STUDENTA 325 coupe
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- chevron_right
Cik izmaksāja paklāji un cik no ebay ātrumkolķis?!
++ un cik shiftera adas apvalks
Kā opis, bet tāā ir man arArmando rakstīja: ka jau saki, sikumi, bet tiesi tadi sikumi maina sajutu braucot , vismaz man ta ir, uzliek kaukadu sikuminju un liekas uzreiz ka labak iet
Par izmaksāām.. santīmu santīmā nepateikšu, bet
Paklājiņi (svaigi un melni ar visiem klipsīšiem) = 20ls
Ātrumkloķa apvalks = ~9ls (kopā jau ar shipingu)
Ātrumkloķis (par cik lētos aši paspēja izpirkt), tad paņēmu pa = ~15ls ja nemaldos
Diskiem, domāju, ka visai labs cipars
Smuki diski.
Ja tu ātumkloķi dabvūsi tādu kā attēlā un tev nelips vaļā tā nakļne un tas būs ādas mat, tad ļoti veiksmīgs pirkums!STUDENTS rakstīja:Kā opis, bet tāā ir man arArmando rakstīja: ka jau saki, sikumi, bet tiesi tadi sikumi maina sajutu braucot , vismaz man ta ir, uzliek kaukadu sikuminju un liekas uzreiz ka labak iet
Par izmaksāām.. santīmu santīmā nepateikšu, bet
Paklājiņi (svaigi un melni ar visiem klipsīšiem) = 20ls
Ātrumkloķa apvalks = ~9ls (kopā jau ar shipingu)
Ātrumkloķis (par cik lētos aši paspēja izpirkt), tad paņēmu pa = ~15ls ja nemaldos
Laikam esmu tizls, bet man tos hroma riņķus nesanāca uzlikt, likās, ka viņi nedaudz par lielu
A kur Tu pirki tos riņķus?Skudraa rakstīja:Laikam esmu tizls, bet man tos hroma riņķus nesanāca uzlikt, likās, ka viņi nedaudz par lielu
erda, skatīsimies kas tur sanāks
Diski pa kapeikam dabuti, interesanti ka izskatisies uz autinja.
Par sikumiem:+1 Armandam
Par sikumiem:+1 Armandam
par rinkjiem man ari bediga pieredze, beidzas ar to ka superene bija jaizmanto neturejas vinji ieksaa, brakjis bija! par to klokji, kapec lai ciparniica liptu valjaa? vinja tur diezgan stipri ielimeta. man ar lidzigs klokjis bet isaks
...
ArchyLV pirka riņkus ebay, kuri esot derējuši ā uzlieti.Skudraa rakstīja:Laikam esmu tizls, bet man tos hroma riņķus nesanāca uzlikt, likās, ka viņi nedaudz par lielu
Pats reiz iepriekšējai mašīnai liku vairākas h, beigās trijaā bakstijām iekšā!
Šitai arī gribēju uzinstelēt, bet pagadījās sūdīga partija no ķīnas un pie Bimmershop.lv nopērķot, nepakam nederēja!
es nopirku tiesi tos pashus ko archizlv, vinam vinji dereja, bet manejie nedereja ari vins pats parliecinajaas ka manejie nedereja, taka vienreiz der, bet otreiz gadas minibrakjitis un neder
...
Nu tad turam īkšķus
Pasūtīju ebaySTUDENTS rakstīja:A kur Tu pirki tos riņķus?Skudraa rakstīja:Laikam esmu tizls, bet man tos hroma riņķus nesanāca uzlikt, likās, ka viņi nedaudz par lielu
erda, skatīsimies kas tur sanāks
Domāju, kkas jauzraksta - jaatskaitas, kas tad īsti ir darīts pa šo laiku
1) Atnāca visi primbasi no ebay.. teikšu uzreiz - ātrumkloķis ir metams (vnk totāla parodija), ātrumkloķa pārvalku "ādiņu" esmu jau uzlicis - tur viss ir okey, spidometra riņķi gan vēl nav uzlikti, bet izskatās tīri okey
P.S.(1) Bildes gan man no salona, bet nu tās vēlāk drusku varu iemest
2) Arī no bimmershop iepirku GT Splitterus, kurus uzreiz vakarā arī uzliktu
3) Apciemoju PBSHB Nomainīts - Pr. bremžu diski; Pr. bremžu kluči; Kr. stūres ābols (iekš.); Ātrumkārbai aizm. blīvslēgi (kulise + kardāns); Ģeneratora siksna; Pr. bremžu trubiņas (Esot bijušas vnk kritiskas ); Gaisa filtrs; Eļļa un eļļas filtrs; Degvielas filtrs.
