Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 408
- 409
- 410
- 411
- 412
- …
- 1297
- chevron_right
ir tetovētājs, čoms, cipari ir ok, tikai jābrauc uz Siguldu.Hiperaktīvais rakstīja:e36 un e34 ručkas atšķiras ?
+ Vai ir kāds entuziasts kurš nodarbojas ar tetovēšanu?
Kādas zin kaa uzpinot e36 m42 uz m50b20??
wat?
tagad sanak braukaju ar recirkulaciju , puš siltu gajsu bet bisku švakak neka bez recirkulacijas , un tada problema kad neatsalst logi , braucu no jelgavas uz bausku , un vel aiz bauskas , kopa kadi 70 + km un prieksejais logs bilniba neatsala un priekšeje sanu logi atsala 3-ša daļa un pareje visi riktigi sasaluši , ja astsledz recirkulaciju , tad pec 1 min sak pust kreisaja puse aukstu gajsu , un ar logim ir tapat tikaj priekšeje sanu logi atsalst uz pusi (nevis 1/3) , bet ja mašina pastav kadas 10-15 minutes kad ir jau uzsilusi , tad loki sak atkust , bet tiko sac braukt atkal sasalst , par siltumu skatišos varstus un tad radiatoru , bet par to ka puš siltu gajsu un mašina nesils , ideja tikaj viena , kad durvju gumijam ir kerdik ?andrjuha37 rakstīja:325 tds 96 gada tourings / digitala klima
problema tada kad ja aizskruve tosola izspešanas trauka vaku kartigi tad pečka sak pust šofera puse aukstu gajsu (ljoti vess) , bet pasažiera puse taškents, abas puses uz klimas uzgriestas uz 32 gradi un uz vidus konsoles virs maģa vietas ari krutilka pagriesta uz silto gajsu , bet kad atgriez vaļa tosola izsplešanas trauka vaku un nolajd spiedienu sistema tad uz kadu isu bridi paradas siltums šofera puse
, tape braukaju ar ieslegtu recirkulaciju uz klimas , siltums itka ir bet šofera puse puš vesaku gajsu neka pasažiera puse un ar to recirkulaciju pečka puš vajak neka ņemot gajsu no aras (tas ganjau ka filtrs aizdirsies , kkur driz nomajnišu)
bet gribetos ar to siltumu tikt skaidriba , man saka kad jamaina radiators , jo šofera puse aizaugusi , agrak galva bija salikta uz hermetiķa (blives vieta)
un pagaju šo ziemu parlasija galvu jo izputa hermetiķi pie 6-ta cilindra un nebija cirkulacijas
, varbut tik tiešam tas radiators aizaudzis , vaj ari paskatities to "kraniņu'' vaj ka tur vinju kas regule plusmu caur radiatoru un lidz ar to ari viņa siltumu ( aizmirsu ka ta lieta saucas) un ka var par parbaudit radiators vaj tas krans , kur stav radiators un ka viņu nomajnit +/- zinu a kur atrodas tas krans un ka viņš izskatas vaj ka viņu majnit es nez
Pēdējais labojis andrjuha37 - 08 Jan 2015, 09:18, kopā labots 1 reizi.
Jaa noreseteeju peec ellas mainas!!!pviljams rakstīja:Nezinu, vai tas arī uz e36 attiecas, bet, cik nu esmu gudrības netā salasījies, 5.sērijai tas dačiks skaita ne tikai nobraukumu, bet arī motora darbošanās stundas un vēl šo to... tā ka droši vien tur kaut kā saskaitījis nepareizi.papucis rakstīja:Peec kaa instrument panelii raada ka ella jamaina, pec km toch neraada nobraukti tik 3000km un jaamaina????
+ tu viņu noresetoji pēc eļļas maiņas?
isti nezinu ka viņš skaita , bet mainu eļu ik pec 8 000 / 9 000 km , un man vienmer paliek degošas 2as zaļas lampiņas , isti nezinu cik vajag nobraukt laj iedegtos sarkana , bet domaju kkur ~ 13/14 k (ja kas man 2.5 disel)papucis rakstīja:Jaa noreseteeju peec ellas mainas!!!pviljams rakstīja:Nezinu, vai tas arī uz e36 attiecas, bet, cik nu esmu gudrības netā salasījies, 5.sērijai tas dačiks skaita ne tikai nobraukumu, bet arī motora darbošanās stundas un vēl šo to... tā ka droši vien tur kaut kā saskaitījis nepareizi.papucis rakstīja:Peec kaa instrument panelii raada ka ella jamaina, pec km toch neraada nobraukti tik 3000km un jaamaina????
