Lāsmas e36
:) Man ar patīk :)
Pa brīvdienām pabūts Jēkabpilī draugu kāzās :)
Pa brīvdienām pabūts Jēkabpilī draugu kāzās :)
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
sasodīts...pa nakti kāds muļķis mēģinājis apzagt manu bembi....par laimi nekas nebij ko zagt, bet nu čakars ar logu bik būs... aaa un menti LV ir labie (nu vismaz tie kas bija te "konstatēt faktu")
Rīt jau tā diena, kad beidzot iešu apskati...paskatījos, ka ceļa nodoklis man 90 Ls. Likās, ka jābūt mazāk, bet nu ka ir tā ir
A un laikam man ar kāda jaunāka bilde jāiemet :)
A un laikam man ar kāda jaunāka bilde jāiemet :)
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
kā tev var būt ceļa nodoklis 90 lati par 92.gada mašīnu ?
man ir 53 lati nodoklis par dažus mēnešus jaunāku izlaidumu kā tev.
man ir 53 lati nodoklis par dažus mēnešus jaunāku izlaidumu kā tev.
Nodokli aprēķina pēc pilnās masas.
Kāda jēga diskutēt ir/nav, ja ir? Man arī ir 90Ls nodoklis. Visiem automātiem, vai bijušiem automātiem ir un būs lielais nodoklis.
Sanaak, ka pilna masa paari 1800Kg.... Manuaalajam 2.5 kaareiz sanaak 1790Kg, taa teik uz robezhas, bet veel ir tie 53Ls.
d[-_-]b
e36 ar automātu (kuram ir 6cyl) ir LIELAIS NODOKLIS
Man arī tāds ir
Man arī tāds ir
Lūk atbilde :)
Pilna masa (kg): 1810
Pašmasa (kg): 1350
TL ekspluatācijas nodoklis: Maksājums par 2012.gadu nav veikts. 2012.gada likme 90 Ls
TL ekspluatācijas nodoklis: Maksājums par 2012.gadu nav veikts. 2012.gada likme 90 Ls
tad viss skaidrs, ja ir automats tad ir smagaaks nezinaju Jautajums slegts
Bļļļļaāāāāā!!! Tikai 11kg mazāk, un būtu mazajā grupā iekšā... Stulbi...Lasmina rakstīja:Lūk atbilde :)
man ar patīk krāsa
Tā laikam sen neesmu atzīmējusies Pa šo laiku iegādāts un nomainīts jauns radiators, savesti kārtībā sliekšņi, nomainīta kārbas eļļa, uzliktas ziemas riepas, nopulēts salons un izieta TA :) A un vēl tāda lieta, ka izlikts pārdošanā. Ja kādam interesē, tad rakstat PM.
Tātad...jau kādu laiciņu atpakaļ pārdots ;( Jāsāk domāt par nākošo