4) Šodien uzlikti priekšējie diski, jo trūkst vēl divas riepas, kuras centīšos sazīmēt līdz 6dienas pasākumam
Gaumes jautājums Jums - Ar centriņiem vai bez??? Dzīvē likās, ka daudz labāk ir bez, bet bildēs tagad nevar saprast Varbūt grūti saprast ja nav viss auto nofotogrāfēts, bet negribēju visu atrādīt, jo aizmugurē vēl ir bleķinieki ar kalpakiem
5) Šodien braucot ārā no riepu servisa - APLAUZU abus splitteris abi ir metami.. ņemšu nah nost un miers!!!
Līdz rītdienai sazīmēšu aizm. riepas un tad arī aizm. diski būs virsū.. tad arī būs pieklājīgākas fotkas
1) Atnāca visi primbasi no ebay.. teikšu uzreiz - ātrumkloķis ir metams (vnk totāla parodija), ātrumkloķa pārvalku "ādiņu" esmu jau uzlicis - tur viss ir okey, spidometra riņķi gan vēl nav uzlikti, bet izskatās tīri okey
P.S.(1) Bildes gan man no salona, bet nu tās vēlāk drusku varu iemest
2) Arī no bimmershop iepirku GT Splitterus, kurus uzreiz vakarā arī uzliktu
3) Apciemoju PBSHB Nomainīts - Pr. bremžu diski; Pr. bremžu kluči; Kr. stūres ābols (iekš.); Ātrumkārbai aizm. blīvslēgi (kulise + kardāns); Ģeneratora siksna; Pr. bremžu trubiņas (Esot bijušas vnk kritiskas ); Gaisa filtrs; Eļļa un eļļas filtrs; Degvielas filtrs.
4) Šodien uzlikti priekšējie diski, jo trūkst vēl divas riepas, kuras centīšos sazīmēt līdz 6dienas pasākumam
Gaumes jautājums Jums - Ar centriņiem vai bez??? Dzīvē likās, ka daudz labāk ir bez, bet bildēs tagad nevar saprast Varbūt grūti saprast ja nav viss auto nofotogrāfēts, bet negribēju visu atrādīt, jo aizmugurē vēl ir bleķinieki ar kalpakiem
5) Šodien braucot ārā no riepu servisa - APLAUZU abus splitteris abi ir metami.. ņemšu nah nost un miers!!!
Līdz rītdienai sazīmēšu aizm. riepas un tad arī aizm. diski būs virsū.. tad arī būs pieklājīgākas fotkas
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Man liekas, ka bildēs skaidri redzams, ka bez ir labāk! Tad nez cik sūdīgi ar centriem dzīvē izskatās ja tu tā saki!
Ir zapcu!!!
Ir zapcu!!!
par spiliteriem!
Pie PBSHB ar spliteriem problēmu nebija??
Man ar liekas, ka bez centriņiem ir smukāk!
Vajadzētu no sāna redzēt ar abiem riteniem!
P.,S. Un tev avatara bilde galīgi neatblst esošajam drapakam!
Vajag jaunu avatara bildi!
Pēdējais labojis erda - 18 Mai 2012, 13:45, kopā labots 2 reizes.
ja centrinjos ielien kaaadas embleemas tad bez.
Pie PBSHB problēmu nebija itkā :hvz: Patiesībā kad aizbraucu uz to riepu servisu (blakus pie manas mājas) .. es tā skatos - normāla kante tur.. saku:"Es tur vsp uzlīdīšu?" Ruskijs atbild:"jāa jāāā.. bez problēmām" .. OK ielīdu vsp bez problēmām, BET līdzko uzmeta šitos diskus priekšāā.. ripinājos ar aizmuguri uz āāru un KRAKŠŠ spliteri abi ārā metami Šis tur kko:" Oj, oj" .. bet nu neko aizbraucu prom.. vakarā būs jārauj nost.. agrāk vai vēlāk tāpat aplauztu (bieži sanāk apmeklēt Spici un tā)erda rakstīja: par spiliteriem!
Iemāci man samazināt attēliem izmērus, lai varētu vajadzīgo ielikt - nomainīšu, bet kāda vaina Opelītim, kas kurina bez stresa?
Bez centriņiem toč daudz labàk!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- chevron_right