Pacha - 328i
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- chevron_right
Sodienas iedvesma, jaiznem paklajs, slapjss
Pakeras lidzi ari bagaznieks, sakartot, sazavet un, varbut, parkrasot :)
Nonemts lielums ar ieksejo "mastiku". Mazliet, pametinas gridu un slieksnus, lai neaizmirstas ka ir.
Viss parejais smuki, atliek izmazgat un izzavet, so to uzlabot, lai pakala smagaka :)
Pakeras lidzi ari bagaznieks, sakartot, sazavet un, varbut, parkrasot :)
Nonemts lielums ar ieksejo "mastiku". Mazliet, pametinas gridu un slieksnus, lai neaizmirstas ka ir.
Viss parejais smuki, atliek izmazgat un izzavet, so to uzlabot, lai pakala smagaka :)
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Kruta, mastiku nosver Tad jau top race car?
Svēris neesmu ,bet no sedana sanāca 2 pilni lieli RIMI maisi ,kilo pie kilo tur normāli salasās tāpat !riebeklis rakstīja:Kruta, mastiku nosver Tad jau top race car?
KK TECHnics
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
Ielās runā, ka radiators bagažniekā būšot..Pacha rakstīja:so to uzlabot, lai pakala smagaka :)
TA legal?
Vajag aktīvāku topic. Mož tad man rokas nenolaidīsies sapist savu kompaktu, nevis paņemt pliku sedanu.
Masina ir TA legal. Viss paliks legals, lai var parvietoties pa ielam.kars rakstīja:TA legal?
Daru visu tik, cik laiks atlauj, gribu kartigi izdarit, lai labu laiku var braukt.funkyasshit rakstīja:Vajag aktīvāku topic. Mož tad man rokas nenolaidīsies sapist savu kompaktu, nevis paņemt pliku sedanu.
Brivdienas ielidu viena puse ar fleksi un drasu ripu
Viena puse, kaut cik ready, otra bik skumjaka. Aizmugures tehniskais caurums pateicis ardievas.
Masina tris gadi latvija
Viena puse, kaut cik ready, otra bik skumjaka. Aizmugures tehniskais caurums pateicis ardievas.
Masina tris gadi latvija
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Tur līdz skumjai grīdai vēl tālu, tālu
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Nezinu vai man vienīgajam tā liekas bet kompakti nepust tik traki kā pārējās virsbūves
Grīda smuka
Linda rakstīja:Tur līdz skumjai grīdai vēl tālu, tālu
Bleķis tur vēl ir daudz, brūnums ir tiri virspusējs.
Man jau liekas, ka samērā skumji.. Nav patīkami, paceļot paklāju, ieraudzīt ko tādu! :/
Prieks par to, ka pasazieta puse laba, bet nav ideāla. Pāris ielāpi būs jāuzliek.
Trakākais sanāk - šofera pusē, aizmugurē, tas lielais "tehniskais caurums" dabūjis pa stūri un sācis rūsēt. Diemžēl, bet skarbā patiesība. :)
Kā kurš!zurkae36 rakstīja:Nezinu vai man vienīgajam tā liekas bet kompakti nepust tik traki kā pārējās virsbūves
Ir redzēti ļoti labi eksemplāri un tādi, kuriem laiks nav nācis par labu!
Nevajag jau ar tādu "sarkasmu"vitjazz rakstīja:Grīda smuka
P.S es domāju nevis ar sarkasmu,bet tiešām laba,cik foto parādīji vai tad ne tā?
Slikta viņa nav, bet zinot pašu sākumu, biju cerējis uz ko labākuvitjazz rakstīja:P.S es domāju nevis ar sarkasmu,bet tiešām laba,cik foto parādīji vai tad ne tā?
Nu, tā labā puse, tur ir jāuzliek divi ielāpi.
Mastika OEM ir "paskrubināta". Jānotīra otra puse un jāķerās pie drāts!
Ir labi tāpat! Ja vietās kur viņa ir laba,vrb neaiztikt viņu,te es par savu auto domāju?Pacha rakstīja:Slikta viņa nav, bet zinot pašu sākumu, biju cerējis uz ko labākuvitjazz rakstīja:P.S es domāju nevis ar sarkasmu,bet tiešām laba,cik foto parādīji vai tad ne tā?
Es aiztiku visur vinu, jo izskatijas amuki, bet zem mastikas bija mazs mitrums. Lidz ar to, nolemu, ka neatstasu mitru, labak nokasisu mastiku, lai nav mitrumam kur "tuseties"! :)vitjazz rakstīja:Ir labi tāpat! Ja vietās kur viņa ir laba,vrb neaiztikt viņu,te es par savu auto domāju?Pacha rakstīja:Slikta viņa nav, bet zinot pašu sākumu, biju cerējis uz ko labākuvitjazz rakstīja:P.S es domāju nevis ar sarkasmu,bet tiešām laba,cik foto parādīji vai tad ne tā?
Es sev kasiju ar fēnu un špakteļa lāpstiņu. Nost nāca pat ļoti labi.cipruss18 rakstīja:Ar ko kasiji?
Standarts
Liels skrūvgriezis
Plats kalts + āmurs
Fēns + špakteļlāpstiņa
Un beigās fleksis ar drāšu birsti.
Liels skrūvgriezis
Plats kalts + āmurs
Fēns + špakteļlāpstiņa
Un beigās fleksis ar drāšu birsti.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Vai sausais ledus
-