Armando braucamais
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- …
- 103
- chevron_right
325 BMW, tev to vienkārši nesaprast... Armando šis žurcis ir hobijs, dzīvesveids, aizraušanās. Ja cilvēkam vajag tikai nokļūt no punkta A uz punktu B, tad, protams, šādas rīcības ir nesaprotamas. Es saprotu, ne velti man ir pulēts vārstu vāks Un te jau sen vairs nav runas par iztērētajiem līdzekļiem un laiku
Nu tur tā lieta, es jau nesaku, ka te viss slikti, nepareizi utt, vnk cik lietderīgi. Arī manis paša hobijs, kas saistīts ar auto, daudziem var likties pat ne tuvu lietderīgs, bet es vienalga ar to ņemos (kaut arī uzklausu ne vienmēr pozitīvas atsauksmes)!
Kā nu tur nebūtu, vienalga neuzskatu, ka mana piezīme bija baigi nevietā.
P.S. Sorry par off top!
Kā nu tur nebūtu, vienalga neuzskatu, ka mana piezīme bija baigi nevietā.
P.S. Sorry par off top!
d[-_-]b
flanchi tiesi taa iemesla deelj tika pulvereti lai ilgak saglabatos svaigi jo vienkarsi nokrasojot vinjus rezultats nebutu tik ilglaicigs
par parejam detalam ir taa maa marux reiz teica, tiesi sikuminji padara lietas perfektas
protams ka parastam ielas auto es to nedaritu, bet sis auto ir dalja no manas dzives, kuraa iegulditie lidzeklji un laiks vairs netiek njemti veraa
par parejam detalam ir taa maa marux reiz teica, tiesi sikuminji padara lietas perfektas
protams ka parastam ielas auto es to nedaritu, bet sis auto ir dalja no manas dzives, kuraa iegulditie lidzeklji un laiks vairs netiek njemti veraa
...
pareizi ir, savam auto vajag pieiet pedantiski
tad nu taa, neliels updeits.
nekas ultra liels un kruts nau sadarits, bet tiesam svarigas lietas manaa sarakstaa.
tikts skairibaa ar rpm raustishanos, ik palaikam pilnigaa randomaa un pilnigi no nekadas, vai minimalas lidz trakai raustishanai.
pie vainas viens parveidotajs, lai lidz tam nonaktu prasija diezgan daudz laiku un bursanos ... vajjadzeja saakt ar svecvadu un parveidotaju parbudi...
tad sodien, stundu pirms brauksanas uz pataalu vietu man ienaca prataa nomainit aimzugurejo amortinju bukses
protams ka bez brinumiem neiztikt un bridii kad man bija jabrauc jau araa, es vel cinijos ar vienu no taa skruvem, kas bija apravusies, ka bez varienatiem atskruvet, izurbt ar nevareju uz vietas, nekas cits neatlika ka njemt kaltu rokaa un parsist to uzgriezni uz divam daljam, lai varetu dabut nost.
ar pusstundas noveloshanos es saku kustetie, bet vismasmaz bukses noaminitas, kautgan jau pirms pus gada es vinjas biju mainijis (pirms skates)
tagat uzliktas wuraidera bukses, par kvalitati sudzeties nevar
kaa ari tika piemesti pie auto, nakoshie diski...
kads kadrs no darbibas. kaa arii kadrs lai velak pats redzu ko bushu izcinijis, vai ari nevarejis izcinit kaa ari aizbraukts pakal sij evo karbai, diemzel ne preks manim,
sii bilde tiks ielikta preks manim kaa atgadinajums ka man arii tadu vajag a.s.a.p. kaa ri kads kadrs kas man panjemas preks sevim, cd changers ar visu kronsteinu, nevajadziga, bet vel viena no pilna e36 lietinjam.
kaa ari oem apmizeji lampam, ar visiem kronsteiniem utt.
nekas ultra liels un kruts nau sadarits, bet tiesam svarigas lietas manaa sarakstaa.
tikts skairibaa ar rpm raustishanos, ik palaikam pilnigaa randomaa un pilnigi no nekadas, vai minimalas lidz trakai raustishanai.
pie vainas viens parveidotajs, lai lidz tam nonaktu prasija diezgan daudz laiku un bursanos ... vajjadzeja saakt ar svecvadu un parveidotaju parbudi...
tad sodien, stundu pirms brauksanas uz pataalu vietu man ienaca prataa nomainit aimzugurejo amortinju bukses
protams ka bez brinumiem neiztikt un bridii kad man bija jabrauc jau araa, es vel cinijos ar vienu no taa skruvem, kas bija apravusies, ka bez varienatiem atskruvet, izurbt ar nevareju uz vietas, nekas cits neatlika ka njemt kaltu rokaa un parsist to uzgriezni uz divam daljam, lai varetu dabut nost.
ar pusstundas noveloshanos es saku kustetie, bet vismasmaz bukses noaminitas, kautgan jau pirms pus gada es vinjas biju mainijis (pirms skates)
tagat uzliktas wuraidera bukses, par kvalitati sudzeties nevar
kaa ari tika piemesti pie auto, nakoshie diski...
kads kadrs no darbibas. kaa arii kadrs lai velak pats redzu ko bushu izcinijis, vai ari nevarejis izcinit kaa ari aizbraukts pakal sij evo karbai, diemzel ne preks manim,
sii bilde tiks ielikta preks manim kaa atgadinajums ka man arii tadu vajag a.s.a.p. kaa ri kads kadrs kas man panjemas preks sevim, cd changers ar visu kronsteinu, nevajadziga, bet vel viena no pilna e36 lietinjam.
kaa ari oem apmizeji lampam, ar visiem kronsteiniem utt.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis Armando - 21 Apr 2013, 23:50, kopā labots 1 reizi.
...
labas mantiņas
+ 328 man ari tada tiks uzstadita nakam nedel tik tur viena beda ka visu laiku logu šķidrums beigsies
Smuka kārba
Jāpaslavē Armando, kā tiešām izpalīdzīgs un labs cilvēks, tādus tagad jau reti kur sastapt, prieks!
Jāpaslavē Armando, kā tiešām izpalīdzīgs un labs cilvēks, tādus tagad jau reti kur sastapt, prieks!
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
labak lai vins izbeidzas nekaa izvaras tur virs taa izpludes kolektoraDj_Zii rakstīja:+ 328 man ari tada tiks uzstadita nakam nedel tik tur viena beda ka visu laiku logu šķidrums beigsies
paldies visiem
...
Patikami apdeiti
parveidotais - tipa spole?
parveidotais - tipa spole?
jup spole. sakumaa likas svecvads, bet apmetot spoles vieam, sapratu ka spole.
...
to plastmasas dzērienu turamo vajag nolīmēt ar ādu vai hvz..ko, savādāk lēti izskatās.., un neiet kopā ar konsoli
nau tik traki, kaa sijaa bildee izskatas, centra konsole vel netira sijaa bildee, un viss savadak izgaismojas, bet tas nebija tas uz ko jaskatas
...
zinu ka nebij tas uz ko jāskatās, sekoju topikam , bet tev visam jābūt ideāli
Uuuu, strādā arī?
Tāpēc biji nozudis uz labu laiku, sapinies vados?
Armando, ieteikums - nekad nebildē ar zibspuldzi, būs problēmas
Tāpēc biji nozudis uz labu laiku, sapinies vados?
Armando, ieteikums - nekad nebildē ar zibspuldzi, būs problēmas
Tev gadijumaa piepiipeetaajs nav otraa pusee ?
Viņam ne tikai piepīpētājs ir otrā pusē
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- …