UZMANĪBU!!! Slikts serviss "Autocentrs Rīga"
Veci, kā es varu zināt, ka serviss, kas atbalsta e36.lv ir sūds? Un tas bija saraksta pašā augšā, tā kā.Indiigais rakstīja:Kepeikpisēji vienmēr maksās daudz dārgāk.
tāpēc nemeklē lētāko, bet meklē pēc atsauksmēm.
#Poweredbysiikais #AdvancedMotosports
Uzjautā, tam jau forums ir domāts. Plus ja nemaldos jau sen bija/ir topiks ar nosaukumu - kur vest remontēt auto. Būtu sākotnēji veltījis nedaudz laika ievācot info un izmantojis forumu tam atbilstošajam pielietojumam, tad nevajadzētu tagad vislaik forumā sēdētCaK rakstīja:Veci, kā es varu zināt, ka serviss, kas atbalsta e36.lv ir sūds? Un tas bija saraksta pašā augšā, tā kā.Indiigais rakstīja:Kepeikpisēji vienmēr maksās daudz dārgāk.
tāpēc nemeklē lētāko, bet meklē pēc atsauksmēm.
#Poweredbysiikais #AdvancedMotosports
Well, it's not going to drift itself!
Lai kada butu situacija servisa vispar nekad nedrikstetu but tadas kludas, es 6 klase labak lodeju vadus :D
Man adu par acim novilktu ja ta stradatu!
tak cilvēks kas paņemtu pirmo reizi mūžā lodāmuru rokās, spētu labāk salodēt tos vadusjusii rakstīja:Lai kada butu situacija servisa vispar nekad nedrikstetu but tadas kludas, es 6 klase labak lodeju vadus :D
Tak pirms ved uz servisu, palasi atsauksmes. Vel pie tam ja ved pirmo reizi... Var pajautāt kas un kā ! Ja vari šitādus eposus rakstīt par to appisienu, tad gan jau vari izrakņāt visu internetu un atrast labu servisu ar labām atsauksmēm. Protams labi vien ir ka pasaki, ka servisā appisa un neiesaki citiem apmeklēt šo servisu. Bet man jau liekas ka gribi vienkārši lai Tevi pažēlo... Jā un auto centrs rīga milzigs fujj
No sadaļas "Sadarbības partneri"CaK rakstīja:Veci, kā es varu zināt, ka serviss, kas atbalsta e36.lv ir sūds? Un tas bija saraksta pašā augšā, tā kā.
Ar auto saistītie:
- Riepu serviss un veikals "Mriepas" - riepu montāža vai savirze 10Ls, riepām atlaide individuāla.
- Gāzes iekārtu uzstādīšana, apkope. "Eko auto" (lietotājs BMW-Valcha) - 30% atlaide garantijas laika apkopēm.
- Autoserviss "Alda Auto". Lietotājs activity, Jolciņa - 10% atlaide servisa darbiem.
- Regulējamie amortizatori (koiloveri)/atsperes. Lietotājs psih_arno - 5-7% atlaide.
- Auto paklājiņi. "CAF". Lietotājs artini - 10 - 15% atlaide.
- Servisa pakalpojumi "SunCoastCustoms". Lietotājs Freeks - 15% atlaide.
- Autoserviss "AJ Motorsports". Lietotājs jenchs - rezerves daļām 20% atlaide.
Kurā vietā redzi Autocentrs Rīga?
Kā viņš kaut ko atbalsta?
Nepatīk kā es braucu?
Vācies nost no trotuāra!
Vācies nost no trotuāra!
Man arī liekas, ka tas Autocentrs Rīga bija tajā sarakstā. Tagad visticamāk ir izdzēsts.
dogMa izdzēsa.Inferno rakstīja:Man arī liekas, ka tas Autocentrs Rīga bija tajā sarakstā. Tagad visticamāk ir izdzēsts.
Bija, jā, bet izdzēsu.
