zurkae36 iesaldētā kupeja un track Day sedans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 73
- chevron_right
Reduktoru netaisos metināt un slīpet ar vinu:D bet nu skatišos ko var darit lietas laba. Ja bus galigi slikti tad jau bus jametina vien citu gabalu iekša.EJANSONS rakstīja:es zinu. tās vietas tev pabēdīgas, pie normālas slodzes varētu palidotzurkae36 rakstīja:Ta nau tilta skruve. Bet plauktam kur slieksni stiptinas.EJANSONS rakstīja:standarta kaite, paskaties vai visa tā vieta nav izpuvusi, jo regulāri mēdz lūzt laukā, tiem kam tiltu cel laukaa.
sorry, viens daunis te pajokojis...
Nopirkts hamerīts priekš plauktiem uz suportiem Pirmndien jatsāk darbus.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Dabūtas rocenes kalotkas un atsperes vel atliek rocenes troses un tad jau pa lielam viss bus jauns.
316 un hoonigan?
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Es to nelimeju virsu Jau iegades bridi bija. Bet netaisos ari likvidēt tas uzlīmes jo patīk.Kikaps rakstīja:316 un hoonigan?
Tad ātri jāmeklē rokā swaps...zurkae36 rakstīja:Es to nelimeju virsu Jau iegades bridi bija. Bet netaisos ari likvidēt tas uzlīmes jo patīk.Kikaps rakstīja:316 un hoonigan?
Piedāvāju dažādus sportiskus aksesuārus Tavam auto - Koiloveri, Hidrauliskās rokasbremzes, sporta stūres un dažādi sīkumi. Droši raksti PM.
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang
Youtube - TheDriftGang
TikTok @The_drift_gang
Netaisos neko swapot iekša. Ja nu vienigi citu m43b16r3served rakstīja:Tad ātri jāmeklē rokā swaps...zurkae36 rakstīja:Es to nelimeju virsu Jau iegades bridi bija. Bet netaisos ari likvidēt tas uzlīmes jo patīk.Kikaps rakstīja:316 un hoonigan?
Tad ātri jāmeklē rokā swaps...[/quote]
Netaisos neko swapot iekša. Ja nu vienigi citu m43b16 [/quote]
Mļin. Tad gan tas hoonigan stikeris izskatās abidna.
Netaisos neko swapot iekša. Ja nu vienigi citu m43b16 [/quote]
Mļin. Tad gan tas hoonigan stikeris izskatās abidna.
Piedāvāju dažādus sportiskus aksesuārus Tavam auto - Koiloveri, Hidrauliskās rokasbremzes, sporta stūres un dažādi sīkumi. Droši raksti PM.
Youtube - TheDriftGang
TikTok @The_drift_gang
Youtube - TheDriftGang
TikTok @The_drift_gang
Netaisos neko swapot iekša. Ja nu vienigi citu m43b16 [/quote]r3served rakstīja:Tad ātri jāmeklē rokā swaps...
Mļin. Tad gan tas hoonigan stikeris izskatās abidna. [/quote]
Varbut kadreiz ieswapošu m50b20 bet nu tas galigi nau planots tuvakaja laika. Tgt galvenais parlasit aizmuguri un priekšu un tad uz skati. Pectam vizualo un koilas
Sodien sakrasots plaukts. Loznāju pa apaksu un adūros pret sāpīgu atradumu grida ka siers. Tgt apsveru iespeju par virsbuves maiņu. Tik jautajums kur dabut kupejas bundzu sakarīga stavokli?
kaspissd66 rakstīja:Tirgoju e36 kupejas virsbūvi bet motora un kārbas,pārejais viss ir..
2787172seši.
Pardota jau.Tiitarins rakstīja:kaspissd66 rakstīja:Tirgoju e36 kupejas virsbūvi bet motora un kārbas,pārejais viss ir..
2787172seši.
Kā pie velna var nopirkt auto un nezināt, ka viņam kas šitāds apakšā darās? Sēdināts? Vismaz uz domkrata būtu uzcēlis pērkot.
Nepirku ar domu celt augsa so brinumu. Bet ta nu sagadijas kad nekas cits neatlika. Bet nu esmu jau nolemis ja neatrodu citu bundzu. Rauju nost bāku izraveju salonu un pļukinu ielapus virsu.I'm_Infinite rakstīja:Kā pie velna var nopirkt auto un nezināt, ka viņam kas šitāds apakšā darās? Sēdināts? Vismaz uz domkrata būtu uzcēlis pērkot.
Kāda jēga pārlikt visu citā bundžā?
Brauc kamēr vari un krāj labākam e36
Tikko izlasiju - iepriekšējās lapās minēji, ka Tev ir 18 gadu...
Ņemu savus vārdus atpakaļ, ņemies, mocies un čakarējies ar to lamatu - nāks tikai par labu pašam. Visu cieņu.
Vienīgi, ka finansiāli šis noteikti ir kā censties izvilkt un restaurēt Titāniku. Un par to 1.6 arī ... Nav jau jēgas no tā 1.6 ja ēd kā 2.5 +/-.
Ņemu savus vārdus atpakaļ, ņemies, mocies un čakarējies ar to lamatu - nāks tikai par labu pašam. Visu cieņu.
Vienīgi, ka finansiāli šis noteikti ir kā censties izvilkt un restaurēt Titāniku. Un par to 1.6 arī ... Nav jau jēgas no tā 1.6 ja ēd kā 2.5 +/-.
Nevar jau ar vinu pabraukt. Nau skates:D vaijg uz skati savārītLawwr rakstīja:Kāda jēga pārlikt visu citā bundžā?
Ja pats metini tad uz priekšu, ir vērts. Ja nē, un apsver domu kādam maksāt, tad gan lol nau vērc
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Maksāt toč netaisos nevienam. Ta jau esmu iegrūdis taja žurkāa diezga vienigi riebjas man ta salona raušana ara tada gemarojs ar to paklaju. Ieprieksejam jau ravu araLinda rakstīja:Ja pats metini tad uz priekšu, ir vērts. Ja nē, un apsver domu kādam maksāt, tad gan lol nau vērc
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 73