Par un ap CSDD un TA
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- …
- 68
- chevron_right
Pirmāmkārtām nevajag braukt tā lai dotu punktus.. Nesaprotu ko jūs darat ka vācat tos punktus... Neviena man soda, neviena starpgadījuma ar policiju vienīgi fotoradara fočene..
Cienot citus Tu cieni sevi.
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
Gan jau , ka butu jābūt kādam uzaicnājumam ! Drošibas pēc uz tuvako csdd aizmauc apjautaties !
cilveki vienkarsi nemak atpirkties
un ieteikums,ja parkap noteikumus,parliecinies,ka tev ir nauda ,lai samksatu sodu valstij vai CP uz vietas
un ieteikums,ja parkap noteikumus,parliecinies,ka tev ir nauda ,lai samksatu sodu valstij vai CP uz vietas
ar kompatu pa brugji
Es ar auto tikai 2 punktus esmu dabūjis, man ielika 8 punktus kad man bij 16 vai 17 gadi, un es ar draudzeni nokritu no moča, mēs tikai apbrāzām ceļus, bet tas kkā aizgāja līdz mentiem un uzlika sodu un 8 punktus par csng izraisīšanu ar cietušajiem un notikuma vietas pamešanu...
Sent from my LT26i using Tapatalk
nezinu, neinteresējos, nav aktuāli, bet vai tīņu gados izdarot kādus pigorus tu tiec pie punktiem, pat ja tev nemaz nav vadītāja apliecība???
Divu gadu laikā varēsi aizmirst par kukuļu došanu mentam, ja tagad kadu reizi paveicās tad ok, nākosreiz jau var dabūt kriminalatbildību, reti kurš ments grib lai viņu vakarā sašņorē Ja pārkāpj noteikumus lai raksta protokolu. Vairs nav 90-tie.cipruss18 rakstīja:cilveki vienkarsi nemak atpirkties
(_)___KUW___(_)
-29-89-39-01-
-29-89-39-01-
Nu nu
Ja tu dod 20 eiro,saprotams,ka policists pasutis tevi.
Kaa jau teicu,nav naudas,nav ko trakot
Ja tu dod 20 eiro,saprotams,ka policists pasutis tevi.
Kaa jau teicu,nav naudas,nav ko trakot
ar kompatu pa brugji
Nav tiesa. 3 reizes sanācis steigšanās dēļ uzrauties uz mentiem, visas reizes arī sanācis atpirkties, bet Rīgā tas viss ir savādāk..kirurgs_uw rakstīja:Divu gadu laikā varēsi aizmirst par kukuļu došanu mentam, ja tagad kadu reizi paveicās tad ok, nākosreiz jau var dabūt kriminalatbildību, reti kurš ments grib lai viņu vakarā sašņorē Ja pārkāpj noteikumus lai raksta protokolu. Vairs nav 90-tie.cipruss18 rakstīja:cilveki vienkarsi nemak atpirkties
Tad Tev vel ir paveicies.Zinu dažus,kam nepaveicās dēl arī 100-180 Eur
(_)___KUW___(_)
-29-89-39-01-
-29-89-39-01-
nu nevajag tiesha teksta teikt,davai es tev naudu un laizhu prom
ieliec papiros naudu un gaidi menta reakciju.vinjs nevar neko tev izdarit ja nauda stav starp papiriem!
ieliec papiros naudu un gaidi menta reakciju.vinjs nevar neko tev izdarit ja nauda stav starp papiriem!
ar kompatu pa brugji
Tak cik reizes nav bijušas, ka ments pats ar diezgan tizliem mājieniem prasa to kukuli.
Tiesības nu jau 10 gadus, no tiem ar E36 braucu nu jau praktiski 4 gadus, pa to laiku tiku apturēts 2 reizes (abas var teikt dokumentu pārbaudei) i ta vienu reizi no tām ar tēva audiku. Tā ka jūs te kko ne tā darāt!
d[-_-]b
Pilnīgi piekritu, nepareizs atrums, nepareiza vieta, nepareizā laikaa
(_)___KUW___(_)
-29-89-39-01-
-29-89-39-01-
Ar mopēdu un mopēda tiesībām braucot vsmz līdz 2013.gada beigām varēja darīt ko grib, max sods 40ls un punktus nevar uzlikt. Savulaik ar mopēdu mani paņēma uz salinieka 50 vietā 96kmh, uzlika 5ls, gadu vēl braucu bez apdrošināšanas, vienreiz aizrādīja, ka nav, otreiz kad ieraudzīja kā es uz pakaļējā rata braucu, tā iesita kompī un uzreiz apstādināja, arī 5ls.Miiix rakstīja:nezinu, neinteresējos, nav aktuāli, bet vai tīņu gados izdarot kādus pigorus tu tiec pie punktiem, pat ja tev nemaz nav vadītāja apliecība???
Ar tiem mopēdiem diezgan izdevīgi braukt, kamēr B kategorija nav.
Nu man tas bija ar 125cc moci, kuram tiesības no 16g var likt
Skatē kaut ko teiks, ka dažu reizi mašīna nepielec ar pirmo, bet starteris aiziet pa tukšo? Tik tikko starteris sāka niķoties, bet skate jau tūlīt.
Ahh, tad labi Tikai kauns gan, ka nav mašīna perfektā stāvoklī
nu vinji pasmiesies,bet pa lielam iemeslu vinjam tev nedod delj ta uzlimi nav
ar kompatu pa brugji
vai var izziet TA ja lampās ir dzeltenas spuldzītes?
(nav ksenons)
(nav ksenons)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43