BMW Salacgrīva
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- …
- 49
- chevron_right
Pēc tā kā forumā borzī augumā un attieksmes liekas ka vienīgi TU pats sevi.
WTF kas tas par teikumu
WTF kas tas par teikumu
zuze91 rakstīja:Vecīt tu uzprasies uz trobeli ar cilvēku kas nevienmēr ir likuma paklausigs.
Ir kadi jaunumi par pirti???
zuze91 rakstīja:Vecīt tu uzprasies uz trobeli ar cilvēku kas nevienmēr ir likuma paklausigs.
Ir gan jaunumi. Visu uzzināsi pie organizatora.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
par ko atvainojies?
Sieviete ir sieviete. Organisms sarežģīts, mehānisms nav kontrolējams, rīcība - neparedzama.
man ar nekas nav zinaams
Gatavojos braukt pirkt pirotehniku
Gatavojos braukt pirkt pirotehniku
praids arī būs? vai man mazgāt auto vai nē.
Sieviete ir sieviete. Organisms sarežģīts, mehānisms nav kontrolējams, rīcība - neparedzama.
Buus viss
Nu shaubos ka ilgi ar tiiru mashiinu shajos laika apstaakljos speesi paarvietoties...
Nu shaubos ka ilgi ar tiiru mashiinu shajos laika apstaakljos speesi paarvietoties...
tira vismaz lidz Salacgrīvai būs.
Paldies organizatoram Ridliham,paldies visiem foruma biedriem un viesiem par kompāniju Jaunā gada sagaidīšanā!Iepazīti jauni draugi Pasākums vienā vārdā izdevies,kā katru reizi!!!
Es eju gulēt!
Es eju gulēt!
skalinj,ej guleet
svētki pavadīti godam! Paldies visiem un tagad dalamies ar bildēm. mans e pasts - [email protected]
bernudarzs ir atputies
Ej D I R S T!!!vitamins rakstīja:bernudarzs ir atputies
opā, mamma palaida urlamīnu pie datora, jeb tev gaterī maiņa beidzās, jeb atjēdzies pēc atsalšanas svinot jauno gadu tuvākajā pieturas būdiņā kopā ar vietējiem gopņikiem tempjot suslu no divlitrenesvitamins rakstīja:bernudarzs ir atputies
p.s.
Adminiem:
es saprotu, ka te valda demokrātija utt. un vnk var ignorēt šitādus mudakus, bet kāda velna pēc man un citiem jābojā oma lasot šitā kretīna provocējumus?
Pārējiem - paldies par izdevušos fantastisko vecgada vakaru, viss bija tiekamies drīz atkal , info visa būs, bet ne te, jo vnk zb jau atverot mūsu topiku katru reizi ieraudzīt kaut kādu infantīlu piezīmi no tā tizleņa.... bet nu tāda ir mūsdienu virtuālā pasaule ..... kur katram iespējas kompensēt slimā veidā savus kompleksus vai kaut kādu aizvainojumu .... ko lai saka, vitaminām urlamīnam kā jau tādam arī attiecīgas problēmas.
paldies par komplimentiem, loti patikami, tikai diezgan parupji
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- …
- 49