Mans pirmais BMW
Ar Latbemu visādi var būt!Princesiite rakstīja:RENIO rakstīja:vai auto brauksi pārbaudīt uz kādu servisu? Vai kāds palīdz Tev šo auto arī iegādāties?
Auto bija Latbemas īpašums, un man arī ir autoservisa apstiprinājums ka ar viņu viss ir ok, kā arī visas apkopes tagad ir taisītas.
Un vai kāds Tev ir teicis,ka pirmā fāre jānoziedo šampja pudelei?
hahahha...vot šito es nezināju stell'
Var redzēt, ka daiļā dzimuma pārstāve topiku uztaisījusi - divās dienās jau 5.lpp aizgājusi Čaļi kā izsalkušu vilku bars virsū sametās...
Par tēmu - smuks, kopts auto. Pagaidām gan vizuāli gana garlaicīgs, bet gan jau tas ar laiku. Lai labi ripo un maz lūzt
P.S. Fiata bildi ieraugot atcerējos TopGear sēriju par policijas autiņiem, kad Klarksons ar tādu pašu braukājās
Par tēmu - smuks, kopts auto. Pagaidām gan vizuāli gana garlaicīgs, bet gan jau tas ar laiku. Lai labi ripo un maz lūzt
P.S. Fiata bildi ieraugot atcerējos TopGear sēriju par policijas autiņiem, kad Klarksons ar tādu pašu braukājās
Nu kā - auto ripo tavā īpašumā?
paldies! pagaidaam ljoti labi ripo, nav nekaadu probleemu.
Apsveicu ar jauno autiņu izskatās labs , tikai nepatīk , ka automāts un mazs motoriņš, bet vizuāli, smuks bembīts Lai labi ripo
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Paldies.