Ko Tu izdarīji savam e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- …
- 292
- chevron_right
Atklāju caurumu slieksnī, tiks lāpīts ciet nedēļas nogalē!
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
PM vai 2237[sešiviensseši]7
Es pa 25ls atradu ar piegādi pie mājas durvīmOrkaans rakstīja:Savu funkciju vinja pilda labi:)
Njeemu muusu firmai piederoshajaa veikalaa. izmaksas ap 20Ls
Uzstaadiishana aiznjeema 15min
laikam bus jāpaņem un rudens dublien
tiko atbrauu no stiklu meistara- salimeja stilu, respektivi uztaija lai plaisa neiet talak, bija ar akmentinu stikls dabujis un maza plaisa bija taka lai neietu talak tika salimets
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
šodien pabuts uz salona kimisko tirisanu!
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
malacis
Samainīta eļļa un eļļas filtrs, kā arī novērsta nepilnība (pārāk vāji pievilkta aizmugurējā gultņa tā skrūve )
Paldies Ruu par eļļu
Paldies Ruu par eļļu
a moz aizmugures gultnis iet uz beigaam, nevis paraak vaaji pievilkta? kad tad pedeejo reiz vilki vinju?
Kārtīgi iztīrīts auto , tikai stūlbi ka atkal lietus uznāca....
šodien iegādātas aizm. reg. atsperes, ziemas riepas, un miglu rāmīši perfektā kondīcijā... un rīt tiks nomainītas logiem pogas, lai naktī arī spīdētu un beidzot uzlikti stoikām pa vidu plastmasi, jo vecie izkusa...
tnx. useriem - marihuans & klikics
p.s. ja rīt laiks atļauts tik kaut kas arī uz mašīnas uzlikts...
tnx. useriem - marihuans & klikics
p.s. ja rīt laiks atļauts tik kaut kas arī uz mašīnas uzlikts...
Gultni pirms mēneša nomainīju un kārtīgi netika pievilkts.Agris rakstīja:a moz aizmugures gultnis iet uz beigaam, nevis paraak vaaji pievilkta? kad tad pedeejo reiz vilki vinju?
nopirktas divas ziemas tuples un nomestas uz balkona,tgd jāaizbrauc uz garkalni pēc metāla diskiem,kkur stūri iemesti
un beidzot salasītas kopa un iebakstītas iekšā visas rocenes komponentes! tgd man atkal ir ručņiks tik vajag kārtīgi saregulēt!
un beidzot salasītas kopa un iebakstītas iekšā visas rocenes komponentes! tgd man atkal ir ručņiks tik vajag kārtīgi saregulēt!
coupe 2.8
Uzlikti koili , nomainīti visām 4ām glāzēm amortizatoru atbalsti,nomainītas priekšējā un aizmugurējā stabilizatora atsaites, savesti darba kārtībā/saslīpēti priekšējie bremžu diski, saliktas priekšējās brembo kalotkas, brīvprātīgā piespiedu kārtā samainīta aizmugurējās stoikas ekscentriskā skrūve, ieskrūvēta atpakaļ jaunā radiatora atgaisošanas skrūve un atgriezti pie dzīvības pāris drošinātāji, kā arī izieta TA
Hoodie apsveicu ar mega padarītiem darbiem
Hoodie - malacis
Cik ta zemu/augstu noregulēji? Maybe kāda fotka ir?HoodieBro rakstīja:Uzlikti koili
Pāāldies
Max zemu all-around, bet ir fīlings, ka priekšējos atbalstus man Dogma iedeva nepareizos, jo kkā liekas, ka varētu būt zemāk mierīgi ... bet, ja tas ir viss ko no patreizējā set-up var izspiest, tad ir jau idejas, kā to visu dabūt vēl zemāku bez lieliem izdevumiem...
par bildēm - būs ar laiku, vēl šis tas jāpiekabina un tad uztaisīs vienu foto sesiju :)
Max zemu all-around, bet ir fīlings, ka priekšējos atbalstus man Dogma iedeva nepareizos, jo kkā liekas, ka varētu būt zemāk mierīgi ... bet, ja tas ir viss ko no patreizējā set-up var izspiest, tad ir jau idejas, kā to visu dabūt vēl zemāku bez lieliem izdevumiem...
par bildēm - būs ar laiku, vēl šis tas jāpiekabina un tad uztaisīs vienu foto sesiju :)
Sodien parbauditas visas sveces - visas normalas,tikai biede ka vinas ir bosch razojums un cik esmu lasijis tad vinas nav diez ko labas taka vien bus jamaina uz ngk razojuma svecem
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
Mazmotors..HoodieBro rakstīja:Pāāldies
domā, ka tur tas sāls ?
tad ir jau vēlviena ideja, kā savest sēdinājumu kārtībā
tad ir jau vēlviena ideja, kā savest sēdinājumu kārtībā
Tikai jaanomaina dzineejs
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Ļoti labs piemērs - M50 motoram uzlikt -20mm atsperes, un M52 motoram tādas pašas.. Atšķirība apmēram pa 2-3cm Kaut gan abiem 6cyl. Es domāju, ka tur tā sāls.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- …
- 292