BMW Salacgrīva
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- …
- 49
- chevron_right
Šaubos ka vari pateikt ko tādu ,ko es nevarētu izturēt vai kas mani varētu tā aizskart ka es pārdzīvotu tavu eksistenci.
Zinkā - man visu mūžu dirš virsū un saka visādas preteklības. Man tas neko nemaina.Tā bija , tā ir un tā būs. Ja pateiktu ko labu ,tad gan es 3x padomātu.
Zinkā - man visu mūžu dirš virsū un saka visādas preteklības. Man tas neko nemaina.Tā bija , tā ir un tā būs. Ja pateiktu ko labu ,tad gan es 3x padomātu.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
bet si jau ir tikai virtuala pasaule, varbut dzive es gribu tevi apskaut un samilot, par to tu neesi aizdomajies
zuze91 rakstīja:Vecīt tu uzprasies uz trobeli ar cilvēku kas nevienmēr ir likuma paklausigs.
Nē ,neesmu gan domājis.
Nav tāda cilvēka kas to darītu. Šaubos ka būs. Ar tādiem kā es ,tā nenotiek.
Nav tāda cilvēka kas to darītu. Šaubos ka būs. Ar tādiem kā es ,tā nenotiek.
ok poh#j kas bijis bijis, gribat jus vai ne bet uz to pirti ar dzekiem piebrauksim
zuze91 rakstīja:Vecīt tu uzprasies uz trobeli ar cilvēku kas nevienmēr ir likuma paklausigs.
Lasu un domaaju...WTF?
Nedomaaju ka shis buus kkaads atveertais pasaakums kur varees ierasties jebkursh ar veel sazin kaadu kompaaniju
Domaaju tie kuri brauks, buus jau zinaami no citiem sabraucieniem,katrs buus samaksaajis savu daliibas maksu un izklaideesies kopaa...Ja nu kaads tieshaam grib piebiedroties,tad jau visu var sarunaat,maksaa daliibu un ierodas,protams,nenjemot liidz vesalu autobusu
Nedomaaju ka shis buus kkaads atveertais pasaakums kur varees ierasties jebkursh ar veel sazin kaadu kompaaniju
Domaaju tie kuri brauks, buus jau zinaami no citiem sabraucieniem,katrs buus samaksaajis savu daliibas maksu un izklaideesies kopaa...Ja nu kaads tieshaam grib piebiedroties,tad jau visu var sarunaat,maksaa daliibu un ierodas,protams,nenjemot liidz vesalu autobusu
Neviena lieka nebūs, ïpaši jau urlas visādi!
dzēst.
Metināšanas darbi, kvalitatīvi! Salacgrīvā, 26694556
http://25.media.tumblr.com/tumblr_maakx ... o1_500.gif
http://25.media.tumblr.com/tumblr_maakx ... o1_500.gif
kas tad te notiek? Ja taisās kāds braukt un tēlot grinču,tad diez vai man tagad ir interese braukt uz pasakumu,kur notiek attiecību skaidrošana.Būs taču bērni arī.Vitamīn domā a galvu.Gan jau pieaudzis esi?
Sieviete ir sieviete. Organisms sarežģīts, mehānisms nav kontrolējams, rīcība - neparedzama.
Nu un vitamin tu doma kad pec šadas attieksmes tevi kads gribēs redzet kadā saietā kur nu vēl tadā saliedētākā kompānija kur savācas savējie. Tev valmiera ir savs multiklubs, ej uz to ar draugiem. Turklāt ar varonibu internetā tu tik sevi parādi šo cilvēku vidū kā, avaino par izteicienu, ''mulki''. Un par offtopic atvainojos.
Nomierinies, ja tas urla taisās tiešām braukt un ko čakarēt tad problēmu tādiem netrūks. Neviens tur nenodarbosies ar deǧenerātu audzināšanu un neviens pasākumu nečakarës.
Guncis rakstīja:kas tad te notiek? Ja taisās kāds braukt un tēlot grinču,tad diez vai man tagad ir interese braukt uz pasakumu,kur notiek attiecību skaidrošana.Būs taču bērni arī.Vitamīn domā a galvu.Gan jau pieaudzis esi?
urlas ari bus??? tas gan nevajag, tad tocna bus sabojata ballite
ko jus ka vecenes esat te paniku sacelusi. kura momenta tika minets ka tur bus kada atiecibu skaidrosanas, vienkarsi gribeju ar veciem ieiet pirti un iedzert kadu alu, a jus te sakat noriet uzreiz, ta gan nav smuki
Neviens Tevi urla te negaida un negrib redzēt , ko Tu vēl nesaproti?
bet kapec tu apsaukajies uz mani, ne tu mani zini ne pazisti. ta tacu nav smuki darit, mate nav macijusi
es tak tevi neesmu saukajis visados nesmukos vardos.
vaitad sis ir kads privatais forums kur var komunicet tikai kadi ipasi atlasiti cilveki, un ja kads no malas grib piebiedroties tad uzreiz urla un eij no kurienes nacis?????
es tak tevi neesmu saukajis visados nesmukos vardos.
vaitad sis ir kads privatais forums kur var komunicet tikai kadi ipasi atlasiti cilveki, un ja kads no malas grib piebiedroties tad uzreiz urla un eij no kurienes nacis?????
Attiecībā tieši uz tevi - noteikti !
kas tu te kads barvedis esi ka visu varda te pravas kaca
Vinsh organizee sho pasaakumu,taakaa vinjsh atbildiigs kursh buus kursh ne ....
nu tad ta ari vajag pasa sakuma rakstit ka pirts tikai maniem draugeliem, nevis kladzinat hei tauta sanak uz pirti un pec tam batonus spraust. kas ta par bernu attieksmi. saka likties ka jus baidaties no kaut ka
Pilnīgs
Nu paklau. Cik cilvēki Tevi zin ? Nu tā pa nopietno,ne 1x tikāmies pirms 3 gadiem. Pēc tā kā forumā borzī augumā un attieksmes liekas ka vienīgi TU pats sevi. Palabojiet ja kļūdos. Kāds vispār zin kas tas tāds Vitamīns ir ?
Un otra lieta. Pirtī labi ja ~ 15-16 var salīst tā, lai ir ērti. Cik dzirdēju tad vairāk būs viens otram uz kājām. Nebūs forši.
Un trešā lieta. Slēgtie pasākumi ir e36LV klubam. Savi, kurus zin tikai klubā esošie. Šeit info ir publisks. Organizators zināms un saziņa brīva.
Un otra lieta. Pirtī labi ja ~ 15-16 var salīst tā, lai ir ērti. Cik dzirdēju tad vairāk būs viens otram uz kājām. Nebūs forši.
Un trešā lieta. Slēgtie pasākumi ir e36LV klubam. Savi, kurus zin tikai klubā esošie. Šeit info ir publisks. Organizators zināms un saziņa brīva.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- …