Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 401
- 402
- 403
- 404
- 405
- …
- 2228
- chevron_right
tas ir labs jautajums
man ari patik nostities uz mašinu apkarinatu ar stiklašķiedru un neonu apakša
bet vai es gribetu sev
droši vien ka ne 
es ir izslimojis šo slimību
uz e36 toč nav jāliek
uz e36 toč nav jāliek
Atminos, nopirku vienu No Name no Ķīnas, ar usb. Skaņa bija tāds sūds, labi ka izdevās pārdot.WentzLV rakstīja:Labs jautājums, neesmu nekad pircis, ne lietotu, ne jaunu tāpēc prasu Jums.
Tad palietoju oriģinālo kasetnieku ar transmiteri, tas pat labāk skanēja.
Vēlāk nomainīju priekšējās skandas no oriģinālajām, pret pioneer lētučiem, skanēja labāk par oriģinālajām, jo viena bija izpirsta
Un visbeidzot paņēmu lietotu Alpine maģi, skan labi, lasa visu veida diskus, izņemot dvd, ir usb, aux, un kanāls subim.
Ar tiem lietotajiem ir tā, var iegrābties, un var arī lēti dabūt labu maģi. Piemēram iepriekš minētais Alpine maģis jauns maksā 90ls, nopirku 60% lētāk, no čaļa kas patstāvīgi ved elektrotehniku no Vācijas.
Galvenais, pirkšanas brīdī pārbaudīt.
Ebajā atradu šādu variantu, diezgan lēts, varētu joka pēc paķert
http://www.ebay.com/itm/7-Color-LED-Und ... c7&vxp=mtr
labāk nevajag....
LoyC rakstīja:Ebajā atradu šādu variantu, diezgan lēts, varētu joka pēc paķerthttp://www.ebay.com/itm/7-Color-LED-Und ... c7&vxp=mtr
BMWlife here i come.
Ok, skaidrs 
nav tā ka te sakarā ar brīvlaika iestāšanos pus forums ir kkur pazudis? 
puse no puses gan jau savus e36 pārdevuši, jo vairs nebraukā no ģerevņām uz Rīgu vai Jelgavu studēt 
vēl aizvien pozitīvas emocījas no Daugavpils pilsētas svētkiem, Prāta vētra uzstājās kā vienmēr iespaidīgi
skatoties bildes no viesnīcas augšas tur tautas bij vairāk nekā kāds bija gaidījis 
Brazīlijā, Sanpaulu autobraucējs sastrēgumā dienā pavada vidēji četras stundas. Es ar šo te un Maskavas sastrēgumu ievērojamību mierinu sevi vienmēr, kad nākas pastāvēt 20 min korķī. 
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Mļin, 7:59 un atkal viss forums izlasīts
Vai tiešām būs jāsāk domāt par citām aktivitātēm no rīta.. 
pa discovery no rīta rāda wheeler dealers
labas vieglas muļķības pie kurām iedzert rīta tēju
Man kā tradīcija no rītiem, jau tuvu 10 gadiem, skatīties 900 sekundes vienu un to pašu 
priekškam bojāt rītu ar ziņām 
Patīk no rītiem parunāt ar TV, palamāties uz Grigali 
Jā, Prāta Vētra un noslēguma salūts bija ļoti zbis.Burns rakstīja:vēl aizvien pozitīvas emocījas no Daugavpils pilsētas svētkiem, Prāta vētra uzstājās kā vienmēr iespaidīgiskatoties bildes no viesnīcas augšas tur tautas bij vairāk nekā kāds bija gaidījis
Mēs vēl izmantojām iespēju, ka sab.trans. ir bez maksas un ielecām pirmajā tramvajā, kas pagadījās pa ceļam. Nepagāja ne trīsdesmit sekundes, kad jau divi krievi sāka mahačoties
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Parunā ar ervvis - viņš jaunus stiklus piedāvā par cenu, kas līdzvērtīga domai par pastas iegādi un jebatoriju, kas tai sekotuG1RT5 rakstīja:Man jau viņi ir vnk nomatējušies, jo laikam kādus 2gadus stāvējuši pagrabā, dziļi nekādi sūdi tur nav, vnk vajag atrast kādu pastu stiklam...
vai arī, laikam tad vnk jānopērk jauni abi stikliņi...
Ja es tagad savam e36 gribu numurus paturet sev, un vietā paņemt jaunus, ceļa nodoklis ir arī obligāti jāmaksā, vai tikai jasamaksā par jaunu numuru izņemšanu un viss ? 
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 401
- 402
- 403
- 404
- 405
- …
- 2228