benzīns- gaze
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 13
- chevron_right
Jep, tā nu viņš ir... Es arī pavisam nesen teicu, ka:Rons rakstīja:Tak liela daļa te velk uz Andersenu... un negribas jau vilkt svešus skeletus no skapjiem laukā laiki mainās un liela daļa apmet kažokus uz otru pusi, pat viss rūdītākie gāznīdēji.
marux rakstīja: Rezumē - ja kādreiz nopirkšu 328, tad arī likšu gāzi. Varbūt...
Orkaans rakstīja:Tiem kas kaunaas no taa ka brauc uz gaazi ir mazveertiibas komleksi Tas vinjiem kraaninju saiisina par paaris cm
+m3
Orkaans rakstīja:Tiem kas kaunaas no taa ka brauc uz gaazi ir mazveertiibas komleksi Tas vinjiem kraaninju saiisina par paaris cm
Pēters powerā klaču palaida, ka gāzbraucējiem esot pēc vairākiem gadiem potences problēmas.
tie kas kaunas, tie taču to var noslēpt.
Salti meli! 4 gadi braucu ar gaazes auto! Nu jau man ar vienu sievieti vairs nepietiek
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
pēc jaunās dvēselītes ielikšanas Tev pat karsēj komanda būtu pa maz..
Kā dabūt tā Koijjot vai kā viņu tur sauc kontaktus?ja es neesmu tajā powerā!
laiks sākt būt nez palasi gaazes topiku moz ir numurs. ja nee tad pm vinjam.. nez moz marux kautko zin..
Lasīju un apnika lasīt... neatradu... lasīju arī tikai viņa atbildes... neatradu..
Mēs vienkārši esam izdomājuši ka vīra autiņam e32 liksim gāzi.. šodien uzzinājām firmas autogāze cenu un palasot poweru redzēju ne īpaši labu atsauksmi par to kantori... tapēc domāju kā dabūt rokā to lietotāju....
Mēs vienkārši esam izdomājuši ka vīra autiņam e32 liksim gāzi.. šodien uzzinājām firmas autogāze cenu un palasot poweru redzēju ne īpaši labu atsauksmi par to kantori... tapēc domāju kā dabūt rokā to lietotāju....
Koijots tiesham pa labu ciparu un visu smuki sataisa, senchu auto ielika gāzi viss super. :) Atieksme arī
Iedodiet viņa koordinātes..... un vai viņam ir sertifikāts??
Es Koijotu ar PM sadabūju rokās, nākamnedēļ braucu "gāzēties"Agris rakstīja:laiks sākt būt nez palasi gaazes topiku moz ir numurs. ja nee tad pm vinjam.. nez moz marux kautko zin..
cik dienās solīja ielikt? un cik ilgi jāgaida rindā?
Ielikšana - parasti esot 1,5 dienas, rindas nelielas - nākamā nedēļa bija mana vajadzība un vēlme.
Un kādu summu prasa tev?mums paprasija par labāku iekārtu 620ls!
Koijots 620Ls Neticu!
Nu zvaniju uz to nr... nu viņš piedāvāja arī pa 530ls bet sliktāku,mēs teicām ka mums vajag lai ir tiešām laba.. tad pateica 620ls.nu uz 6 cilindru e32.Varbūt vajadzēja teikt ka no foruma esam?kautgan ko tas dotu.. es jau nez...
autogāzes kantoris piedāvāja pa 550ls kautkādu poļu iekārtu.. bet es domāju labāk piemaksāt un pie koijota tomēr ielikt... aizmirsam pajautat kas viņam pa ražotāju.. vienkārši vados pēc visu ieteikumiem ka viņš labi liek..
es esmu dzirdeejis no 4xx-6xx..dogMa rakstīja:Koijots 620Ls Neticu!
Man priekš 4 cilindriem atsūtītais piedāvājums:
385 ls(valtek), vidējais variants 450 ls(a.e.b) un dārgākais 540 ls(elpiga un a.e.b) , visos variantos ir baloni līdz 60 l un uzpilde zem vāciņa . Iekārtas ir Elpigaz vai poļu Agcentrum Compact.
385 ls(valtek), vidējais variants 450 ls(a.e.b) un dārgākais 540 ls(elpiga un a.e.b) , visos variantos ir baloni līdz 60 l un uzpilde zem vāciņa . Iekārtas ir Elpigaz vai poļu Agcentrum Compact.
taja kantorī kur liku, ielika 5 stundās, un viss ir pa smuko un iet arī kārtīgi tik noskaitīju 400 lvl un masina tava + piedāvāja uzrakstit sertifikātu autinam tad kad iesu skati pie reizes registracija!
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 13