Pabraukāšanās 333 trasē :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 18
- chevron_right
Njā, dzirdēju ka HoodieBro rādījis riktīgus paraugdemonstrējumus..dogMa rakstīja:Kā nekā 6dienas pēcpusdiena
Bet, HoodieBro, ar 1.8is ļoti labi sanāca. Klusi, mierīgi un slīpi
LAbāk motoruMartinez rakstīja:njā,tad jau jums jautri gāja! Nu nākošreiz,kad brauks slīpēt centīšos izrauties un moš pat varēšu sazīmēt pāris riepu pārus uz noplēšanu,ko uzdāvināt aktīvākajiem slīpētājiem!HoodieBro rakstīja:jūs jau pa 10 cilvēkiem vienu kameru nevārējāt noturēt
pieļauju, ka man būs ātrāk tāds, kuru negribēšu mainīt
Kurš šodien brauks uz 333 ???? Es toč būšu, cik sapratu OsJa arī būs un siikais un vēl pārējie
Karoč doma uz kādiem 16:00
Karoč doma uz kādiem 16:00
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
A kāds tur princips? Visi brauc slīp? Cik maksā un utt..?
ir tie kas brauc slīpi un ir tie kas vnk pavada labi laiku jūtot līdzi!
Par maksām griezies pie podziņas,viņa tur labāk orientējās! A un ja grib līdzi just tad nav jāmaksā neko!
Par maksām griezies pie podziņas,viņa tur labāk orientējās! A un ja grib līdzi just tad nav jāmaksā neko!
coupe 2.8
brīvdienā 5 ls pusstundu slīpēšanas, 7 ls stundiņa... līdzi jušanai 2ls bendzīnam, lai aizbrauktu līdz turienei
būtu man 2 ls bendzīnam .man aizbraukšana,trase,bendzīns un pāēst kopā 45lvl.parasti tik iznāk.
šoreiz tev nebūtu tik daudz, jo trasē nav nekā ēdama
Ā un par izmaxām, brīvdienās kā raxtīja Hoodiebroo un darba dienās 30 min. 4 Ls un stunda 6 Ls
Ā un par izmaxām, brīvdienās kā raxtīja Hoodiebroo un darba dienās 30 min. 4 Ls un stunda 6 Ls
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Visi bija tā aizrāvušies, ka par foto aparātu bija aizmirsuši, taču pateicoties Lailai tomēr ir nedaudz uzfilmēts
Un kāpēc nav uzfilmētas jaunās drifta zvaigznes? (Tu un Hūdijs?)
Nez, Laila nefilmēja mūs, wannabedrift'erus!
Skudraa izskatījās tāds laimīgs izkāpjot to siikkaa auto
Skudraa kur i nummurs
Skudraa kur i nummurs
Skurdraa kur nummuru nozaudeji? Izskatās ka jums jautri gājis žēl ka man nekādi nav izdevies vēl tikt uz šādiem pasākumiem.
Aizķēru riepas trases malā
Bija, bija ļoti jautri.
Tik drifts nav gluži priekš mana vienriteņa pagaidām
Bija, bija ļoti jautri.
Tik drifts nav gluži priekš mana vienriteņa pagaidām
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4