Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 404
- 405
- 406
- 407
- 408
- …
- 2228
- chevron_right
kā kuram e46 
Kāds ir braucis Jēlabpils-Aksnīte? Gribētos zināt, kāds ceļš tur ir? :)
nopirku hidraulisko donkratu. tā tik ir manta 
Paldies lietotājam thekukanols! Visu apskaidrojadogMa rakstīja:Kāds ir braucis Jēlabpils-Aksnīte? Gribētos zināt, kāds ceļš tur ir? :)
Pastāsti man arī, drīzumā dodos uz to pusi 
Ja pareizi sapratu, tad pa šādu ceļu > google maps.
No Biržiem līdz tam pagriezienam kā jau Latvijas ceļi, bet no pagrieziena līdz Aknīstei tikko uzliets asfalts, vēl silts
No Biržiem līdz tam pagriezienam kā jau Latvijas ceļi, bet no pagrieziena līdz Aknīstei tikko uzliets asfalts, vēl silts
visiem čaviņ..
Vai variet kāds atbildēt..
Ja mašīna ir bez TA un OCTA viņu nedrīkst pārvietot nekā???zinu ka var nopirkt vienas dienas atļauju un līdz TA aizbraukt bet ja ir jāsačinī dažas lietas?kā tikt līdz servisam?varbūt drīkst viņu vilkt???
ļoti vajag padomus..
Vai variet kāds atbildēt..
Ja mašīna ir bez TA un OCTA viņu nedrīkst pārvietot nekā???zinu ka var nopirkt vienas dienas atļauju un līdz TA aizbraukt bet ja ir jāsačinī dažas lietas?kā tikt līdz servisam?varbūt drīkst viņu vilkt???
ļoti vajag padomus..
ar striķi vilkt nedrīkst
Vislabākais veids ir izsūtīt kādu pa priekšu ar ''legālu'' auto un tam braukt no pakaļas... Un ar telefonu starpniecību sazināties par situāciju uz ceļa. 
nu ja.. šito Nixon variantu mans vīrs ar piedāvā..
a kapē nedrīkst vilkt?
a kapē nedrīkst vilkt?
Jo tad auto piedalās ceļu satiksmē un vajag TA un OCTA.
Nākošais variants ir pārvest ar treileri.
Nākošais variants ir pārvest ar treileri.
nu jā un tas treilera variants būs dārgs.. skaidrs paldies..
tas treilera/evakuatora prieks tāpat būs lētāks kā 60ls par octas neesamību.
Varbūt kāds zinās? Ja mašīnai ir āķis, bet nav noņemams un es izdomāju viņu ar fleksi nogriezt
, ejot skati nevar piekasīties par to, ka viņa tur nav , ielikt kautkādu punktu par to?
Ja neatstaasi aarpus bufera kaadu nenozaagjeeto dalju ,tad neviens neko neteiks!
Bet kur probleema vinju nonjemt akuraati?????
Bet kur probleema vinju nonjemt akuraati?????
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Jusu visu auto man sarezgi lemumu vai es gribu kuuti, sedanu. kupi. :S
Pilns ar visadam lietam kas varetu iet uz jauna auto, bet nevaru izskirties
Pilns ar visadam lietam kas varetu iet uz jauna auto, bet nevaru izskirties
Kaut kas briest!
Vai kāds lūdzu varētu pastāstīt, cik daudz un kas ir vajadzīgs bremžu šļauku nomaiņai? Jamaina visā garumā, vai ir kāds dalījums? Šodien izbeidzās pakaļējā kreisā rata trubiņa, gribu zināt ar ko jārēķinās pirms maiņas 
Praktiskāk mainīt visas. Tai vienai sekos nākamās. Pa ausu galam esmu dzirdējis,ka tīri par darbu ņem ~ 40 ls. Cik trubiņas bleķo-hvz
Nu trubinas maksa aptuveni 1.50~ 2 LvL metra lkm un klat vel skaita cik savieniejumus izmanto.. un darbs nu varetu but ka 40 LvL bet nu tas jau ir ka kura vieta,te laukos tas izmaksatu zem 20 LvL (12~18) 
Auto remonta pakalpojumi,Imantā Kandavas iela 41A (Sajers teritorijā) 27741401
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 404
- 405
- 406
- 407
- 408
- …