Šis serviss beidz savu eksistenci un iztirgo visu, ko var
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/carg ... filxm.html
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/carg ... filxm.html
Tur tagad cilvēkiem ģimenes bez maizes palika tāpēc, ka apbižoja mazo napoleonu spriežot pēc attieksmes te forumā diez vai ir bez vainas visā šajā pasākumā varbūt bija pārāk lecīgs i apisa
Nafig tur bija vadi jāgriež? E36 savā ziņā unikāls auto. Visus vadus un štekerus var dabūt. Ir paredzētas vietas lai savienotu ar klemmēm. Nafig tur ko lodēt un griezt. Vajag tik paņemt īstos vadus, štekerus un bloku. Galvenais to visu akurāti un pareizi, kā to ir paredzējis E36, savilkt un savienot. Tas nav 5min darbs, bet nav arī mēneša. Un nemaksā tas kosmosu. Bet pēc šīs izvirdības, es piekrītu, ka jāpārvelk vadi, lai nebūtu lodējumi. Bet nu cena gan diskutējama. Ja nu vienīgais viņi nevelk JAUNUS vadus, ORIĢINĀLAJĀS krāsās ar visiem JAUNIEM savienojumiem.
Saremontēšu vai nomainīšu daļas Jūsu E36.
T.26005469
T.26005469
Cena +/- beigās arī tāda sanāca. Bija daudz apslēptas problēmas, kuras, iespējams, pieredzējis elektriķis jau redzēja.graauto rakstīja:Nafig tur bija vadi jāgriež? E36 savā ziņā unikāls auto. Visus vadus un štekerus var dabūt. Ir paredzētas vietas lai savienotu ar klemmēm. Nafig tur ko lodēt un griezt. Vajag tik paņemt īstos vadus, štekerus un bloku. Galvenais to visu akurāti un pareizi, kā to ir paredzējis E36, savilkt un savienot. Tas nav 5min darbs, bet nav arī mēneša. Un nemaksā tas kosmosu. Bet pēc šīs izvirdības, es piekrītu, ka jāpārvelk vadi, lai nebūtu lodējumi. Bet nu cena gan diskutējama. Ja nu vienīgais viņi nevelk JAUNUS vadus, ORIĢINĀLAJĀS krāsās ar visiem JAUNIEM savienojumiem.
Nu ko lai saka, visi, kas jeb kādā veidā mēģina uzdirst šim topikam ir vienkārši ... Tādiem monkeyiem ir jātiek sodītiem. Par kasjakiem ir jāatbild. Lai sēž bez maizes ja ir tādi lopi. Būtu galva uz pleciem viss būtu OK
+1
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Šodien tikos ar Policijas inspektoriem un viņi saka, ka neko nevar darīt. Nav noziegums. Tā kā autocentrs ir iesniedzis dokumentus par likvidāciju, nav arī ko sūdzēt tiesā. Viss kā LatvijāMajors rakstīja:Nu ko lai saka, visi, kas jeb kādā veidā mēģina uzdirst šim topikam ir vienkārši ... Tādiem monkeyiem ir jātiek sodītiem. Par kasjakiem ir jāatbild. Lai sēž bez maizes ja ir tādi lopi. Būtu galva uz pleciem viss būtu OK
piz gets...
Tas viss ir sīkums. Šajā situācijā es nesaprotu kāpēc vieglāki ir likvidēt firmu un iztirgot inventāru, nekā klientam kompensēt 150 eur zaudējumus kā mēs sākumā bijām vienojušies. Pārtraucot biznasu taču rodas lielāki zaudējumi par 150 eur.poweredbygirts rakstīja:piz gets...
Apēd taču vienreiz to sūdu un liecies mierā,unversālais kareivis!!! ir grūti saprotu bet nu ir kā irCaK rakstīja:Šodien tikos ar Policijas inspektoriem un viņi saka, ka neko nevar darīt. Nav noziegums. Tā kā autocentrs ir iesniedzis dokumentus par likvidāciju, nav arī ko sūdzēt tiesā. Viss kā LatvijāMajors rakstīja:Nu ko lai saka, visi, kas jeb kādā veidā mēģina uzdirst šim topikam ir vienkārši ... Tādiem monkeyiem ir jātiek sodītiem. Par kasjakiem ir jāatbild. Lai sēž bez maizes ja ir tādi lopi. Būtu galva uz pleciem viss būtu OK