E36.LV GADA SVINĪBAS!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 44
- chevron_right
Pirmais posts apdeitots ar dalībniekiem, kas piedalās :)
Nu ta jau gluzi nav, vnk interese pec, gribas jau lai salasas daudz braucejuPodziņa rakstīja:kapē ??? domā daudzi vadīsies pēc bara instinktiem ??? visi brauc, ta man arī jābrauc Vai arī, Oi cik maz braucēju, ta es arī nebraukšu Tā parasti ir.. Moš tieši labāk saglabāt intrigu (pārsteiguma momentu) ????
Skatos uz braucejiem ka man laikam bus kauns ar savu radities tur
Da lab,tev tak normāls,paskaties uz manu
Varētu jums atrādīties vismaz,bet tāka zinu ka daudziem riebjos labāk nebāzīšu savu purnu tur
Vai tad ir tik traki ? tad jau šis pasākums būtu laba iespēja parādīt ka neesi nemaz tik riebīgaDoriņa rakstīja:Varētu jums atrādīties vismaz,bet tāka zinu ka daudziem riebjos labāk nebāzīšu savu purnu tur
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
mani ari uz ''?'' var pielikt sarakstaa
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Oho !!! Kas ta tas par textu ???? Kurš ir teicis ko šādu ?? Nez, brauc, sapazīsties ar pārējiem un būs ok.Doriņa rakstīja:Varētu jums atrādīties vismaz,bet tāka zinu ka daudziem riebjos labāk nebāzīšu savu purnu tur
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Es cerams ka tikšu...centīšos sarunāt brīwu
Es jau pagājšmēnes sarunāju brīvu
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Ari uz [?] Ja warešu sarunat samainīties ar maiņām,tad bušu :)
Es arī būšu +1
Tikai naudu pārskaitīšu kkad brīvdienās. Tagad baigais slinkums līzt net'bankā un tērēt 5 min sava laika tam
Nuka tauta sarosās! Ierašanās obligāta
Tikai naudu pārskaitīšu kkad brīvdienās. Tagad baigais slinkums līzt net'bankā un tērēt 5 min sava laika tam
Nuka tauta sarosās! Ierašanās obligāta
Beidz ņemties un ripo tik šurp. Nebūsi jau vienīgais ar nesterilu autosoulles rakstīja:Skatos uz braucejiem ka man laikam bus kauns ar savu radities tur
es pectam skatisu bildes un nozelosu ka netiku
To datumu vajadzeja 3x atrak nospraust
To datumu vajadzeja 3x atrak nospraust
Man tas patskorsa rakstīja:Es arī būšu +1
Tikai naudu pārskaitīšu kkad brīvdienās.
Es ar esmu braucejs,kad sakasisu naudu, parksaitisu
Es atvainojos es lasu un lasu nepielec,cik man būtu jāmaksā ja pievienojos jums gala punktā?ja nu palieku pa nakti,jo drošvien jau gribēsies ietusēt tad
Varbūt kāds vēlētos uztaisīt kādu skaistu plakātu/afišu ( vai kā viņu tur vēl sauc) par šo pasākumu
Ne jau, lai tur īpaši reklamētos, bet pašam priekam
Ne jau, lai tur īpaši reklamētos, bet pašam priekam
Mēs ar Ruu vispār būsim ar audisoulles rakstīja:Skatos uz braucejiem ka man laikam bus kauns ar savu radities tur
Keep calm and lift weights
Tad jūs būsiet kā drošības mašīna tjip?
Atkarībā paliec teltī, vai mājiņā:Doriņa rakstīja:Es atvainojos es lasu un lasu nepielec,cik man būtu jāmaksā ja pievienojos jums gala punktā?ja nu palieku pa nakti,jo drošvien jau gribēsies ietusēt tad
16,00Ls no personas - iekļauts: braukāšanās pa sporta kompleksa "333" trasi, guļvieta mājiņā, pirts, ēdiens kempingā (šašļiks, salātiņi, maizītes u.t.t.). Par otru personu mašīnā 14Ls.
8,00Ls no personas - iekļauts: braukāšanās pa sporta kompleksa "333" trasi, telts vieta kempingā, pirts, ēdiens kempingā (šašļiks, salātiņi, maizītes u.t.t.). Par otru personu mašīnā 7Ls.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 44