Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 405
- 406
- 407
- 408
- 409
- …
- 2228
- chevron_right
Kaa ir ar octas terminjiem ? Man atnaca sms, ka beidzas 19.06. tatad jauna man japerk no 20.06 vai 19.06 ?
19 viņa tev vēl derīga, tad arī labāk pērc 19 
Cik šodien uzzināju, ir ap 10Ls par trubiņu + materiāls, pagaidam nomainīšu tikai pakalejas, par cik finanses neļauj visas mainīt-HAPO- rakstīja:Praktiskāk mainīt visas. Tai vienai sekos nākamās. Pa ausu galam esmu dzirdējis,ka tīri par darbu ņem ~ 40 ls. Cik trubiņas bleķo-hvz
Tu octu vari pirkt kaut vai sodien. Noràdìsi 20 datumu kà sàkuma datumu un viss.V1Beta rakstīja:Kaa ir ar octas terminjiem ? Man atnaca sms, ka beidzas 19.06. tatad jauna man japerk no 20.06 vai 19.06 ?
Hey, varbūt kādam ir gadījies pārdot/pirkt auto ar nomas/izpirkuma līgumu, baigi vajadzētu labu paraugu 
jau kādu laiku domāju par e39 diskiem uz sava e36. skruuvju vietas cik zinu atbilst, noteikti vajadzēs tros gredzenus centrējošos.
jautajums- kur un pa kādām naudām viņus varētu dabūt? varbūt kadam ir kāds links kur netā var pasūtīt? nekur neatradu. 
es gredzenus dabuuju no dogMa....varbuut pajautaa vinjam 
http://www.ebay.com/itm/BMW-HUB-CENTRIC ... b7&vxp=mtr Nezinu vai ir īstie, bet varbūt!
Tieši tas kas vajadzīgs!
paldies. 
Es laikam kādu mēnesi nedzeršu 
un lidostā garšīgas končas
un lidostā garšīgas končas
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
Tur jau tā problēma , ka nav noņemamais, jo cik skatijos viņš ir klāt pie tā stieņa aimugurējā, kas tur pašu bamperi, viņš neņemas un neskrūvējas nost.Orkaans rakstīja:Ja neatstaasi aarpus bufera kaadu nenozaagjeeto dalju ,tad neviens neko neteiks!
Bet kur probleema vinju nonjemt akuraati?????
Klaat pie balkas. Skruvejas nost no bagaznieka iekspuses - rezerves ritenja vietas. To nonjem visu, noflekse un liec atpakal.
Ved to balku ar aakji man un es tev iedoshu normaalu orgjinaalo balkuKopcis rakstīja:Tur jau tā problēma , ka nav noņemamais, jo cik skatijos viņš ir klāt pie tā stieņa aimugurējā, kas tur pašu bamperi, viņš neņemas un neskrūvējas nost.Orkaans rakstīja:Ja neatstaasi aarpus bufera kaadu nenozaagjeeto dalju ,tad neviens neko neteiks!
Bet kur probleema vinju nonjemt akuraati?????
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Paldies Orkaan un V1Beta, uzmetīšu aci, kas un kā tur ir vēlreiz.
veicu pasūtījumu no lemonas, rēķinu apmaksāju. jautājums tiem kas sūtījuši kaut ko. cik ilgā laikā atved ?
Sen jau metu aci uz bembi ar e 38 kuzovu ar 3.0 dīzeli..varbūt kādam ir bijusi darīšana ar tādu? kādas atsauksmes,rūsa,degvielas patēriņš??? 
Špaktele dara brīnumus...
iekš powera šitas ir detalizēti viss apspriests vairākas reizes. droši var meklēt tur info par e38
http://www.bmwpower.lv/forum_topic.php? ... &start=240
ir vēl topiki par tēmu
http://www.bmwpower.lv/forum_topic.php? ... &start=240
ir vēl topiki par tēmu
Sveiki
Kaut kas vienam amortizatoram notika, viss tur grab un strīķējās arkā tagad :( Variet ieteikt purčika rajonā kādu servisu, kas līdz vismaz 19:00 strādā.
Kaut kas vienam amortizatoram notika, viss tur grab un strīķējās arkā tagad :( Variet ieteikt purčika rajonā kādu servisu, kas līdz vismaz 19:00 strādā.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 405
- 406
- 407
- 408
- 409
- …
- 2228