ArchizLV TECHNO VIOLET
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 23
- chevron_right
un cik daudz tās krāsas izgāja uz to aizmugurējo paneli?
Tu rakstiji ka tu puti to krasu ar kko,ar krasas pistoli,vai ka?
+1 pastāsti ar ko pūti ieintresēja
Bildes skiet ka var redzet ar ko puuta
Kads musu platuma grados ir atradis tadu auduma krasu?
Kads musu platuma grados ir atradis tadu auduma krasu?
Shodien atnaaca jaunais radiaators, naacaas pasuutiit jaunu jo vecajam paraadiijaas diezgan nopietna plaisa kaadus 5cm gara, tieshi aiz izpleshanaas trauka. Motoram uzsilstot plaisa paveeraas kaadu 0,5-1mm un vienkaarshi viss teceeja aaraa. Paaris bildes jaunais vs. vecais.
+vel paraadiijaas jautaajums! Varbuut kaads zin kas taas pa skruuveem jaunajam radiaatoram? Vecajam radiaatoram tur naak taada taka vieta tam skruuveem vai kaa. Karoche esmu neizpratnee, ko man ar vinaam dariit, atstaat kaa ir, vai kaut ko uzskruuvet virsuu? Jo cik liekas papuushot gaisu tur, vinsh naak aaraa tikai otraa galaa pa otro skruuvi. Pasuutiits peec OEM nummura.
+vel paraadiijaas jautaajums! Varbuut kaads zin kas taas pa skruuveem jaunajam radiaatoram? Vecajam radiaatoram tur naak taada taka vieta tam skruuveem vai kaa. Karoche esmu neizpratnee, ko man ar vinaam dariit, atstaat kaa ir, vai kaut ko uzskruuvet virsuu? Jo cik liekas papuushot gaisu tur, vinsh naak aaraa tikai otraa galaa pa otro skruuvi. Pasuutiits peec OEM nummura.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Taa pagruuti pateik, jo taa kraasa ir taada pabieza, bet liekas ka kaut kaadi 250ml, jo uzpuutu taa sameeraa kaartiigi, bet shodien uzpuutiishu vel vienu mazu kaartinu, jo kad nozhuva var redzeet ka paaris vietinaas vel bikin vajag lai buutu pa 100%.RENIO rakstīja:un cik daudz tās krāsas izgāja uz to aizmugurējo paneli?
puutu ar to ko var bildee redzeet un peecaak ar miikstu birstiiti maigi iestraadaaju to kraasu.vienkāršais rakstīja:Tu rakstiji ka tu puti to krasu ar kko,ar krasas pistoli,vai ka?
par tām skrūvēm runājot - škiet, ka tas ir automāta radiators un tur paredzēts automāta dzesēšanu likt klāt...
Kaadam automaatam? Un ko man ar taam skruuvem dariit, pofig vinas vai kaa?
E36 automāta eļļa dzesējas caur atsevišķu radiatoru.
atstaa kaa ir. ja vinas jau ir aizbloketas ciet.Archizlv rakstīja:Kaadam automaatam? Un ko man ar taam skruuvem dariit, pofig vinas vai kaa?
bet par teemu, prieks ka darbi turpinas neskatoties un nepateicigo laiku
...
Vinaam toch neko nevajag maukt virsuu, vienkaarshi taads stromaks atstaat kaut kaadus nezinaamus caurumus valaa? Ja automaats dzeseejas caur atsevishu radiaatoru, tad kam vella peec ir vajkadziigas taadas skruuvesshim radiaatoram ?
nez, nekad neesmu redzejis radiatoraa tadas skruves, tapec ja vinas ir ciet un radiatoram ir ari visi parejie nepieciesamie caurumi tad neker krenki un actaa ka ir.
nez mok ta augsejaa ir kaukads radiatora updeits, vai tiesi otradi neizdevies updeits, kipa liekaa spiediena novadisanai un apaksejaa sensora caurumins
nez mok ta augsejaa ir kaukads radiatora updeits, vai tiesi otradi neizdevies updeits, kipa liekaa spiediena novadisanai un apaksejaa sensora caurumins
...
Samaini, pielej tosolu un darbini iekšā, tad jau manīsi vajadzēja vai nē kko maukt virsū
man tāpat liekas, ka šā radiatora specifikācija atļauj dzesēt atomāta eļļu caur šejieni, tikai štuceri jāuzskrūvē... sit kaut nost mani..dogMa rakstīja:E36 automāta eļļa dzesējas caur atsevišķu radiatoru.
bet atstāj kā ir, nekam nevajadzētu tecēt ārā un nekas nenotiks ja paliks vaļā.... :)
Jaa nekas cits neatliek kaa iet likt virsuu un peecaak skatiities kas notiek ar dzeseeshanas shkidrumu.
Automātam ir speciāls eļļas radiators. Dogma visu teica pareizi. Iespējams, ka kādai automātkārbai dzesēšana ir šādā veidā.
Viss metināšanai! Visa veida metināšanas iekārtas un metināšanas materiāli. Sīkāk PM
pieļauju, ka šis ir kaut kāds aftermarket, kad original nokopjas, tad šo var lietot kā analogu... :)
zini, ka ir blakus coolers kārbai, bet ar šo var aizstāt cik saprotu, tāpēc arī tie urbumi ir izveidoti un cik sapratu foruma saimnieks jautāja, kam viņi domāti - tākā atbildēju pareizi
zini, ka ir blakus coolers kārbai, bet ar šo var aizstāt cik saprotu, tāpēc arī tie urbumi ir izveidoti un cik sapratu foruma saimnieks jautāja, kam viņi domāti - tākā atbildēju pareizi
Paldies par info!
Nu ja, taa vien sanaak, citu taapat tur reaali nav ko piespraust.možais rakstīja:pieļauju, ka šis ir kaut kāds aftermarket, kad original nokopjas, tad šo var lietot kā analogu... :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 23