Alpha Sedans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- chevron_right
Tagad skrienot krāna gals pret asfaltu nesitas?
Viss čotkaDa1ris rakstīja:Tagad skrienot krāna gals pret asfaltu nesitas?
Kāds zin vai jega uz isa maukt oil catch can?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Tev auto brauc kkādā šosejā?
Ja nē tad nav jēga. Bet ja vajag, tad kas bildē ir sūds. Caurułu diametrs ir pārāk mazs.
Ja nē tad nav jēga. Bet ja vajag, tad kas bildē ir sūds. Caurułu diametrs ir pārāk mazs.
Būs kur pielikt rokas šim dampim
Īpaši sliekšņi, tiem tur labi kapi bij Un tas purns tika samests uz ātru roku, jo Rafiks vizināties gribēja
Īpaši sliekšņi, tiem tur labi kapi bij Un tas purns tika samests uz ātru roku, jo Rafiks vizināties gribēja
Nejau tas, vienkārši cik lasiju ja motoru baigi drāž tad ir labi uzstādīt šito verķi. Bilde ir fake, kalpo kā piemērs tiem kam vārdi "oil catch can" ir pirmā dzirdēšana.-AF- rakstīja:Tev auto brauc kkādā šosejā?
Viss okayem.dzhii rakstīja:Būs kur pielikt rokas šim dampim
Servisā vecos zāgēs nost un metinās klāt jaunus + vel šur tur pa ielāpam. Pa to laiku japiemeklē ari kreisais spārns un citi knifi, lampa arī jāmaina jo katra savādāka
Vnk saved kārtībā oem sistēmu un brauksi cepuri kuldamsAlphaSef rakstīja:Nejau tas, vienkārši cik lasiju ja motoru baigi drāž tad ir labi uzstādīt šito verķi. Bilde ir fake, kalpo kā piemērs tiem kam vārdi "oil catch can" ir pirmā dzirdēšana.-AF- rakstīja:Tev auto brauc kkādā šosejā?
Okay būs darīts, paldies par padomu-AF- rakstīja:Vnk saved kārtībā oem sistēmu un brauksi cepuri kuldamsAlphaSef rakstīja:Nejau tas, vienkārši cik lasiju ja motoru baigi drāž tad ir labi uzstādīt šito verķi. Bilde ir fake, kalpo kā piemērs tiem kam vārdi "oil catch can" ir pirmā dzirdēšana.-AF- rakstīja:Tev auto brauc kkādā šosejā?
Motora mini kapitālajam iegrūdu mazliet pār pa 200 eirikiem... Izskatījās, ka tev hermētika ļoti patīk...
Uzliku M Contour R17...
Plānā ir uzlikt zemākas atsperes, notonēt aizmugurējos logus un pieķerties interjeram... Vrbt drāts reduktorā, bet par to vēl nevaru izdomāt vai man tas ir vajadzīgs...
Uzliku M Contour R17...
Plānā ir uzlikt zemākas atsperes, notonēt aizmugurējos logus un pieķerties interjeram... Vrbt drāts reduktorā, bet par to vēl nevaru izdomāt vai man tas ir vajadzīgs...
No Shit Sherlock...! :P
No no hermētiķi nekur nēsmu maucis, tas viss vel palicis bij no calīša no kā viņu dabūju. Reckur pimais foto kad man vinu atveda Nekautrējies un droši iemet kadu foto ar progresu.Rafiks rakstīja:Motora mini kapitālajam iegrūdu mazliet pār pa 200 eirikiem... Izskatījās, ka tev hermētika ļoti patīk...
Uzliku M Contour R17...
Ir vēl kāds dzīvē fotogfāfējis naudu?AlphaSef rakstīja:Haube bij liekta, metinata un špahtelēta, noslīpēju visu nost, nopulēju un nopūtu ar clear coat pec paša izvēles.GM-747 rakstīja:psc nepietika nauda kapota krāsai un tgt būs rat style ?
Varbūt krāsai man nepietiek... bet tavai mammai man pietiek calis.lv/pusdiennauda.jpg
Mazajām patīkJonjis rakstīja:Ir vēl kāds dzīvē fotogfāfējis naudu?AlphaSef rakstīja:Haube bij liekta, metinata un špahtelēta, noslīpēju visu nost, nopulēju un nopūtu ar clear coat pec paša izvēles.GM-747 rakstīja:psc nepietika nauda kapota krāsai un tgt būs rat style ?
Varbūt krāsai man nepietiek... bet tavai mammai man pietiek calis.lv/pusdiennauda.jpg
Šodien ieliku sev ādas salonu... :)
No Shit Sherlock...! :P
Pa glauno aizmugurē atstāsi parastos galvas balstus?Rafiks rakstīja:Šodien ieliku sev ādas salonu... :)
Tātad padauza cīnās ar rūsu, tākā nevareja iegādāties kupejas sliekšņus tika iegādāti sedana un modificēti lai viss čotka.
Pasažiera puses rāmis tiks izgriests jo nav atrestarējams [Plāns kā papīrš un kriukšķ kā Chetos]. Detaļām ir velviena kupeja kas kalpos kā donors. Kāds auto bij lāpijis piemetinot metāla plāksnes uz pāris punktiem un pielīmejot ar logu līmi, bravo
Pasažiera puses rāmis tiks izgriests jo nav atrestarējams [Plāns kā papīrš un kriukšķ kā Chetos]. Detaļām ir velviena kupeja kas kalpos kā donors. Kāds auto bij lāpijis piemetinot metāla plāksnes uz pāris punktiem un pielīmejot ar logu līmi, bravo
Yup, cepums par atjautību, jāņem nost ari bāka un jamauc iekšā jauni metāli un ne tikai tur.cipruss18 rakstīja:Pie baakas griida ari neizskataas spiidoshi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- chevron_right