E36 328 Harijs Vorza-Dārgais
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 16
- chevron_right
Skatos bilde iepatikasZirdzins rakstīja:.
Lai nav offtofiks - karbai klokim viitni iegriezi vai vinjs ir vnk uzsprauzhams?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Viitni negriezu uztaisija mazaa konusaa! Uzliku uz auduma lipigas izolentas un nonemt nav iespejams braucot! Tikko uzliku uz masinas luuk bildes! Bet bus protams vel uzlabojumi ar graveeshanu ///M
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Manuprāt, ne pēc kā neizskatās, tas puļķis un traktora stūre.
Manuprāt, Tu esi traktorists.CaK rakstīja:Manuprāt, ne pēc kā neizskatās, tas puļķis un traktora stūre.
Es tikko apskatijos Tavu auto un salonu! Es protams loti atvainojos bet ieteikumus un kritiku es nopietni uztveru tikai no skaistu e36 ipasniekiem! Nesmu saja portala lai kasiitos un kko stulbi dirstu bet nu piedod tas jau ir par daudz! Tas "puļķis" kaa Tu rakstiiji ir aluminija custom uztaisiits lai ertaak buutu paarsleegties un man ir ertak ar vinju parslegties- "traktora stūre" ir domata lai ertak ir izgroziit liikumos kad baudu dziivi un mazliet paskeereeju! Un kopa tas izskatas labi! :)CaK rakstīja:Manuprāt, ne pēc kā neizskatās, tas puļķis un traktora stūre.
Man gan patīk
Ja oem stūri varētu saregulēt tauvāk sev pa ~15cm, tad es arī neliktu deepdish
Kad pabeigshu masinu tehniski un vizuali lidz pilniibai- mekleeshu orginalo OMP vai SPARCO 90mm stuuri- pagaidam kiina glaabj! oem stuures ir labas viss kaartiibaa ja velas mieriigi vizinaties! :)kars rakstīja:Ja oem stūri varētu saregulēt tauvāk sev pa ~15cm, tad es arī neliktu deepdish
tiesi taa, visi sitie oem milotaji var atlikt dirsanu, ja neesi sedosa suna augumaa, tad ar originalajam sturem erti braukt nav iespejams, kur nu vel skersam likt
atrumklokis atgadina man vairak pec sampaniesa pudeles gala . bet tas tik manas domas. Sture gan bombova ir :)
Es lai ērti varētu ripu grozīt esmu piebīdījis dirsu tuvāk, iekāpjot jāpiedomā lai neizskatītos komiski, bet tā jau nav tik trakiEJANSONS rakstīja:tiesi taa, visi sitie oem milotaji var atlikt dirsanu, ja neesi sedosa suna augumaa, tad ar originalajam sturem erti braukt nav iespejams, kur nu vel skersam likt
Es domāt,ka ziemā sals roka un nagi :) Vajadzēs braukt cimdos
Bet tā protams neslikti ( individuāli ) un daudz labāk par ķīnas piedāvājumiem --- tūning
Bet tā protams neslikti ( individuāli ) un daudz labāk par ķīnas piedāvājumiem --- tūning
Tas China maģis tak ir pēdējā kaka, no viņa tak ne sūda nav kvalitātes
Cabooom
tas tacu Alpine, no normala gala,tur viss ir labi
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Nu noteikti tieši sādu eksemplāru pagājšgad izšķaidījām jo nedeva disku ārā (jo nebija nemaz tādas funkcijas, kā CD) + vēl visi burti un cipari šķibi salīmēti.
P.S. Tev nav tā, ka nogriez uz 0, bet tāpat skan?
Cabooom
ja viens ir bijis braakis vai pakaldarinajums tas nenoziime ka visi taadi ir
Labas cenas.
Labas cenas.
Turpinājumā Nesen čomam mersī šādu ieviliku, jo redz par velti viņam to "maģi" atdeva pilnīgi nekas nemainījās :)KLAVINS rakstīja:ja viens ir bijis braakis vai pakaldarinajums tas nenoziime ka visi taadi ir
Cabooom
Tur viss ir kaartiibaa! Magis ir sads ka bildee un skanas kvalitate ir laba! Tu kko nejauc?! :)unider rakstīja:Nu noteikti tieši sādu eksemplāru pagājšgad izšķaidījām jo nedeva disku ārā (jo nebija nemaz tādas funkcijas, kā CD) + vēl visi burti un cipari šķibi salīmēti.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
jo sis nav leeta gala magnetola,esmu redzejis pakaldarinajumus kuri ir lidzigi siem bet sie tocna ir godam
Labas cenas.
Labas cenas.
hz, varbūt arī jaucu, jo tas ko mēs nahrenizējām bija identisks, proti bez uzlīmēm, pēc tā arī spriedu.
ok, tātad akls esmu, mana vaina, sorry džeki par ooftopiku
ok, tātad akls esmu, mana vaina, sorry džeki par ooftopiku
Cabooom
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6