Nelec!
Nu pats atbildeji. Maini servisu kur redzēs to kompi.rausis rakstīja:Sveiki, man ir radusies tāda problēma, mēģinot iedarbināt mašīnu iedegas sprauslas lampiņa un kvēlsveces lampiņa ar nenodziest un līdz ar to mašīna nelec,(man ir dīzelis) sākumā minūtes 10 pagidīju, lampiņas nodzisa un tad pieleca, bet nu jau otro dienu lampiņas deg un nekādi nevar iedarbināt! Biju servisā uz diagnostiku, bet tur netika motora kompī iekšā, neatpazīstot. Varbūt ir kādas idejas kas varētu būt par vainu?
Ujj robiic liels paldies un visiem parejiem par variantiem,bet no šoreiz pareizais izrādijās robiic variants.Robiiiits rakstīja:Ieteiktu velreiz svecvadus paskaatities,un likt nejau pec garumiem bet pec seciibas- 1-3-4-2 Tas ir skatoties no prieksas.Gvidis rakstīja:Problema sekojoša.Labu gribot pamazgāju motoru savam auto 1992.gada is.
Nelec vairs.Biju iznemis svečvadus saliku vadus atpakaļ pa garumiem tikuntā nelec,visus kontaktus skatijos spoles arī.
Griež griež un pēkšņi takā krakšķis un vairs negrieš,mēģinu atkal tas pats,beigās jau aķi nosedinaju.
Palidzat tauta!
Laikam neviens nebija iedomājies ka esmu tik liels cirvis ka nemāku svečvadus pareizi salikt,bet nu vnk motors ir bijis pārlikts un tā ļīp ļap spoles saskrūvētas nevis uz kautkātas plaksnītes bet viena virs otras kopā,un viena ir pat savādāka ja nemaldos pat no e30
Karoče liet. Hiperaktīvais ar savu inerces bumbas meistaru ir labi pacentušies,vairāk kā skaidrs ka viņš vispār ticis taisīts lai uzreiz kādam aunam nogrūstu(man)
neko isti pa dīzeļiem nezinu, un ir tgd tada problēma... https://www.youtube.com/watch?v=xLDrQfI ... e=youtu.be ko darīīt?
Man šādi bija ziemā, lielā salā un Peugeot Partnerim. Neko nedarīju, ievilku, pieleca un viss bija kārtībā. Parādījās šāds gļuks gan tikai tad kad izlādējās aķis.
Sekojosha problema. Mainiju motoru no 525 tds metu sava e36 kur staveja ari 2.5tds, nemot ara motoru no piechuka sapratu,kad tie atskiras ar ellas filtru,un bremzhu vakumnieku,un suknim pienakosha degvielas trubina pienak no sana nevis ka mana e36 no augshas.Meginot darbinat,tas nelec. un deg sprauslu lampina. Kas pa vainu? jau apnicis dzivot kopa ar manu auto garazha!
es tak teicu ka vajadzeja mainit pret manu driftkaru
Arī manu m50b20 piemeklējusi kaite, īsti negrib lekt.. Kad pazāģē ilgāk vairākas reizes ~10-15 tad pielec un uz to brīdi var noslāpēt un atksl pielaist bez problēmu. Kad pats noslāpst tad vairs nelec atkal. Izraustiju visus relejus, signalizāciju, kontaktgrupu, kompi, visus masas pievadus utt.
Sūknis neiet, elektrības nepienāk un skatijos dzirksteli, arī nebija.
Doma ir par kloķenes devēju, bet domāju labāk pajautāt.. Devēju izņēmu un notīriju arī..
Sūknis neiet, elektrības nepienāk un skatijos dzirksteli, arī nebija.
Doma ir par kloķenes devēju, bet domāju labāk pajautāt.. Devēju izņēmu un notīriju arī..
kloķenes devējs vai sliktākā gadijumā DME
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
+1