasss, šie... Nu, hvz...
cilvēks izbāza galvu no mucasmarux rakstīja:Tas tagad ir "skaisti"?
Nu jāpiekrīt Marux, tā kūts , bet ceru ka tavējai viss būs labi jo viss pārējais ir
kuuti vel seedinaas un buus shaads sedinaajums, un ja kadam nepatiik shaads bmw ar shaadu sedinaajumu un diskuBBS RS replikaam 10j platumaa, un disku sagazumu plus plauktu, tad es nez, es pakaros
Tu to mašīnu taisi lai citiem izpatiktu? :-D tā vismaz izskatās, cik cilvēku tik viedokļu, galvenais lai pašam patīk, jo tev ar viņu braukt, nevis citiem
Es taisu sev, par to nav ne runas, vienk nesaprotu cilvekus, kuriem nepatiik shada veida german style izskatsGaraisss rakstīja:Tu to mašīnu taisi lai citiem izpatiktu? :-D tā vismaz izskatās, cik cilvēku tik viedokļu, galvenais lai pašam patīk, jo tev ar viņu braukt, nevis citiem
Katram jau sava gaume, man personīgi ļoti patīk sedinati un diski ar plauktu, domāju uz šīs mašīnas izskatīsies ļoti labi, jo pats autiņš ir skaists!Zirdzins rakstīja:Es taisu sev, par to nav ne runas, vienk nesaprotu cilvekus, kuriem nepatiik shada veida german style izskatsGaraisss rakstīja:Tu to mašīnu taisi lai citiem izpatiktu? :-D tā vismaz izskatās, cik cilvēku tik viedokļu, galvenais lai pašam patīk, jo tev ar viņu braukt, nevis citiem
Vot ir tādi. Manuprāt nekas daudz smukāks par taviem iepriekšējiem nevar būtZirdzins rakstīja:
Es taisu sev, par to nav ne runas, vienk nesaprotu cilvekus, kuriem nepatiik shada veida german style izskats
Nu ta maniis, katraa zinaa jamegjina kas cits, pasham ari interese ka bus uz auto, kad nokrasos uttkasp1js rakstīja:Vot ir tādi. Manuprāt nekas daudz smukāks par taviem iepriekšējiem nevar būtZirdzins rakstīja:
Es taisu sev, par to nav ne runas, vienk nesaprotu cilvekus, kuriem nepatiik shada veida german style izskats
ta kutinja izskatas ljoti labi,kabris izskatas vel labak
ar kompatu pa brugji
kena blocka slow mo move
Slimi, tomēr nedaudz par traku (dēl tā sagāzuma)!Zirdzins rakstīja:Luuk arii vaininieks... prieksaa muguraa 10j et15 dare.. beidzot arii LV mashiinas saak atgadinat german style, lai gan prieksaa tomeer 10j ir par daudz, jo disks pilniba nepaiet zem arkas
d[-_-]b
Zirdzins rakstīja:Luuk arii vaininieks... prieksaa muguraa 10j et15 dare.. beidzot arii LV mashiinas saak atgadinat german style, lai gan prieksaa tomeer 10j ir par daudz, jo disks pilniba nepaiet zem arkas
Nu ko... 6dien ir klāt, jauku visiem...
Kosmoss... Nav komentaaaru
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …