Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 400
- 401
- 402
- 403
- 404
- …
- 2228
- chevron_right
ja nedod gāzi virsū, tad slāpst, bet reāli tikai pie silta motora un brīdī, kad pielaiž, pēc tam viss ok.Ridlihs rakstīja:grib slāpt vai arī slāpst?pupsiks rakstīja:kāds ir saskāries ar tādu joku kā, pie auksta motora viss ok, pie uzsiluša piedarbinot sāk zust apgriezieni un grib slāpt nost, itkā sanāca lielajā gāzienā braukt pa diezgan nolijušu lauku ceļu, taču svečvadus pažāvēju, sveces arī samērā svežas, kas vēl pa jokiem var būt?
ja tikai matēti palikuši, tad aptuveni stunda pie viena stikla, un spīd un laistāsarmis rakstīja:Nestrīdēšos, bet kad pats mēģināju, nekas tolkā nesanāca. Tikai vējā izsviests laiks bijaKLAVINS rakstīja:stiklus jau arii puleeka ta tie stiklinieki dabon ara sviikas no prieksejiem stikliem ka piedava tadu pakalpojumu
Varbūt vienkārši kautko netā darīju
bet ja jauns nemaksā kosmosu, es liktu jaunus.
nu es skatijos, jauni lidz 15ls/gb... tākā varbūt paprovēšu papulēt, tik nezinu vēl ar ko, ja nebūs rezultāta, tad jāņem jauni būs....
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Sēžu tukšā plazā,neadekvātā stāvoklī,dzeru kafiju un pīpēju rammstein mūzikas skaņās ^^
Laikam tajā brīdī ņēmu kafiju,jo tevi nemanīju
Čau!
Kāds varbūt var ieteikt auto magnetolu +/- 50LS izvele liela, Sony, JVC, Kenwood, Pioneer, bet varbūt šajā cenu grupā nemaz lielas atšķirības nav? Galvenā prasība, lai būtu ar USB.
Kāds varbūt var ieteikt auto magnetolu +/- 50LS izvele liela, Sony, JVC, Kenwood, Pioneer, bet varbūt šajā cenu grupā nemaz lielas atšķirības nav? Galvenā prasība, lai būtu ar USB.
the Pursuit of Happiness.
Atšķirība jau ir arī šajā cenu grupā pieejamajiem modeļiem, bet ja tavas prasības aprobežojas ar USB, tad jau poh ņem to kas vizuāli patīk vislabāk 
BMW-Big Money Waste
Kāds šiten ir tos Samsung dinozaurus atradis? Solīja vēl, ka būs līdz šodienas beigām: adrese: http://ej.uz/samsungi
Savs interneta veikals, 5 minūtēs, bez programmēšanas priekšzināšanām, un bez maksas... Iečeko: iveikalu konstruktors
Nu ja skatās tikai vizuālo, tad jā, tad tur nav grūti izlemt ko ņemt, bet kā skaņas kvalitāte, +/- vienāda varētu būt?
Es interneta veikalā taisos pirkt!
Vai nebutu pratigak pirkt no kada lietotu pa tadu summu?WentzLV rakstīja:Nu ja skatās tikai vizuālo, tad jā, tad tur nav grūti izlemt ko ņemt, bet kā skaņas kvalitāte, +/- vienāda varētu būt?
Kur riga var aizvest salabot generatoru?
oscar rakstīja:Kur riga var aizvest salabot generatoru?
Tāpēc Tu vakar pa jūrmaleni ripoji ar avareikām, nodomāju ko tā miermīlīgi bmw ripo pa malējo joslu
Labs jautājums, neesmu nekad pircis, ne lietotu, ne jaunu tāpēc prasu Jums. 
Apelsīna

Neons zem mašīnas ir lauku ķūnis vai tomēr tas ir cool?
manuprāt, japānim, tas vēl joprojām ir o.k.!
Ar gaumīgu bodykitu komplektā!
Ar gaumīgu bodykitu komplektā!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 400
- 401
- 402
- 403
- 404