Fash`ija Coupe
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 11
- chevron_right
A kas man aizliedz kā tu saki dajebatsa pie kautkā? Ej liec, es pateikšu ka tava gaume ir dirsā un tas arī viss, nu varbūt vēl blakus pierakstīšu DDM :u_mad_bro:
Tu reāli pārspīlē ar Ikey07 izdarīto! Ja būtu izteicis viedokli,lūdzu,bet sarkasms nav viedoklis,tpc savu DDM vari uzlīmēt sev uz pieres! /peace bro/em.dzhii rakstīja:A kas man aizliedz kā tu saki dajebatsa pie kautkā? Ej liec, es pateikšu ka tava gaume ir dirsā un tas arī viss, nu varbūt vēl blakus pierakstīšu DDM :u_mad_bro:
Beidziet dzert un pipeet, kupeja stiga ar savu stock izskatu!Paris modifikacijas un buus visspar super! Redzeju ari ieprieksejo vinja auto, stils shim cilvekam ir pareizais.Taa tik tureet!
Vot lkm tu tgd dzer un pīpē,ka neredzi,ka runa iet par citu autoBmwM3 rakstīja:Beidziet dzert un pipeet, kupeja stiga ar savu stock izskatu!Paris modifikacijas un buus visspar super! Redzeju ari ieprieksejo vinja auto, stils shim cilvekam ir pareizais.Taa tik tureet!
Tad blje turpiniet ari taa cita auto topika pa to runat, viens pa pizdu otrs pa plausham!!!
Man jau sarunāts 60/40 sets, ceru ka uz brīvdienām dabūšu jau70cc rakstīja:lūdzu.
zemāk vajag nomest, drīz tirgošu sarkanās atsperes
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
Tnx kā tur mans vecais sedans? Elpo vēl ?BmwM3 rakstīja:Beidziet dzert un pipeet, kupeja stiga ar savu stock izskatu!Paris modifikacijas un buus visspar super! Redzeju ari ieprieksejo vinja auto, stils shim cilvekam ir pareizais.Taa tik tureet!
Jaaa. Viss stiga. Visu laiku uzlabojas. Sabuveta izplude, rokasbalsts iemests, slieksnis sametinats. Elja samainijas. Paleenam viss notiek.
Motorsport R17 original vai replica?
Tad kad tirgosi pa leto, raksti man! Man talos planos tadi diski. Apskaužu tīri Latviski!
vnmēr jau var atrakstīt pmā savu piedāvājumu, vai arī ja tev ir kkas cool ar plauktu piemēram p.s un ne pa lēto nopirku, un ne pa lēto pārdošu
Ja tev tie diski visi šaurie 7,5j vari paprovēt 215/45/r17, iespejams pazudīs vai mazināsies tā problēma ar risēmFashion rakstīja:vajag lietotu komplektu ar 225/45/R17.. neko svaigu bet 4mm būtu vēlams.. PM
Priekš kam tādus balonus? 205/40 vrb 45.
Uz 7.5j diska ar 225 tev reversā streč būs.Fashion rakstīja:nebūs trapece gadījumā?
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
205/40 uz max nesedinata auto diezgan hujova izskataas
nu es ceru ka pa brīvdienām sanāks 60/40 uzmest
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5