Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 407
- 408
- 409
- 410
- 411
- …
- 2228
- chevron_right
dzivosana Hazarda rajonā negativi ietekmee
nedeljas nogale sākas jau 3dienā

+ 100 maska4kas mafija ari slikti ietekme
man šodien sap galva 
šodien TA
viss sačinīts. tagad tik jānoslauka ar lupatu netīrumi no apakšas, lai nepiesienas kur nevajag. 
Tie kubiki rāda eļļas maiņas intervālu. Ja iedegas dzeltenā, tad jāmaina eļļa. Tas, prortams, ja pie katras eļļas maiņas tiek atiestatīts šis Oil Service.
Un kā viņu var atiestatīt?
Draugi – help! Šodien no Pūces ielas 43 nama pazemes stāvvietas nozagta automašīna BMW 530 melnā krāsā ar valsts numuru VP96! Ja kāds kaut ko ir redzējis vai zina auto atrašanās vietu – zvaniet pa tālruni 26161113!

http://www.youtube.com/watch?v=2zdzsE3Wpz0byrbyr rakstīja:Un kā viņu var atiestatīt?
TA tiekamies pec menesa
prieksejaie sarniri kirdik 
Paldies!splat rakstīja:http://www.youtube.com/watch?v=2zdzsE3Wpz0byrbyr rakstīja:Un kā viņu var atiestatīt?
man liekas ka kautkur gravi metajas
centra virziena 
pēdējās pāris nedēļas sanācis pabraukāt pa Latviju. ceļus labo, kaut ko ceļ, būvē un attīsta. kam par godu un kāpēc tikai šogad ? 
Man par godu.. gribu nākamgad visu Latviju izbraukāt.
Ar e36?
Pieraksties jau laicīgi pie ārsta, lai mugurkaulu pēctam saliek vietā 
Nav tik traki 
Esmu atbraucis uz pāris dienam no Jelgavas uz Alūksni,
bija man R15 riepas, "rises" neskādēja
, tagad ar 17 pa risēm jāsturē ar abām rokām
Kā jūs pārējie tiekat ar to galā?
bija man R15 riepas, "rises" neskādēja
Elementāri - ar e36 no Rīgas rajona izbraukts netiek
Ok, pie via baltica un jelgavenes esošie rajoni ir izņēmums 
Tam ir domāts otrs auto, kuram gan arī ir 17'' ar zemprofilenēm, bet tāpat daaaaaudz ērtāks
Tam ir domāts otrs auto, kuram gan arī ir 17'' ar zemprofilenēm, bet tāpat daaaaaudz ērtāks
bez problēmām. sen jau pierasts. vot kad uz A9 sākās jaunais posms starp Kaķeniekiem un Saldu, tad gan bija dīvaini.Emzī rakstīja:Esmu atbraucis uz pāris dienam no Jelgavas uz Alūksni,
bija man R15 riepas, "rises" neskādēja, tagad ar 17 pa risēm jāsturē ar abām rokām
![]()
Ja stuures pirksti un bukses ir kaartiibaa ,tad arii ar R17 nav probleemas riseesEmzī rakstīja:Esmu atbraucis uz pāris dienam no Jelgavas uz Alūksni,
bija man R15 riepas, "rises" neskādēja, tagad ar 17 pa risēm jāsturē ar abām rokām
![]()
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 407
- 408
- 409
- 410
- 411
- …
- 2228