E36 Tusiņi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 10
- chevron_right
jaa nebija gan oficiaali neviens paruupeejies, visi, kas laikam lasiija 5diens 6deinas sabrauc tie zinaaja..
Lasu. Sadaļā pie pasākumiem vai pie e36.lv nav neviena vārda.HoodieBro rakstīja:Forumu nelasi ?
Gandrīz vienīgais topiks, kurā ieskatos reizi divās nedēļās... Būtu jauki, ja turpmāk tomēr kkāds info parādītos arī sadaļā pie pasākumiem...Agris rakstīja:jaa nebija gan oficiaali neviens paruupeejies, visi, kas laikam lasiija 5diens 6deinas sabrauc tie zinaaja..
Runājot par tiem, kas neredzēja info par šo sabraucienu, ja Jūs esat aktīvi foruma lasītāji, tad, manuprāt, šo iformāciju varēja atrast ļoti vienkārši!
Žēl kad biju 6dien Siguldā,7dien vairs negribējās braukt
visi nometāmies apsargājamā stajankā
Nu nezinu cik apsargājama tā bija, ņemot vērā, ka vienīgais ko darīja darbinieki bija iekasēja naudu
bet pulcējāmies gan sākumā apsargājamā
a ja pareizi
Ar to jau viss beidzas no stāvlaukuma darbinieku puses.chaboska rakstīja:Nu nezinu cik apsargājama tā bija, ņemot vērā, ka vienīgais ko darīja darbinieki bija iekasēja naudu
Bildes Super!!!
protams, ka es neko nezināju
Viss tika runāts iekš 5dienas/6dienas sabraucieniem laikam Nezinu, bet es biju informēts, pat pirms 5dienas to visi kladzināja.
Bet šoreiz mācīsimies - ziņosim! Tikai bieži vien sanāk tie spontānie braucieni :)
Bet šoreiz mācīsimies - ziņosim! Tikai bieži vien sanāk tie spontānie braucieni :)
Foruma moderatoriem nav kkāda iespēja vnk izsūtīt pilnīgi visiem privātos msg kā reklāmu pasākumiem ?
Šķiet ka ir, bet nu gluži ik pēc 2 nedēļām jau arī negribās sūtīt visiem PM. To varētu darīt uz tādiem big pasākumiem, kā foruma dzimenes un kopēji tusi utt.
Tātad 5dienas sabraucienu topiks ir obligātā literatūra, ja negribi palaist garām šādas izklaides? Tā kā tur 95% postu ir ar saturu - "kas būs", "Es būšu" un "Es varbūt nebūšu", tad protams, aktuāls viņš ir tikai tiem, kas aktīvi braukā uz sabraucieniem. Es uz viņiem nebraucu, attiecīgi topiku nelasu...
Doma par PM - ļoti OK. Vismaz lietotāji jutīs, ka risinās dzīvība.
Labi, baigais offtopiks panesās...
Doma par PM - ļoti OK. Vismaz lietotāji jutīs, ka risinās dzīvība.
Labi, baigais offtopiks panesās...
Pāris bildes no manis:
Atvainojos par kvalitāti, aparāts nekāds dižais
Atvainojos par kvalitāti, aparāts nekāds dižais
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
paldiess... skudraa... bildes ir labas - mans pat diezgan daudz trāpijies kadrā..
un special kopā ar chabosku..
un special kopā ar chabosku..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7