agrak majniju ik pec noteikta nobraukto KM skaita , kad majniju eļļu pierakstiju spidometra raditaju , un pec 9 000 majniju
Nu tā laikam pareizākā pieejaandrjuha37 rakstīja:isti nezinu ka viņš skaita , bet mainu eļu ik pec 8 000 / 9 000 km , un man vienmer paliek degošas 2as zaļas lampiņas , isti nezinu cik vajag nobraukt laj iedegtos sarkana , bet domaju kkur ~ 13/14 k (ja kas man 2.5 disel)papucis rakstīja:Jaa noreseteeju peec ellas mainas!!!pviljams rakstīja:
Nezinu, vai tas arī uz e36 attiecas, bet, cik nu esmu gudrības netā salasījies, 5.sērijai tas dačiks skaita ne tikai nobraukumu, bet arī motora darbošanās stundas un vēl šo to... tā ka droši vien tur kaut kā saskaitījis nepareizi.
agrak majniju ik pec noteikta nobraukto KM skaita , kad majniju eļļu pierakstiju spidometra raditaju , un pec 9 000 majniju
Vai šeit ir kāds, kas nodarbojas ar krāsošanu/piekrāsošanu Rīgā, kur varu piebraukt kaut kad un par aliņu/koliņu/kādu citu labumu sakarīgi aprunāties? Vajag konsultāciju, ko un kā darīt, lai pēc tehniskās janvāra beigās var mazliet padarboties ar arkām un durvju apakšām... izlīduši kurmji visos stūros :(
Taakaa man priekshas labaas puses durvis noblokeejushas un vaig dabuut vallaa,lab abshivku nemu nost liidz pusei tiku,kaa tad var dabuut nost ja abshivka iespiesta pie panella priekshas galaa 
Lab huisnnim ar abshivku, piejugshu plusu un minusu pie degviel uzspildes durtinam kur nak centraalaas sleedzis ta gan vaidzeetu centraalai atsisties vallaa!!!
Lab huisnnim ar abshivku, piejugshu plusu un minusu pie degviel uzspildes durtinam kur nak centraalaas sleedzis ta gan vaidzeetu centraalai atsisties vallaa!!!
Kā vislabāk dabūt ārā nolūzušu, ierūsējušu bremžu atgaisošanas nipeli?
Aizmugure, trumuļi.
Cilindrs maksā 7 eur. Domā ir vērts ?Nixon rakstīja:Kā vislabāk dabūt ārā nolūzušu, ierūsējušu bremžu atgaisošanas nipeli?Aizmugure, trumuļi.
Ja apstākļi spiež, tad urbeni rokā un aiziet.
bija tada pati problema , nomocijos kadas 3 stundas , beigas es vnk nomajniju visu suportuNixon rakstīja:Kā vislabāk dabūt ārā nolūzušu, ierūsējušu bremžu atgaisošanas nipeli?Aizmugure, trumuļi.
Kā ir ar to listi/resti priekša kur tā nāsis stiprinās...der kupejai no jebkuras virsbūves?
Brilles visām virsbūvēm vienādas, atšķiras tikai facelift un pre-facelift, t.i., nāsis atšķiras.
drosi urb araa un iegriez vienu izmeru lielaku vitni un lieta darita,Nixon rakstīja:Kā vislabāk dabūt ārā nolūzušu, ierūsējušu bremžu atgaisošanas nipeli?Aizmugure, trumuļi.
ps. karstums buus taus sabiedrotais
...
Labas vakaras!
Slidinājos, viss forši, degviela sarkanajam pusē, piebraucu pie garāžas, noslāpēju, attaisu garāžu, piedarbinu, ripinu iekšā un neiet, noslāpst, darbinu vēlreiz, starteris griež, pāris cilindri izšauj, sāk lekt, bet ātrāk par starteri neiegriežas, palaižu atslēgu vaļa, 2 sek pamokās un noslāpst. Sūknis vai degviela vienkārši vienā pusē satecēja un nevar uzsūkt vairāk (parsuksana nestrādā, maybe)?? Rit ar kanniņu uz DUS, cerībā ka leks, bet ir verts paklausīties vai kādam no Jums tā ari ir bijis...
Slidinājos, viss forši, degviela sarkanajam pusē, piebraucu pie garāžas, noslāpēju, attaisu garāžu, piedarbinu, ripinu iekšā un neiet, noslāpst, darbinu vēlreiz, starteris griež, pāris cilindri izšauj, sāk lekt, bet ātrāk par starteri neiegriežas, palaižu atslēgu vaļa, 2 sek pamokās un noslāpst. Sūknis vai degviela vienkārši vienā pusē satecēja un nevar uzsūkt vairāk (parsuksana nestrādā, maybe)?? Rit ar kanniņu uz DUS, cerībā ka leks, bet ir verts paklausīties vai kādam no Jums tā ari ir bijis...
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
M50B25
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 408
- 409
- 410
- 411
- 412
- …
- 1297