ToTo 318is
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 9
- chevron_right
Šitas jau viņam pavisam cits spoileris, to, kas bija sākumā draugs saplēsa
aa sorr... vainīgs, ka neizlasīju topicu
Pārlasiju visu topiku auto jau ļoti labs bet bez tā spoilera skats ir nekāds !!!
BMW forever
Pēdējā laikā ievērojis esmu Bauskas ielās, dēļ piemīztajiem tālajiem un miglām. Skaists auto
pazīstams spoileris
neiet tev galīgi ar tiem draugiem
neiet tev galīgi ar tiem draugiem
intereses pēc cik naudiņas izmaksāja tev oem spoileris, un kādas ir oem atpazīstamības zīmes uz spoilera?
vnk nevaru saprast vai manējais padģelka vai oem vairāk gan sliecos uz pirmo variantu
vnk nevaru saprast vai manējais padģelka vai oem vairāk gan sliecos uz pirmo variantu
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Cena bija 150ls.kompots rakstīja:intereses pēc cik naudiņas izmaksāja tev oem spoileris, un kādas ir oem atpazīstamības zīmes uz spoilera?
Atpazīt ir vienkārši, Pfeba ražojums, oriģināldetaļas kods kas atrodas uz apakšējās daļas pasažieru puses stūrī
Paldies!kaashux rakstīja:Pēdējā laikā ievērojis esmu Bauskas ielās, dēļ piemīztajiem tālajiem un miglām. Skaists auto
damn, jānoceļ nost lai atpazītu. Būs jāsagaida siltāks laiciņš un janoceļ nost savējais.
Bet cena jaunu oem mantu tīri ok, manuprāt.
Domāju, ka tā cena nav par jaunu, bet lietotu spoileri, ja jau pus gadu meklēja.
Stiklašķiedras parasti tā tukši skan, mazliet paklauvējot, bet jā, lai pilnībā pārliecinātos, jāņem nostkompots rakstīja:damn, jānoceļ nost lai atpazītu. Būs jāsagaida siltāks laiciņš un janoceļ nost savējais.
Kā uteo minēja, lietota manta. Priekš oem lēti vēl.
es laikam vienīgais šijā forumā kas labāk būtu nokrāsojis par to naudu bagažnieka vāku(pāri vel paliktu), un braucis smaidīgu seju bez tā giganta uz vāka
m4z rakstīja:es laikam vienīgais šijā forumā kas labāk būtu nokrāsojis par to naudu bagažnieka vāku(pāri vel paliktu), un braucis smaidīgu seju bez tā giganta uz vāka
Neesi vienīgais.. Es arī 150 ls par viņu neizdotu, bet gan kaut ko citu savestu kārtībā.
Lai nav offtopic- skaists autiņš! :)
Cienot citus Tu cieni sevi.
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
Manuprāt neko labāku uz e36 vākā nav iespējams uzlikt - noteikti rīkotos tā pat kā ToTo un 150ls nepažēlotu
m4z rakstīja:es laikam vienīgais šijā forumā kas labāk būtu nokrāsojis par to naudu bagažnieka vāku(pāri vel paliktu), un braucis smaidīgu seju bez tā giganta uz vāka
Gaumes ir dažādas . Uz aizmugures remontu un spoileru neesmu izdevis ne santīmuAduks rakstīja:m4z rakstīja:es laikam vienīgais šijā forumā kas labāk būtu nokrāsojis par to naudu bagažnieka vāku(pāri vel paliktu), un braucis smaidīgu seju bez tā giganta uz vāka
Neesi vienīgais.. Es arī 150 ls par viņu neizdotu, bet gan kaut ko citu savestu kārtībā.
Lai nav offtopic- skaists autiņš! :)
Manā skatījumā, labākā lieta ko uzlikt uz bagāžnieka vākaBuKTOP rakstīja:Manuprāt neko labāku uz e36 vākā nav iespējams uzlikt - noteikti rīkotos tā pat kā ToTo un 150ls nepažēlotu
150 Ls ir ļoti ļoti laba cena,es pat teiktu pa lēto tiki pie tāda. Es bez domāšanas tādu spoileri paņemtu pa tādu!
Lasam cītīgāk, kaut vai sākot ar postu virs tavējāSTUDENTS rakstīja:150ls
Tev ir drosme nolocīt tādu piķi par spoileri
dzēšu savu postu
Tad nu tā, ir šis tas pamainījies. Iegādājos visas četras durvis no Marihuana, citu priekšējo bamperu no Psih-Arno. Uzlikti koiloveri, spoileris, ieliktas jauni miglas lukturi un jauni pagriezieni, nomainīts viens detonācijas devējs un uzlikts atpakaļ uz r18. Un tālāk pārkrāsoju visu mašinu pa lēto . Kasjaki protams ir, bet par tādu summu neko labāk nevar vēlēties. Tāpat ir labāk kā iepriekš .
Uz šo brīdi tāds man viņš izskatās. Tālāk plānos ietilpst salikt atpakaļ moldingus, motora pārsega zīmīti, uzlikt spliterus, vienu bremžu lūku un bampera resti atpakaļ. Pa vasaru pārpulēt, vajadzētu nomainīt šofera puses spārnu un brilli uz oem. Un patīkami būtu nomainīt diskus uz r17.
Uz šo brīdi tāds man viņš izskatās. Tālāk plānos ietilpst salikt atpakaļ moldingus, motora pārsega zīmīti, uzlikt spliterus, vienu bremžu lūku un bampera resti atpakaļ. Pa vasaru pārpulēt, vajadzētu nomainīt šofera puses spārnu un brilli uz oem. Un patīkami būtu nomainīt diskus uz r17.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 9