Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- …
- 1297
- chevron_right
tā arī ieliku ka min 15, nez kas tur ir tik sarežģīts , ka atskrūvēt 3 skrūves? nu nez, domāju ka ja cilvēks ir skrūvējis, tad ilgāk tas laiku neaizņems!Armando rakstīja:15 minutes neieklausies cilveks kurs jau to ir licis un ardijis 10 reizu. gribetu zinat cik atri tu pats vinju varetu ielikt!?ega rakstīja:atskirībā cik taisnas rokas licējam, bet tā apmēram aizņem min 10-15
un jaunais ir japieskruvee ari, nevis tik jaiemet tur ieksaa, tapec reali runajot cilvekam kurs nezin kaa vins jaliek paies savas divas stundas
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Sveiki, problēma bmw e36 318 ar akumulatoru. Vecais negāja, tāpēc nopirku jaunu akjīti exide EB620. Mašīnu pielaist nevar vispār,iedegas tikai klāt instrumenta panelis un viss. Starteris negriež, nekas nenotiek, nekāda pazīme, ka taisītos lekt klāt..
Pats labākais ir tas, ka servisā biju nomainīt jaunu starteri,braucot pakaļ mašīnai, servisa darbinieks teica ka akjītis vispār neiet. Uzliekot servisa akumulatoru, mašīna iet bez problēmām. Biju aiznesis akumulatoru uz garantiju, pateica ka iet un tā kā viss esot kartībā. Uzliku virsū savam auto un man atkal neiet.
Pats labākais ir tas, ka mašīnai nekas uz īso neiet, ar ģeneratoru arī viss ir kārtībā. Nezinu kas pa vainu, ka tas akumulators neiet?
Pats labākais ir tas, ka servisā biju nomainīt jaunu starteri,braucot pakaļ mašīnai, servisa darbinieks teica ka akjītis vispār neiet. Uzliekot servisa akumulatoru, mašīna iet bez problēmām. Biju aiznesis akumulatoru uz garantiju, pateica ka iet un tā kā viss esot kartībā. Uzliku virsū savam auto un man atkal neiet.
Pats labākais ir tas, ka mašīnai nekas uz īso neiet, ar ģeneratoru arī viss ir kārtībā. Nezinu kas pa vainu, ka tas akumulators neiet?
Paskaties cik spēcīgs akumulātors ir.
Kādi dati ir rakstīti uz aķa?
Kādi dati ir rakstīti uz aķa?
Uz akumulātora rakstīts 62Ah EN1: 540 12v
nav kaada signalizācijas vaina, vai kautkur nav kāds vads kārtīgi pielikts. ko panels rāda kad sāk ķipa starteet?
Jaunais aķis tak nav sauss?
Aķis pilns ir, signalizācijas vaina tā točna nav. Man servisā iedeva citu aķiti un viss gāja labi. Ieliekot mašīnā jauno aķi vispār neiet. Panelī, kad griežu atslēgu, parādās kā no sākumu jābūt visiem bmw panelim. Pagriežu līdz galam, tad nomidžinās viss panelis un viss.Karoče mašīnu pielaist nevar ar to jaunu aķiti. Servisa aķīti iedeva uz pāris dienām un braucu bez bēdas - lēca viss klāt kā nākas, starteris grieza arī labi ar pirmo, nekas neraustījās. Uzliekot jauno aķi nelec klāt vispār un starteri arī negriež. Varbūt jaunai aķis manam bmw ir pa stipru, jo man vecajam aķim bija - 58 Ah 12 V 420 A (EN).
Nav par stipru, es vienu sezonu nobraukāju ar lielo dīzeļņieku 100 Ah +..
Klemmes kārtīgi pieskrūvētas?
Ruu rakstīja:Nav par stipru, es vienu sezonu nobraukāju ar lielo dīzeļņieku 100 Ah +..
