Sēdekļu maiņa
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- chevron_right
Kupejai pēc beņķu izcilāšanas nevelkas ārā aizmugures jostas. Kur skatīties ?
Tur problēma ir tajā, ka kupejām (varētu būt arī citiem) beņķiem velkas siksna arā tikai tad gad tas aparātiņš no kura velkas atrodas noteiktā leķī/pozīcijā, pārbaudi vai neesi palocījis/ pavilcis par daudz to jostu kādreiz un nav visa tā sistēma nedaudz uz priekšu panākusi.
pašam bija tāda problēma, pie risinājuma nonācu tikai tad, kad viens mehānisms jau bija neglābjami sad*rsts
pašam bija tāda problēma, pie risinājuma nonācu tikai tad, kad viens mehānisms jau bija neglābjami sad*rsts
Dir*anu atlikt!
Kā ar e46 beņķiem, touringam derēs?
ja nemaldos baigi modot vajadzēs, iekrāmēt jau iekrāmētu, bet darbs lai viņi tur arī daudz maz normāli stāv būs nogurdinošs, tādu projektu redzējis vēl neesmuEdgarsE rakstīja:Kā ar e46 beņķiem, touringam derēs?
Dir*anu atlikt!
Pricipā au derētu tie paši e36, tik nav sanācis redzēt e36 beņķus labā stāvoklī(pilnā āda) un pāršūt nezinu vai jēga, skatoties uz to kā dažiem draugiem tas ir darīts, labāk tad atstāt tādus pašus saplēstus..
Vispār ir redzēti arī ļoti labi pāršūšanas darbi, tikai pareizo mesitaru vajag pameklēt, tie kam rokas no dirsas aug ir daudz, bet tādi, kas ko pieprot ne pārāk, nezinu vai powera lietotājs "šuvējs" arī beņķus šuj, ja šuj, tad noteikti rezultāts ir , kā jau teicu galvenais labu šuvēju atrast, tad jau arī rezultāts būs.
Dir*anu atlikt!
pajautā lietotājam 540iEdgarsE rakstīja:Kā ar e46 beņķiem, touringam derēs?
viņš ielika e46 beņķus!
Nevaru atrast priekš sedana neko sakarīgu. Un nevienu izsmeļošu atbildi uz savu jautājumu nekur neesmu izlasījis.
Vai Der aizmugurējais beņķis no kupejas sedanā, kuram nav ne slēpju nodalījums, ne atlokāmie beņķi? Labi , neder es zinu. Bet vai ir iespējams viņu modificēt tā lai der un turās normāli?vai tomēr jāturpina meklēt bezcerīgi priekš sedana ādas recaro, kuri ja parādās, tad pazūd jau pēc pāris minūtēm
Vai Der aizmugurējais beņķis no kupejas sedanā, kuram nav ne slēpju nodalījums, ne atlokāmie beņķi? Labi , neder es zinu. Bet vai ir iespējams viņu modificēt tā lai der un turās normāli?vai tomēr jāturpina meklēt bezcerīgi priekš sedana ādas recaro, kuri ja parādās, tad pazūd jau pēc pāris minūtēm
Interesē vai var priekšējos beņķus apmainīt vietām un ja jā, tad k''a to izdarīt, jo vajag kkā to augšējo mīksto daļu atdalīt no sliedēm :)
interesē tieši mīksto daļu samainīt vietām?
Ja, jā, tad ir jāizņem ārā abi beņķi un sēdekļa apakša turās, man liekas, uz četriem klipšiem (ja ir rekāro tipa sēdeklis,tad vēl jāatskrūvē 4 skrūves).
Ar sēdekļa aizmuri ir līdzīgi man liekas arī turās uz četriem klipšiem + tikai sēdeļa aizmugure ir jānoņem nost.
neFeislifta krēsliem tas turās tā kā uz klimpšiem, Feislifta krēsliem uz divām skrūvēm.
Ja, jā, tad ir jāizņem ārā abi beņķi un sēdekļa apakša turās, man liekas, uz četriem klipšiem (ja ir rekāro tipa sēdeklis,tad vēl jāatskrūvē 4 skrūves).
Ar sēdekļa aizmuri ir līdzīgi man liekas arī turās uz četriem klipšiem + tikai sēdeļa aizmugure ir jānoņem nost.
neFeislifta krēsliem tas turās tā kā uz klimpšiem, Feislifta krēsliem uz divām skrūvēm.
Pastastiet kads ludzu, sedanam der unversala benki un pakalejam durvim apsivkas?
priekšējie beņķi un apšivkas der, aizmugurējie neder, apšivkas arī nedaudz atšķiras.
Paldies par info
Sveiki, esmu te nesen, tāpēc lūdzu piedošanu, ja atkārtojos, bet serchā neko tādu neatradu.
Man ir e36 1.6 92 gada sedans, jautājums: Vai no kupejas derēs salona sēdekļi? Un otrs jautājums vai var nomanīt to standarta vecā izskata stūri uz " T " veidīgo stūri no jaunāka ražojuma auto ( tā kurai ir gaisa spilvens) ?
Man ir e36 1.6 92 gada sedans, jautājums: Vai no kupejas derēs salona sēdekļi? Un otrs jautājums vai var nomanīt to standarta vecā izskata stūri uz " T " veidīgo stūri no jaunāka ražojuma auto ( tā kurai ir gaisa spilvens) ?
Krēsli nederēs un var nomainīt stūri, tik tev vajadzēs facelifta stūres lenti ( figņa kas rotē līdzi stūrei lai taure strādātu )
- ikey07
Iešāvās prātā doma par e46 priekšējiem beņķiem manā Touringā. Jautājums, kā ir ar apsildi, vai ir iespējams panākt, ka tā strādās un cik sarežģīti tas ir?
Paldies!
Paldies!
IDL rakstīja:Sveiki, esmu te nesen, tāpēc lūdzu piedošanu, ja atkārtojos, bet serchā neko tādu neatradu.
ikey07 rakstīja:Krēsli nederēs un var nomainīt stūri, tik tev vajadzēs facelifta stūres lenti ( figņa kas rotē līdzi stūrei lai taure strādātu )
Stūre derēs, bet par tauri - domājams, ka nederēs..! Ja runā, par e36 stūri, tikai jaunāka gada gājuma!
Jo Tava gada auto ir primitīvā stūre, bez lentes utt.. Ja uzliksi, visticamākais, nāksies braukāt bez taures, līdz neizdomāsi, kā viņu uztaisīt, lai strādātu, kā jāstrādā!
Par krēsliem - priekšējie derēs, aizmugure diemžēl nederēs, jo kupejai tā ir savādāka!
Skudraa rakstīja:Iešāvās prātā doma par e46 priekšējiem beņķiem manā Touringā. Jautājums, kā ir ar apsildi, vai ir iespējams panākt, ka tā strādās un cik sarežģīti tas ir?
Paldies!
Apsilde, manuprāt, saliksies easy, ja viss sapasēs.. Bet ar šo jautājumu, domāju, droši griezies pie dogMa's
Sveika tauta!
Jautājums sekojošs, vai man e36 kabrja aizmugurējie beņķi derētu e36 kupejā?
Jautājums sekojošs, vai man e36 kabrja aizmugurējie beņķi derētu e36 kupejā?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- chevron_right