zurkae36 iesaldētā kupeja un track Day sedans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- …
- 73
- chevron_right
Krāsosu tāpēc kad vizuāli ir nekāds. Šodien visu Rīgu izbraukaju meklējot budžeta ekscentrisko slīpmašīnu neko lētu neatradu un kā jau rakstīju nokrasosu uz ātro par aptuveni 70€vitjazz rakstīja:Nah tev trases variantam M bampers ar lūpu un pārkrāsošana? P.S Man vienalga,vrb vnk ne tā izpratu auto izmantošanas nolūkus...
Par bampera krāsošanu 70 eiro? Un vēl uz ātro? Vai arī es kko ne tā sapratu?zurkae36 rakstīja:Krāsosu tāpēc kad vizuāli ir nekāds. Šodien visu Rīgu izbraukaju meklējot budžeta ekscentrisko slīpmašīnu neko lētu neatradu un kā jau rakstīju nokrasosu uz ātro par aptuveni 70€vitjazz rakstīja:Nah tev trases variantam M bampers ar lūpu un pārkrāsošana? P.S Man vienalga,vrb vnk ne tā izpratu auto izmantošanas nolūkus...
Cik es sapratu,tad visu auto par 70e
Visa auto krāsošana abstrakta krāsošana ātri uzmates šur tur piespakteles un vietām sagruntes
Jāp visu auto tīri krāsas izmaksas. Akrila krāsā 15-20€ litrāvitjazz rakstīja:Cik es sapratu,tad visu auto par 70e
Tad jau ok, savādāk likās ka par 70 eiro uz ātro krāsosi bamperu...bija tāds wtf...zurkae36 rakstīja:Visa auto krāsošana abstrakta krāsošana ātri uzmates šur tur piespakteles un vietām sagruntes
Bamperu pa zolido izmaksā apmēram 20-25 € pašam nokrāsotZzevsS rakstīja:Tad jau ok, savādāk likās ka par 70 eiro uz ātro krāsosi bamperu...bija tāds wtf...zurkae36 rakstīja:Visa auto krāsošana abstrakta krāsošana ātri uzmates šur tur piespakteles un vietām sagruntes
zurkae36 rakstīja:Jāp visu auto tīri krāsas izmaksas. Akrila krāsā 15-20€ litrāvitjazz rakstīja:Cik es sapratu,tad visu auto par 70e
labak piemet rubli paņem labāku akrilu - savadak aizies 6litri un būs noturiba pret sauli un spidums cits...
Auto brauks tīri tikai vēl gadu labi ja pat tik ilgi savilks takā nau vērts pa zolido visu darītelksnis rakstīja:zurkae36 rakstīja:Jāp visu auto tīri krāsas izmaksas. Akrila krāsā 15-20€ litrāvitjazz rakstīja:Cik es sapratu,tad visu auto par 70e
labak piemet rubli paņem labāku akrilu - savadak aizies 6litri un būs noturiba pret sauli un spidums cits...
Lētāk sanāk krāsot ar labu krāsu...
Es domāju ka ar 3-4l krāsas sajies tad tagat es saprotu kāpēc kompaktam uz purnu aizgāja 1.5l krāsas sūdīgu krāsu pirkuelksnis rakstīja:Lētāk sanāk krāsot ar labu krāsu...
Tas tev kaut kāds fetišs skrūvēt e36 kuriem ceļs nobruģēts uz tomletu?
Ja godīgi tad apmēram tā arī ir neko sliktu nesaskatu kad aizpildu lieko laiku un paskruveju kādu dzelziklucifers rakstīja:Tas tev kaut kāds fetišs skrūvēt e36 kuriem ceļs nobruģēts uz tomletu?
Nevajag nekādus 6l. 3,5l uz kupeju akrils pa kapeikām. Vairāk šķaidītāja un klājas ok. Budžeta variantam neko vairāk nav jātērē.
