Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 407
- 408
- 409
- 410
- 411
- …
- 1297
- chevron_right
kurs varatu uztaisit normalasa bildes vienai masina prieks pardosanas ?
aizsūti PM;
erda, ramyrez
erda, ramyrez
Palīdziet saprast, ko esmu savārijis: izjaucu atslēgas pulti, gribēju pogas nomainīt. Uz vāciņa izlasiju nomainīt baterijas min laikā nespiežot nevienu pogu. Pdotams, izlasiju to tad, kad jau biju i pogas izspaidijies, i 5 min stabili viņa stāvēja izjaukta.
Šorīt slēdzu vaļā, un pults nedarbojas. Kas pa vainu?
Šorīt slēdzu vaļā, un pults nedarbojas. Kas pa vainu?
Veicu automašīnu pulēšanas darbus, lieku nano pārklājumus uz virsbūvēm un stikliem.
Virsbūves iespiedumu (buktes) taisnošana bez detaļu pārkrāsošanas, saglabājot pašreizējo krāsu.
Jautājumi droši uz 26198785 (vislabāk ar bildi uz whatsapp) vai PM.
Virsbūves iespiedumu (buktes) taisnošana bez detaļu pārkrāsošanas, saglabājot pašreizējo krāsu.
Atradu netā pamācību un noresetoju vietā. Viss labi.
Veicu automašīnu pulēšanas darbus, lieku nano pārklājumus uz virsbūvēm un stikliem.
Beeda, Tatad, sava stulbum , vi nezinasanas pec masinai kko nosvilinaju,bet neinu ko..
Tatad rucosai masinai salaidu plusu ar masu kopa, auto noslapa un nelec vairak:( starteris griez,bet talak nekas nenotiek..
Bmw e36 325...m50b25..
Varetu but ka kompis nosvila??
Tatad rucosai masinai salaidu plusu ar masu kopa, auto noslapa un nelec vairak:( starteris griez,bet talak nekas nenotiek..
Bmw e36 325...m50b25..
Varetu but ka kompis nosvila??
Bmw ututuuuu
Sāc ar drošinātājiem.
Vai m50b50 un m52b52 tukšgaitas regulators atšķiras?
Kā arī vai kāds varētu iemest kloķenes devēja part. no?
Kā arī vai kāds varētu iemest kloķenes devēja part. no?
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Kādam nav tābijis? Iesledzot atpakalgaitu,iesledzas ari bremžu signali 
Man ir bijis trakāk. Ieslēdzot pagriezienu pa kreisi, man aizmugurē mirgo bremžu signāls kopā ar atpakaļgaitas signāluduuj rakstīja:Kādam nav tābijis? Iesledzot atpakalgaitu,iesledzas ari bremžu signali
Kā tiki skaidrībā?:DDruvisS rakstīja:Man ir bijis trakāk. Ieslēdzot pagriezienu pa kreisi, man aizmugurē mirgo bremžu signāls kopā ar atpakaļgaitas signāluduuj rakstīja:Kādam nav tābijis? Iesledzot atpakalgaitu,iesledzas ari bremžu signali
Nekā. Mašinu pārdevuduuj rakstīja:Kā tiki skaidrībā?:DDruvisS rakstīja:Man ir bijis trakāk. Ieslēdzot pagriezienu pa kreisi, man aizmugurē mirgo bremžu signāls kopā ar atpakaļgaitas signāluduuj rakstīja:Kādam nav tābijis? Iesledzot atpakalgaitu,iesledzas ari bremžu signali
man lidziga problema, kautkas nav ar masu slegumu.., shodien testeju ! mana gadijuma iesledot ugunus iedegas pagriezieni un kveelo, un neviens cits lukturis nespid...duuj rakstīja:Kā tiki skaidrībā?:DDruvisS rakstīja:Man ir bijis trakāk. Ieslēdzot pagriezienu pa kreisi, man aizmugurē mirgo bremžu signāls kopā ar atpakaļgaitas signāluduuj rakstīja:Kādam nav tābijis? Iesledzot atpakalgaitu,iesledzas ari bremžu signali
Bmw ututuuuu
[/quote]
man lidziga problema, kautkas nav ar masu slegumu.., shodien testeju ! mana gadijuma iesledot ugunus iedegas pagriezieni un kveelo, un neviens cits lukturis nespid...[/quote]
Lkm jaiet vadiem pari
man lidziga problema, kautkas nav ar masu slegumu.., shodien testeju ! mana gadijuma iesledot ugunus iedegas pagriezieni un kveelo, un neviens cits lukturis nespid...[/quote]
Lkm jaiet vadiem pari
Nav vienāds.kasiks rakstīja:viens fiksais- anglim un eiropietim sajūga un bremžu pedāļu bloks ir vienāds, slinkums melnajam jaukt nost skatīties auksti
Tāds stulbs jautājums
Cik daudz galvas blīves saspiežās ? Zaudē biezumu ?
Cik daudz galvas blīves saspiežās ? Zaudē biezumu ?
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Kā un ar ko vislabāk iztīrīt reduktoru pirms metināšanas?
Peec kaa instrument panelii raada ka ella jamaina, pec km toch neraada nobraukti tik 3000km un jaamaina????
Nezinu, vai tas arī uz e36 attiecas, bet, cik nu esmu gudrības netā salasījies, 5.sērijai tas dačiks skaita ne tikai nobraukumu, bet arī motora darbošanās stundas un vēl šo to... tā ka droši vien tur kaut kā saskaitījis nepareizi.papucis rakstīja:Peec kaa instrument panelii raada ka ella jamaina, pec km toch neraada nobraukti tik 3000km un jaamaina????
+ tu viņu noresetoji pēc eļļas maiņas?
e36 un e34 ručkas atšķiras ?
+ Vai ir kāds entuziasts kurš nodarbojas ar tetovēšanu?
+ Vai ir kāds entuziasts kurš nodarbojas ar tetovēšanu?
- Par 500 Euro varu ielikt pareizticīgās sveces, nomainīt svēto garu filtrā un izdzīt dēmonu no karburatora 
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 407
- 408
- 409
- 410
- 411
- …
- 1297