Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 400
- 401
- 402
- 403
- 404
- …
- 1297
- chevron_right
Jebaķ,jebaķKikaps rakstīja:nav pusasu labākajā gadījumāduuj rakstīja:Slīpējot uzsitu uz apmali,sa..isu visu kreiso pusi. Lieku kurā atrumaa gribu ar neizpiestu sajugu,uz prieksu neiet,tik divainas skanas no aizmugurescipruss18 rakstīja:viss tev derees no sedana uz kupejuMan tas pats bija, tikai ievilku ar labo pusi, norāvu abas pusasis un reduktoru
Elitāri ir braukt ar orģinālajiem lukturiem, kesenons = lauki (ja tā nebija oem opcija), jā nightbreikeriEglitis rakstīja:žurkas lampas ir nebaudāmas un braucot neapgaismotos ceļos nekooo ar viņām neredz, pat ar tālajiem. idejas? nightbreakeri ?
xenons ir lauki bezlēcu lukturos, 34tajam ieliekot xenonu redzamība uzlabojās vismaz 3x 
tikai atlikt diršanu par xenonu un e34/e32 lampās - 750tajam ir nācis org xenons dažos eksemplāros
tikai atlikt diršanu par xenonu un e34/e32 lampās - 750tajam ir nācis org xenons dažos eksemplāros
Jā ļoti reta ekstra, bet elitārak ir bez
Ja šogad manam bmw nodokļi nomaksati un es viņu pardotu 1 janvārī uzreiz viss lielais nodoklis jamaksā, 75 eiro laikam? 
tieeši tā, nu bet 1. janvārī, es domaaju, ka jaunajam īpašnikam ir jāmaksā 
Da peidersus kā ir elitarak.kars rakstīja:Jā ļoti reta ekstra, bet elitārak ir bez
Varbūt kāds var izpalīdzēt vai sašaurināt iespējamo problēmu loku.
Lieta tāda, ka tad kad e36 nostāv piemēram visu nakti ārā, next day ir problemātiski pielasit. daudz reižu ir jāzāģē lidz vienai reizei kad pielec bez problemām. džeks ieteica lai negirežu aizdzedzi lidz pašam galam bet lidz pusei vairakas reizes, reizēm tas nostrādāja, kadas 10 reizes sagriezu un nebija tik traki jāzāģē, pieleca atrāk. Bet nu tagad ir tā ka nelec vairs vispār, bija atgadījies ka nosedinaju visu aķi šķiļot, aizvilka lidz servim, šamie salādē aķi un piešķiļ bez problēmām un saka ka nezin kur tur ko parbaudīt jo viss strādā.
Tagad atkal nevar vispar piešķilt. Kaut kā gribētos atrisināt problēmu. Lasot netu problemas variants ir kloķenes stāvokļa devējs...? Pats sadomaju ka varbūt kad mašīna stāv ilgāk kkur tiek klāt gaiss un beņa satek atpakaļ no motora, un ilgāk šķiļot suknis sakačā atpakaļ, bet nu tad nebūtu ka vispār nelec. Gari uzrakstiju, bet nu varbūt būs kādam saprašana.
Lieta tāda, ka tad kad e36 nostāv piemēram visu nakti ārā, next day ir problemātiski pielasit. daudz reižu ir jāzāģē lidz vienai reizei kad pielec bez problemām. džeks ieteica lai negirežu aizdzedzi lidz pašam galam bet lidz pusei vairakas reizes, reizēm tas nostrādāja, kadas 10 reizes sagriezu un nebija tik traki jāzāģē, pieleca atrāk. Bet nu tagad ir tā ka nelec vairs vispār, bija atgadījies ka nosedinaju visu aķi šķiļot, aizvilka lidz servim, šamie salādē aķi un piešķiļ bez problēmām un saka ka nezin kur tur ko parbaudīt jo viss strādā.
Tagad atkal nevar vispar piešķilt. Kaut kā gribētos atrisināt problēmu. Lasot netu problemas variants ir kloķenes stāvokļa devējs...? Pats sadomaju ka varbūt kad mašīna stāv ilgāk kkur tiek klāt gaiss un beņa satek atpakaļ no motora, un ilgāk šķiļot suknis sakačā atpakaļ, bet nu tad nebūtu ka vispār nelec. Gari uzrakstiju, bet nu varbūt būs kādam saprašana.
