Viss par Touringiem!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- chevron_right
vitjazz, domāju uz pavasara pusi varēsi noskaidrot, ir plānā tev iedot griestus pārlīmēt
Nu līdz nedēļas beigām jau būs touring griesti man,tik bij dzīvā interese kas pa kamRuudolfs rakstīja:vitjazz, domāju uz pavasara pusi varēsi noskaidrot, ir plānā tev iedot griestus pārlīmēt
Pēčāk, lūdzu, arī kūtiņas griestu cenu studijā.. Lai tauta (lab, ja ne tauta, tad vsm es) zin, ar ko un cik jārēķinās..vitjazz rakstīja:Nu līdz nedēļas beigām jau būs touring griesti man,tik bij dzīvā interese kas pa kamRuudolfs rakstīja:vitjazz, domāju uz pavasara pusi varēsi noskaidrot, ir plānā tev iedot griestus pārlīmēt
Un vsp mazliet par tiem DIY.. C'mon, "jūtubs" ir pilns ar labiem un pamācošiem video un nav jau tā, ka pus dienu būtu jāmeklē kas un kā.. BET ok, ja taisam DIY šeit, tad taisam - neko negatīvu nesaku..
Drīz Vitjazzam būs jāiedod saglābt savi oem melnie griesti
Šprices ir,drīz došu ziņu,kas sanāk ievadot līmi zem audumaRiks* rakstīja:Drīz Vitjazzam būs jāiedod saglābt savi oem melnie griesti
Moš davai es Tev atstāšu auto un pats visu izdari?vitjazz rakstīja:Šprices ir,drīz došu ziņu,kas sanāk ievadot līmi zem audumaRiks* rakstīja:Drīz Vitjazzam būs jāiedod saglābt savi oem melnie griesti
EDIT: Moš prātīgāk būtu demontēt griestus un tad šur tur pārlīmēt?
Tagad bišk aiznemts būšu,pāris darbi jāapdara,negribu daudz sūtījumu uzņemt vienā reizē
Bet,vnm ka tik būs brīvāks,došu ziņu
Bet,vnm ka tik būs brīvāks,došu ziņu
Ar demontāžu,viennozīmīgi Uzliktā uz auto stāvoklī nopeRiks* rakstīja:Moš davai es Tev atstāšu auto un pats visu izdari?vitjazz rakstīja:Šprices ir,drīz došu ziņu,kas sanāk ievadot līmi zem audumaRiks* rakstīja:Drīz Vitjazzam būs jāiedod saglābt savi oem melnie griesti
EDIT: Moš prātīgāk būtu demontēt griestus un tad šur tur pārlīmēt?
karoč ja man nebūtu jāgaida pastiprinošās plāksnes,tad tur darbs uz 1hRiks* rakstīja:Kad jaucu pirmo reizi, man tas aizņēma kādu pusotru stundu.
Gālvenais nesteidzies, un nepazaudē to apaļo plāksni kurā ir vītne priekš drošījabas jostas,
Touringam ir nākuši oem instrumentu atslēgu komplekti?
yess, ādas makā.
Slēpts saturs: Parādīt
Nez kāpēc tā arī biju padomājis, jo citu variantu arī nav.Lawwr rakstīja:yess, ādas makā.Slēpts saturs: Parādīt
Reāli kādam ir saglabājies kas tāds?
Fuk man hellrotam bija un es atdevu lidzi
Man ir
Inferno rakstīja:Man ir
Gribētos vēl OEM degvielas kanniņu
nu tā vispār ir reta štelle
Vanniņa pie zapaskas ir 100x noderīgāka un praktiskāka lieta. Tā kanniņa ir diezgan bezjēdzīga.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- chevron_right