Pirkt/pārdod apspriešanas tēma
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 66
- chevron_right
Tas lai atrāk aizietvitjazz rakstīja:vo,vo.Martinix rakstīja:Lietotājs #Martjus norm saspamojis pa vienai detaļai
es domāju ka tiks dzēsts ...Martjus rakstīja:Tas lai atrāk aizietvitjazz rakstīja:vo,vo.Martinix rakstīja:Lietotājs #Martjus norm saspamojis pa vienai detaļai
Viss.ok,ja aizies,būšu tikai priecīgsMartinix rakstīja:vitjaz sorri bet abšivkas ieliku uz tirgu, reāli tikai vietu aizņem...
P.S Nav laika iebraukt,garām pagaidām arī īsti nav pa ceļam
Pm aizsūtīts, lai pats sakārto, savādāk jau zb apvienot postus un kārtot to, ko jūs ne tur saspamojat.vitjazz rakstīja:vo,vo.Martinix rakstīja:Lietotājs #Martjus norm saspamojis pa vienai detaļai
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/spar ... cxgdj.html
neliekas kautka biski pa lētu ?
gribas likt uz e36 touringa.
iedomājos visi šrotisti šitā sāktu spamotLinda rakstīja:Pm aizsūtīts, lai pats sakārto, savādāk jau zb apvienot postus un kārtot to, ko jūs ne tur saspamojat.vitjazz rakstīja:vo,vo.Martinix rakstīja:Lietotājs #Martjus norm saspamojis pa vienai detaļai
Būtu labāk perekupiem piepisušīes
tu nopietni ?
Martjus rakstīja:Būtu labāk perekupiem piepisušīes
Un tā ir vienmēr, gribi kā labāk, lai cilvēkam nav teksti jāpārraksta un cenas jādomā vēlreiz, pabrīdini viņu pm.
Un tad Tev pieklājīgā veidā atbild "Ej na**j" un vēl apvainojās uz tevi
It's all about the win
nu blin skaidri un gaiši rakstīts
*Vecajam postam obligāti jātiek izdzēstam! Respektīvi katram cilvēkam var būt tikai viens posts šajā sadaļā
*Vecajam postam obligāti jātiek izdzēstam! Respektīvi katram cilvēkam var būt tikai viens posts šajā sadaļā
.
Pēdējais labojis rn94 - 14 Feb 2017, 22:33, kopā labots 1 reizi.
Ej nahuj gan tevi neviens nesūtīja..........Linda rakstīja:Un tā ir vienmēr, gribi kā labāk, lai cilvēkam nav teksti jāpārraksta un cenas jādomā vēlreiz, pabrīdini viņu pm.
Drīzāk dārgibuba rakstīja:https://www.ss.lv/msg/lv/transport/spar ... cxgdj.html
kars rakstīja:Drīzāk dārgibuba rakstīja:https://www.ss.lv/msg/lv/transport/spar ... cxgdj.html
Man personīgi tādi pat par 50 eiro neinteresētu.
Nerunāju konkrēti par Tevi, bet vispārīgi, cilvēku grupu, kas neievēro noteikumus.Martjus rakstīja:Ej nahuj gan tevi neviens nesūtīja..........Linda rakstīja:Un tā ir vienmēr, gribi kā labāk, lai cilvēkam nav teksti jāpārraksta un cenas jādomā vēlreiz, pabrīdini viņu pm.
Citā ziņā, kur ir problēma uztaisīt smuku postu? Tev ērtāk, man ērtāk un pircējam arī. Cenas un bildes labas, tik cik paša slinkums.
It's all about the win
Kads tiem diskiem nosaukums ? un kapec neintresetu ? izkatas diezgan pievilcigi nu viss maz pa tadu naudiņu.ZzevsS rakstīja:kars rakstīja:Drīzāk dārgibuba rakstīja:https://www.ss.lv/msg/lv/transport/spar ... cxgdj.html
Man personīgi tādi pat par 50 eiro neinteresētu.
gribetos redzet uz e36 ka izskatas, varbut varat iedot nosaukumu ?
Vizuāli nepiesaista, tāpēc arī neinteresē.
varbut ir kads foto ka vini uz auto izkatas ? es nevaru atrast nekadu bildi ar siem diskiem uz auto..ZzevsS rakstīja:Vizuāli nepiesaista, tāpēc arī neinteresē.
Nē, nav. Kāds nosaukums diskiem arī nezinu.buba rakstīja:varbut ir kads foto ka vini uz auto izkatas ? es nevaru atrast nekadu bildi ar siem diskiem uz auto..ZzevsS rakstīja:Vizuāli nepiesaista, tāpēc arī neinteresē.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 66