Tad točna nezinu kapēc neiet ar šito aķīti ,bet to ko iedeva servissā mašīna iet
Jā kārtīgi pieskrūvētas .dogMa rakstīja:Klemmes kārtīgi pieskrūvētas?
pāmēģini savu jauno aķīti uz kāda cita autiņa un lai ted redz ko šis dara ? Neesi mēģinājis no kāda kaimiņa aķiti aizņemties lai redz iet vai neeiet
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
šito es dzīvē gribētu redzēt kāpēc ar jaunu akumulatoru nestrādā :D:D pieslēdz to aķi pie auto un ar testeri nomēri cik Voltus rāda! tad tikai ticēšu ka tas akumulators ir pilns. tam ka moz vecais aķis atlika kedas, tam es vēl ticētu...
kompots rakstīja:pāmēģini savu jauno aķīti uz kāda cita autiņa un lai ted redz ko šis dara ? Neesi mēģinājis no kāda kaimiņa aķiti aizņemties lai redz iet vai neeiet
Pagaidām nava kam dot aķīti lai paprovētu. Ar citu aķiti domāju ka nebus problēmas,jo man no servissa bija iedots aķītis vis iet,tikai ar to jauno aķīti neiet mana mašina.
To es točna nezinu kapēc neiet,servissa vispār teica ka tas jaunais aķītis neiet ,parbaudija utt,teica lai nes uz garantīju. Aiznesu uz garantīju tur pateica ka aķītis iet vis kārtiba viņam ir.Slēdzu klāt savai mašinai neiet. Neticu ka vīņi garantījā parbaudot actāja tukšu aķīti.Agris rakstīja:šito es dzīvē gribētu redzēt kāpēc ar jaunu akumulatoru nestrādā :D:D pieslēdz to aķi pie auto un ar testeri nomēri cik Voltus rāda! tad tikai ticēšu ka tas akumulators ir pilns. tam ka moz vecais aķis atlika kedas, tam es vēl ticētu...
Aizbrauc uz veikalu un viņu acu priekšā ieliec to aķi un mēģini pielaist. Nesanāks, tad lai viņi kārtīgi pārbauda, cik aķis dod ārā.
a kur tu dzīvo, moz kāds var sarunāt satikties un paskatīt :)edvinz rakstīja:To es točna nezinu kapēc neiet,servissa vispār teica ka tas jaunais aķītis neiet ,parbaudija utt,teica lai nes uz garantīju. Aiznesu uz garantīju tur pateica ka aķītis iet vis kārtiba viņam ir.Slēdzu klāt savai mašinai neiet. Neticu ka vīņi garantījā parbaudot actāja tukšu aķīti.Agris rakstīja:šito es dzīvē gribētu redzēt kāpēc ar jaunu akumulatoru nestrādā :D:D pieslēdz to aķi pie auto un ar testeri nomēri cik Voltus rāda! tad tikai ticēšu ka tas akumulators ir pilns. tam ka moz vecais aķis atlika kedas, tam es vēl ticētu...
Es arī par to, ka aķis jāved uz veikalu un jārāda... Gan jau kāds brāķis...dogMa rakstīja:Aizbrauc uz veikalu un viņu acu priekšā ieliec to aķi un mēģini pielaist. Nesanāks, tad lai viņi kārtīgi pārbauda, cik aķis dod ārā.
kādam nav pazīstams kāds labs virpotājs,vai arī kāds kurš varētu sadabūt man sagataves pa saprātīgu naudu,lai pats varu izvirpot sākumu.
Runa ir par diviem škivokiem pēc rasējumiem,ar pielaidēm,protams no nerūsējoša. PM
Tēma ir atvērta un gaidu ietekumus studijā
Runa ir par diviem škivokiem pēc rasējumiem,ar pielaidēm,protams no nerūsējoša. PM
Tēma ir atvērta un gaidu ietekumus studijā
ir bijusi gadijumi un pat loti biezhi ka noperk jaunu akji un vins pat neiegriezh auto, mes darbaa ik gadus izejam cauri kadiem 8 akumulatoriem, un katru gadu gadas kads jauns akjitis kurs ir metams araa. viss ko tev ir jaizdara, ir japanjem tavs jaunais akjis jaaizbrauc uz veikalu 9 aiznemies no kada citu akji uz dazam stundam, aizbrauc uz bodi un pasauc lai tad sie paskatas kaa ar itkaa jauno akji nekas negriez! un viss
...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- …