RENIO's E36 318i sedan
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 12
- chevron_right
+1 arī esmu diodi noslēpis pod original gaismas filtra, pavisam labi izskatās
Tātad vakar pārkrāsotas aizmugurējās atsperes, vienkārši tracināja ka tās izskatās
agrāk bija sarkanās
sākumā notīrītas un nogruntētas un tad nokrāsotas un ieliktas vietā: Tad nomaīnīta visa drošinātāju kaste, sakarā ar to ka bija nolūzuši stiprinājumi un aprautas divas skrūves un salikti visi kastes pričendāļi (ielikti visi rezerves drošinātāji un "figņa" lai varētu vieglāk izņemt ārā drošinātājus) Tad beidzot arī dabūts oriģinālais paliknis zem riteņiem: Kā šādi izskatās piekrāsotie miglinieki
sākumā notīrītas un nogruntētas un tad nokrāsotas un ieliktas vietā: Tad nomaīnīta visa drošinātāju kaste, sakarā ar to ka bija nolūzuši stiprinājumi un aprautas divas skrūves un salikti visi kastes pričendāļi (ielikti visi rezerves drošinātāji un "figņa" lai varētu vieglāk izņemt ārā drošinātājus) Tad beidzot arī dabūts oriģinālais paliknis zem riteņiem: Kā šādi izskatās piekrāsotie miglinieki
Kur tas riteņa "paliknis" liekas, lai neļurinātos pa salonu?
Neesmu reāli pats vēl skatījies, bet es viņu pagaidām ieliku pie rezerves riteņa.
Man rezerves ritens stāv otrādāk nekā vajadzētu būt, tādēļ tur salien daudz vajadzīgo lietu un nekas nekratās.
Man rezerves ritens stāv otrādāk nekā vajadzētu būt, tādēļ tur salien daudz vajadzīgo lietu un nekas nekratās.
izsaktaas ka zem riepas skruvejs klaat tai cauruma.
Tā varētu arī būt.
pa cik gaaja paklaajinji?? lai zinu, kad mekleeshu :)
Es viņus paņēmu lietotus, bet ļoti labā stāvoklī paņēmu pa 8,-LVL no BC. It kā rakstīja ka Latbema pa tādu ciparu arī tirgojot lietotus, tikai vieņiem reti esot.
Šodien sadabūtas daudz lietas autiņam, rītdien būs jāliek iekšā
* aizmugurējais rata gūltnis;
* OBC komponentes
* beidzot izņets pasūtījums no Latbemas (visādi plasmasas sīkumi);
Kā arī šodien tika no jau sen iepirktās provodkas meklēti visi vadi, kas nepieciešami priekš OBC.
Vakar satikts Dogma un sadabūti jaunie aizmugurējo amartizātoru atbastu poliuretāta bukses
Paldies velreiz Dogma!
* aizmugurējais rata gūltnis;
* OBC komponentes
* beidzot izņets pasūtījums no Latbemas (visādi plasmasas sīkumi);
Kā arī šodien tika no jau sen iepirktās provodkas meklēti visi vadi, kas nepieciešami priekš OBC.
Vakar satikts Dogma un sadabūti jaunie aizmugurējo amartizātoru atbastu poliuretāta bukses
Paldies velreiz Dogma!
Droši vien, ka var, īpaši necentos :)
tas ritenu sargs nak orginali tur kur sedanam dankrata dibens iesezas ieksa un talak nofiksejas ! sitas nak tuvak aizmugurej kur dankrats fiksejas un sanak biku pa kreisi tur jabut skruvej lai vinu pieskruvetu ja nau tad nau bijis bet viet bus kur skruvi iemeistarot!
Ja godīgi sakot neatceros, pie Dogmas maksāju par vairākām lietām. Man liekas ka atbalsti bija 10,-LVL/gab + 3,-LVL/gab. pastiprinājuma plāksnes.
Caur Dogmu var dabūt tos atbalstus, bet tās pastiprinājuma plāksnes caur poweru useru RM1.
Paldies par skaidrojumu!!!takeshi rakstīja:tas ritenu sargs nak orginali tur kur sedanam dankrata dibens iesezas ieksa un talak nofiksejas ! sitas nak tuvak aizmugurej kur dankrats fiksejas un sanak biku pa kreisi tur jabut skruvej lai vinu pieskruvetu ja nau tad nau bijis bet viet bus kur skruvi iemeistarot!
Būs jāievieto īstajā vietā.
10ls man liekas,ka tas ir lēti ja lemenfords maksā 13ls/gab!RENIO rakstīja:Ja godīgi sakot neatceros, pie Dogmas maksāju par vairākām lietām. Man liekas ka atbalsti bija 10,-LVL/gab + 3,-LVL/gab. pastiprinājuma plāksnes.
Caur Dogmu var dabūt tos atbalstus, bet tās pastiprinājuma plāksnes caur poweru useru RM1.
Paprasi Dogmam, kas un kā tur bija cipari, bet cena tiešām bija laba!
pat nezinaju! ok bus man ar tada lietinja sjasadabon!takeshi rakstīja:tas ritenu sargs nak orginali tur kur sedanam dankrata dibens iesezas ieksa un talak nofiksejas ! sitas nak tuvak aizmugurej kur dankrats fiksejas un sanak biku pa kreisi tur jabut skruvej lai vinu pieskruvetu ja nau tad nau bijis bet viet bus kur skruvi iemeistarot!
RENIO labi darbinji padariti!
...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7