Datorspēle - Live for Speed + ka uzinstalet
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 18
- chevron_right
atsutat ip serverim un sliiidam
136.169.32.29. ip
63392 port
63392 port
kkas man neaiziet :{
krch uzrakstisu visu ko darit:
1. Download LFS setup versiju 0.6E un instale
2. 3lpp ir .rar no manim atver to un viss kas tur ir ieliec mapite kur ir instalets lfs ar versisju 0.6E
3.Pec instalesanas atver unlocker.exe ievadti savu niku un pass, uzpied atbloket tev rakstit laipni ludzam S2. Spiez ok un izej ara.
4.Atver ip-patch vienu reizi uzpied patch un viss it ka javadzetu iet
1. Download LFS setup versiju 0.6E un instale
2. 3lpp ir .rar no manim atver to un viss kas tur ir ieliec mapite kur ir instalets lfs ar versisju 0.6E
3.Pec instalesanas atver unlocker.exe ievadti savu niku un pass, uzpied atbloket tev rakstit laipni ludzam S2. Spiez ok un izej ara.
4.Atver ip-patch vienu reizi uzpied patch un viss it ka javadzetu iet
Kuri jau spēlē ?
Kaut kas nav labi servera galā. Vienojoties klāt serverim izmet vai nu "Did not receive track info" vai "unexpected size packet". Nav modi nekādi uzlikti?
BMW Motorsport International
Nav , visam ir jāiet
lets play mby? #drift
tik serveri vaig!
tik serveri vaig!
Itka unlocker uzlieku, paradas, ka ir S2 license, bet kad izvelos kadu vaagji tad uzmet erroru, ka nav ieladets.. why?
Paskaties pamācību vēlreiz par tiem ProductId :)
Un pāmet visu pa jaunam.
Un pāmet visu pa jaunam.
ja man ir pc un nets caur rūteri, tad es ar varu spelet?
visu darīju pēc pamācības, uzinstalēju lfs, tad unlocker, tad i-patch. Itkā uzrāda ka auto un trases ir atbloķētas, bet kad izvēlās kādu trasi uzrāda, ka nav trases un izvēloties auto uzrāda, ka nevar ielādēt auto . Varbūt kādam ar tā gadījies vai arī zin kā ar to tikt galā, nez varūt ko daru nepareizi
man arī tāpatKonstruktors rakstīja:visu darīju pēc pamācības, uzinstalēju lfs, tad unlocker, tad i-patch. Itkā uzrāda ka auto un trases ir atbloķētas, bet kad izvēlās kādu trasi uzrāda, ka nav trases un izvēloties auto uzrāda, ka nevar ielādēt auto . Varbūt kādam ar tā gadījies vai arī zin kā ar to tikt galā, nez varūt ko daru nepareizi
Izdevās atrisināt?
nē nezinu, kāpēc tā
hmm serveris tas kurš iepriekš bij minēts? varētu paslīpēt, sen neēsmu stūrīti kustinājis
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 18