@instagram - anrijs.v
f10 arī nav elitārs, tur ir xenons 
F10 drīkst būt, e36 nēEglitis rakstīja:f10 arī nav elitārs, tur ir xenons
nevienam kkas lidzigs nekad nebija ?andrjuha37 rakstīja:325 tds 96 gada tourings / digitala klima
problema tada kad ja aizskruve tosola izspešanas trauka vaku kartigi tad pečka sak pust šofera puse aukstu gajsu (ljoti vess) , bet pasažiera puse taškents, abas puses uz klimas uzgriestas uz 32 gradi un uz vidus konsoles virs maģa vietas ari krutilka pagriesta uz silto gajsu , bet kad atgriez vaļa tosola izsplešanas trauka vaku un nolajd spiedienu sistema tad uz kadu isu bridi paradas siltums šofera puse
, tape braukaju ar ieslegtu recirkulaciju uz klimas , siltums itka ir bet šofera puse puš vesaku gajsu neka pasažiera puse un ar to recirkulaciju pečka puš vajak neka ņemot gajsu no aras (tas ganjau ka filtrs aizdirsies , kkur driz nomajnišu)
bet gribetos ar to siltumu tikt skaidriba , man saka kad jamaina radiators , jo šofera puse aizaugusi , agrak galva bija salikta uz hermetiķa (blives vieta)
un pagaju šo ziemu parlasija galvu jo izputa hermetiķi pie 6-ta cilindra un nebija cirkulacijas
, varbut tik tiešam tas radiators aizaudzis , vaj ari paskatities to "kraniņu'' vaj ka tur vinju kas regule plusmu caur radiatoru un lidz ar to ari viņa siltumu ( aizmirsu ka ta lieta saucas) un ka var par parbaudit radiators vaj tas krans , kur stav radiators un ka viņu nomajnit +/- zinu a kur atrodas tas krans un ka viņš izskatas vaj ka viņu majnit es nez
Mēs tev caur internetu tos vārstus nevaram atjaukt vaļā... jāņem nost un jāskrūvē vaļā pašam vien būs.andrjuha37 rakstīja:nevienam kkas lidzigs nekad nebija ?andrjuha37 rakstīja:325 tds 96 gada tourings / digitala klima
problema tada kad ja aizskruve tosola izspešanas trauka vaku kartigi tad pečka sak pust šofera puse aukstu gajsu (ljoti vess) , bet pasažiera puse taškents, abas puses uz klimas uzgriestas uz 32 gradi un uz vidus konsoles virs maģa vietas ari krutilka pagriesta uz silto gajsu , bet kad atgriez vaļa tosola izsplešanas trauka vaku un nolajd spiedienu sistema tad uz kadu isu bridi paradas siltums šofera puse
, tape braukaju ar ieslegtu recirkulaciju uz klimas , siltums itka ir bet šofera puse puš vesaku gajsu neka pasažiera puse un ar to recirkulaciju pečka puš vajak neka ņemot gajsu no aras (tas ganjau ka filtrs aizdirsies , kkur driz nomajnišu)
bet gribetos ar to siltumu tikt skaidriba , man saka kad jamaina radiators , jo šofera puse aizaugusi , agrak galva bija salikta uz hermetiķa (blives vieta)
un pagaju šo ziemu parlasija galvu jo izputa hermetiķi pie 6-ta cilindra un nebija cirkulacijas
, varbut tik tiešam tas radiators aizaudzis , vaj ari paskatities to "kraniņu'' vaj ka tur vinju kas regule plusmu caur radiatoru un lidz ar to ari viņa siltumu ( aizmirsu ka ta lieta saucas) un ka var par parbaudit radiators vaj tas krans , kur stav radiators un ka viņu nomajnit +/- zinu a kur atrodas tas krans un ka viņš izskatas vaj ka viņu majnit es nez
atrodas viņš pie šofera stakana, tādā neērtā vietā ar 3 caurulēm.
un ja pērc šrotā obligāti pārbaudi uz vietas, padodot 12v uz viņiem.
Kartejo reizi ka ierakstu problemu pats tieku galā.
vainīgs bija degvielas pumpja relejs.
@instagram - anrijs.v
Sveiki, lieta tāda kad brauc ar auto, visu laiku velk uz kreiso pusi(nedaudz), kas varētu būt vainīgs? Riepu izmēri ir vienādi un visās spiediens vienāds.
Man tā bija kad support neatvilka bremžu cillindru no diska pilnībā, vislaik drusku bremzējās kreisas sāns
- ikey07
savirzeaarchijs rakstīja:Sveiki, lieta tāda kad brauc ar auto, visu laiku velk uz kreiso pusi(nedaudz), kas varētu būt vainīgs? Riepu izmēri ir vienādi un visās spiediens vienāds.
Hmm, varētu arī tā būt ka vaina ir bremzēs, jo vismaz vienu kreisās puses disku pārbaudīju laiku atpakaļ un bija tīri labi padilis, bet otras puses nepārbaudīju, negribās pirkt 4cyl diskus jo doma likt 6cyl dzinēju iekšā, un vēl ir tāda lieta ka ne vienmēr nospiežot bremžu pedāli bremzēšana ir vienāda, citreiz nospiežot bremžu pedāli ir sajūta itkā es viņu būtu nospiedis straujāk nevis lēnām kā spiedu.
Tad laikam arī būs pie vainas bremzes priekšējās.
Tad nākošais jautājums, tākā es gribu likt motoru iekšā nemotora vietā tad cik saprotu priekšējie bremžu diski ir lielāki 6cyl dzinējiem, kas man būtu vajadzīgs lai es uzliktu tos 6cyl bremžu diskus, jo nedomāju ka būtu normāli pirkt jaunus 4cyl diskus ja pat gadu netiks braukts kad tiks likts iekšā 6cyl motors un līdz ar ko būtu jāliek citi bremžu diski priekšai.
Tad laikam arī būs pie vainas bremzes priekšējās.
Tad nākošais jautājums, tākā es gribu likt motoru iekšā nemotora vietā tad cik saprotu priekšējie bremžu diski ir lielāki 6cyl dzinējiem, kas man būtu vajadzīgs lai es uzliktu tos 6cyl bremžu diskus, jo nedomāju ka būtu normāli pirkt jaunus 4cyl diskus ja pat gadu netiks braukts kad tiks likts iekšā 6cyl motors un līdz ar ko būtu jāliek citi bremžu diski priekšai.
Slīpēju, slīpēju ielas, kamēr sāka kaut kas pēc deguma smirdēt
pečka atteica turpmāko darbu
Laikam jau, ka motoriņš nodega, jo vakar slīpējot sāka kko čikstēt tā pečka , kur 1.8is viņš iebāzts?
Atradu, jādabuj motoriņš un jānomaina rīt būse36_coupe rakstīja:Slīpēju, slīpēju ielas, kamēr sāka kaut kas pēc deguma smirdētpečka atteica turpmāko darbu
Laikam jau, ka motoriņš nodega, jo vakar slīpējot sāka kko čikstēt tā pečka , kur 1.8is viņš iebāzts?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 400
- 401
- 402
- 403
- 404
- …
- 1297