Reyno S52B32
bet protams 81hp atshkiriba
kas tev par atsperēm priekšā? es arī gribu sev tik zem nolaist, savādāk man purns kā pasātam!jenchs rakstīja:Redz, šodien sēdēju darbā, visi 1.maija svētki pa vējam!
sēdinājums
zolidi
Kārtīgi izlaizīts
arī gribu angļu spiido
Izskatās ļoti labi!!!
kapēc?STUDENTS rakstīja:arī gribu angļu spiido
Ja kāds vēlas iegādāties labu E36, tad šis varētu būt izskatāms variants.
Cena 6.5k eur tādam kāds ir vai nedaudz lētāk ar Bmw Motorsport orģināliem style 22 diskiem.
Cena 6.5k eur tādam kāds ir vai nedaudz lētāk ar Bmw Motorsport orģināliem style 22 diskiem.
Kkāā piedur viņi .. patīk, ka tās jūdzes tur ir - vairāk cipariņu.. +kkas nestandartam4z rakstīja:kapēc?STUDENTS rakstīja:arī gribu angļu spiido
Smuki, drošvien, izskatās, kad spīd
kadas pastas prieks masinas pirki un ka saucaas?
SMuks auto gan no in, gan no ex-terjēra!
Cartex (ja pareizi uzrakstīju) profesionālās pastas. Sāku ar vidējā raupjumu, pēc tam ar "vājo".Sharpay rakstīja:kadas pastas prieks masinas pirki un ka saucaas?
Vēl bija jāpāriet pāri ar vasku, bet spēka vairs nebija. Šīs 2 kārtas prasīja visu dienu..
Bet runā, ka vasks baigi viegli klājas un to īzī var stundas laikā uzklāt..
Auto tiešām labs!
ja tu man dod eiropas m3 spido tad esmu ar mieru mainities, man atkal tracina ka skatoties spidikjii liekas ka atrums galigi leni kaapj, jo judzem lielaka atstarpe, un pa arejo liniju bultinja iet artrak kaa ieksejo, es labak gribetu skatities ka bultinja kapj sadiSTUDENTS rakstīja:Kkāā piedur viņi .. patīk, ka tās jūdzes tur ir - vairāk cipariņu.. +kkas nestandartam4z rakstīja:kapēc?STUDENTS rakstīja:arī gribu angļu spiido
Smuki, drošvien, izskatās, kad spīd
20.40.60.80.100km nekaa sadi
20......40..........60................80....judzes
pa teemu, auto vienkarsi superigs
...
Jāā.. pret m3
Protams, ņemtu m3 .. bet nestandarta variantam gribu angļu
P.S. Uz bultiņu neskatos, kad spiežu
Protams, ņemtu m3 .. bet nestandarta variantam gribu angļu
P.S. Uz bultiņu neskatos, kad spiežu
panem nopers ebeyaa parasto anglijas puses spidikji pa 15 eiram un buus teu
es gan skatos lidz un un sekundes vel skalji skaitu
es gan skatos lidz un un sekundes vel skalji skaitu
...
Patēriņu tak arī rāda - MPG.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
M3 nekur nerāda patēriņu Rāda eļļas temperatūru tajā vietā