E36.LV GADA SVINĪBAS!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- chevron_right
Tiko noskatijos video, ka jums ir gajis. Loti,loti nozeloju ka nepieadalijos.
Prieks par jums, apsveicu jubileja!!!
Prieks par jums, apsveicu jubileja!!!
Instagram-> https://www.instagram.com/rrrichus/
Facebook-> https://www.facebook.com/rihards.jostsons
Facebook-> https://www.facebook.com/rihards.jostsons
Aizmirsu pajautāt - pie kā ir mans/i diplomi?
Vajadzētu būt pie dogMa's. Protams, ja tusiņa laikā nav kaut kur pazaudējis.
un normāla iebraukšana pletīzeriemRENIO rakstīja:nekas nākamajos pasākumos būs citi fantastiski pārsteigumi, ēdieni, nominācijas, utt.
nu uz to dienu viss sanaca okdogMa rakstīja:Pareizi :) Aizmirsu pajautāt, vai viss sanāca?vaitins rakstīja:mekleju cilveku kurs izpalidzeja ar vienu detalu
masinas nr HL-737
liels paldies tev
Nezinu gan kaa taa var buurt jo sasliks bija daudz, protams muuziigi jav vins tajos traukos nestaavees tapec tie kas saliida pa majinjaam tie arii nedabuujaGunjka rakstīja:mja.. tikai daudziem netika pat 1 gabaliņš no ta'šašlika..
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Gunjka, vajadzēja kā es Pasēdi pirtī un tad izskrien ārā pie pārējiem un pie reizes paķer kādu gabaliņu gaļu Un tā visu laikuGunjka rakstīja:mja.. tikai daudziem netika pat 1 gabaliņš no ta'šašlika..
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Es, kad tā darīju, neko nedabūju - iznāku no pirts - gaļa cepās.
Pēdējais labojis Mad - 23 Mai 2012, 09:19, kopā labots 1 reizi.
Keep calm and lift weights
Es pirmo vispār no grila paņēmu Pag, Mad, tagad sāku štukot, tu biji pirtī ???
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
aa pati jau vien biju vainīga.. nosēdēju pirtī tik ilgi ka galā nekā no gaļas nepalika!bet tas ir sīkums un tā NAV kritika.. izvēlamies patīkamāko.. ēst gaļu vai papļāpāt ar patīkamiem cilvēkiem.. man sanāca otrais! man ar kā Mad raksta bija ka gaļu vislaik kāds cepa... neīstajā brīdī gājām laikam skatīties.Bet es ar kautkā Mad pirtī neatceros.. varbūt bija sākumā?Podziņa rakstīja:Gunjka, vajadzēja kā es Pasēdi pirtī un tad izskrien ārā pie pārējiem un pie reizes paķer kādu gabaliņu gaļu Un tā visu laikuGunjka rakstīja:mja.. tikai daudziem netika pat 1 gabaliņš no ta'šašlika..
Kopumā Viss bija labi
Jūs visi bijāt tā piedzērušies, ka mani pirtī nemanījāt. Bet patiesībā Ruu domāja, ka raksta no sava profila.
Keep calm and lift weights
Podziņa rakstīja: Es pirmo vispār no grila paņēmu Pag, Mad, tagad sāku štukot, tu biji pirtī ???
Es sajaucu profilus.
Ruu bija gan!!!To es labi atceros..
Sitads pasakums gandriz pie manam majam ,bet es to uzzinaju tikai nakosaja diena
Ir, ir pie manis Brīvākā laikā sazināšos un nogādāšupsih-arno rakstīja:Aizmirsu pajautāt - pie kā ir mans/i diplomi?
Gadījumā negājām vienā laikā no pirts? Jo man bija identiska situācija Vēl pa tumsu atceros, kā cepās pilns grills, un atnākot atpakal pēc ~15/20 min atlika tikai pilns spainis ar sīpoliemMad rakstīja:Es, kad tā darīju, neko nedabūju - iznāku no pirts - gaļa cepās.
[quote="RENIO"]ņemot vērā ka bija ļoti daudzi, kas jautāja recepti par pasākuma šašļiku lūk tad ievietošu recepti...
Jā, šašliks bija vienkārši dievīgs! Paldies Renio+1!
Hmmm, mans Activity ir THE BEST OF THE BEST vīrietis, viņš saprotot, ka kamēr braucu pakaļ Līgai uz lidostu, gaļas vairs nebūs, atlika mums ar Līgu pa porcijai... Activity! Paldies Tev!Gunjka rakstīja:mja.. tikai daudziem netika pat 1 gabaliņš no ta'šašlika..
vajadzeja sekot lidzi, kad sasliks gatavs!
Nu tad acīmredzot nākamreiz ir jāmetas vairāk paikai
Kas vsp tā pa lietu, ka ir ierobežots gaļas daudzums kāā var pietrūkt gaļa? Es pat sadusmotos
Kas vsp tā pa lietu, ka ir ierobežots gaļas daudzums kāā var pietrūkt gaļa? Es pat sadusmotos
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- chevron_right