Doma arī ir par to pašu krāsu kas tew bija jo negribas mainīt krāsu tehniskāja pase vienīgi vietējā krāsu veikalā prasa 40€ par litru bet autokrasas. Lv 18€ ja ir vēl kādi zili varianti ko ieteikt tad labrat izskatīšuKA-91 rakstīja:Nevajag nekādus 6l. 3,5l uz kupeju akrils pa kapeikām. Vairāk šķaidītāja un klājas ok. Budžeta variantam neko vairāk nav jātērē.
Ja mainīsi krāsu, pasē nomainīsi pie TA iešanas No zilajiem toņiem pa lēto neko citu nemācēšu ieteikt
Tad kāda velna pēc Tu te kko krāsot domā, kkādus M bamperus krāmēt, miglas? Kāds sakars?Auto brauks tīri tikai vēl gadu labi ja pat tik ilgi savilks takā nau vērts pa zolido visu darīt
Tā mašīna ir paredzēta Destruction derby, nekam vairāk.
M buferi sašpaktelējot un pardodot tev sanāktu daudz izdevīgak, uzmet kādu parasto sūda buferi un aidā.
Kāda jēga pārkrāsot mašīnu uz gadu?
Miglas? Tu pa nakti trasē taisies rokas taisnot?
Runājot vispārīgi pa trasi.
Tu apzinies, ka tādā veca misene var pat neizturēt ilgāk par nedēļu trasē un tas, ka nav īpaši gudri at tādiem lūžņiem trasē vizināties!?
Un kādās trasēs vsp ielaiž šādas lamatas ar drošību -10?
Vai tad nav parezēti kkādi noteikumi, lai sacīkstēs var piedalīties, vai tomēr mēs vēl atrodamies akmens laikmeta periodā, ka uz trasi var atbraukt kaut vai ar Flinstona kājminamo karieti?
Ja auto ir tiko kā izgājis TA, tad par drošību diez vai kāds kkur piepisīsies...Tarhuuns rakstīja:Tad kāda velna pēc Tu te kko krāsot domā, kkādus M bamperus krāmēt, miglas? Kāds sakars?Auto brauks tīri tikai vēl gadu labi ja pat tik ilgi savilks takā nau vērts pa zolido visu darīt
M buferi sašpaktelējot un pardodot tev sanāktu daudz izdevīgak, uzmet kādu parasto sūda buferi un aidā.
Tu apzinies, ka tādā veca misene var pat neizturēt ilgāk par nedēļu trasē un tas, ka nav īpaši gudri at tādiem lūžņiem trasē vizināties!?
Vai tad nav parezēti kkādi noteikumi, lai sacīkstēs var piedalīties, vai tomēr mēs vēl atrodamies akmens laikmeta periodā, ka uz trasi var atbraukt kaut vai ar Flinstona kājminamo karieti?
Kādēļ, lai cilvēks nenopūstu mašīnu, hoķ lai tik kokā ar to ieliktu? Grib krāso, negrib nekrāso. Es ar viņa vietā šito sedanu vispār nebūtu aizticis un kupeju turpinājis celt, bet ja cilvēks grib, lai dara. Vismaz pagaidām lasot topiku acis netek no ķekavas mēsliem un diodēm pa salona perimetru
Tew piss ko es daru ar savu auto un līdzekļiem? Tehniski šis auto ir ļoti ok vizuāli pieklibo tāpēc uztaisīsu ar minimāliem līdzekļiem daudz mazs skatamaku auto pašam būs lielāks prieks rādīties ar daudz mazs normālu auto trasē nevis raibu ka piemājas sunis un trasē braukt arī ir nosacīti sacensības nepiedalīšos tīri sānslīdes roku taisnošanaTarhuuns rakstīja:Tad kāda velna pēc Tu te kko krāsot domā, kkādus M bamperus krāmēt, miglas? Kāds sakars?Auto brauks tīri tikai vēl gadu labi ja pat tik ilgi savilks takā nau vērts pa zolido visu darīt
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- …
- 73